Şimdi Ara

SİR Drogba'yı çooooook özlüyorum... BOL SS'Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karakteri,ruhu,kişiliği,saha içinde duruşu her haliyle mükemmel bir adamdı.Niye Drogba gibi adamı bırakırlar anlamam 40 yaşında da olsa şuan bu takımda oynar oynatırdı.Bana göre Türkiye'ye gelmiş en iyi topçudur.
    Ayrılışı böyle olmamalıydı, Çok büyük efsaneydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-597F70DC5 -- 9 Mayıs 2017; 18:41:39 >

• Son zamanları can sıksa da ben de özlüyorum. Muhteşem bir duruşu vardı. Top oynamasa bile sahada sadece varlığı ile fark yaratan oyunculardan. En çok beğendiğin forvet kim deseler sanırım vereceğim cevap Drogba olur(Tabii ki bizde oynamasının da etkisi var.)
  • Şu gs de olsa saha içi saha dısı cok ış yapardı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu da ekle konu altı meyhaneye dönsün.

• bir elmander değil
  • Reale golu attiginda evi bastan sona kosup drogba sevinisi yapmistim.

Ne gunlerdi be...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

Şunu da ekle konu altı meyhaneye dönsün.

Sneijder-Drogba-Melo üçlüsü...

O futbolcular o güzel uçaklara binip gittiler. Demirin tuncuna futbolcunun kazmasına kaldık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizdeki son zamanlarında yaşlandı artık bir işe yaramıyor yollayalım yav diyordum. Allah belamızı verdi işte. Kusura bakmayın beyler.
  • Son 6 ay resmen yattı. Dünya kupası için bizde oynamaktan kaçındı. Chelsea maçında profesyonel davranmadı. O kadar maaş alan ismi olan futbolcu bunları yapmamalı. Benim için efsane değildir. Severim, çok katkısı olmuştur, iyi futbolcudur ama efsane olamaz bizim takım için.

• Bende çok severdim yalan yok ama chelsea maçlarında çok sinir olmuştum. 40 metreden kaleye frikik atmalar falan sanki Galatasaray chelsea maçı değilde drogba chelsea maçı gibi davranmıştı. Her ne olursa olsun efsanedir vesselam.

• Kimler geldi-geçti şu kulüpten ama bu kadar basiretsiz transferler,basiretsiz yönetimi görmemiştik. Bakalım bu yaz transferde neler saçmalıyacaklar. Donk gibi, rodriguez gibi cavanda gibi kimleri bulup bulup getirecekler, paraları çöpe yatıracaklar. Sportif başarısızlık değil de paraların ve kulübün talan edilmesi... Umarım daha da zor duruma sokmazlar Galatasaray' ı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Son 6 ay resmen yattı. Dünya kupası için bizde oynamaktan kaçındı. Chelsea maçında profesyonel davranmadı. O kadar maaş alan ismi olan futbolcu bunları yapmamalı. Benim için efsane değildir. Severim, çok katkısı olmuştur, iyi futbolcudur ama efsane olamaz bizim takım için.

Ne efsanesi ya kim efsane diyor ki Drogba'ya? GS için sıradan bir futbolcudur bir Burak bir Elmander diil asla.
  • quote:

Hepsi bi yanada (Drogba,Kewell,Baros artık yavaş yavaş bitiyordu). Keita ayrıydı ya ona yanarım. Adam en verimli döneminde gönderildi. Üstelik milli maçta kendi ülkesi için yaptığı bi kandırmacadan dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Son 6 ay resmen yattı. Dünya kupası için bizde oynamaktan kaçındı. Chelsea maçında profesyonel davranmadı. O kadar maaş alan ismi olan futbolcu bunları yapmamalı. Benim için efsane değildir. Severim, çok katkısı olmuştur, iyi futbolcudur ama efsane olamaz bizim takım için.

Ne efsanesi ya kim efsane diyor ki Drogba'ya? GS için sıradan bir futbolcudur bir Burak bir Elmander diil asla.

Yine asosyal YARATIK yine saçma yorumları.

Burak anca kestane olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Yine asosyal YARATIK yine saçma yorumları.

Burak anca kestane olur.

Drogba'ya GS efsanesi demek GS efsanelerine hakarettir ya ne yapmış bu adam da efsane oluyor? Kral Burak Yılmaz ile karşılaştırılmamalı bile. Burak'ı da Elmander'i de Drogba'dan çok severim.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

quote:

Hepsi bi yanada (Drogba,Kewell,Baros artık yavaş yavaş bitiyordu). Keita ayrıydı ya ona yanarım. Adam en verimli döneminde gönderildi. Üstelik milli maçta kendi ülkesi için yaptığı bi kandırmacadan dolayı.

Sağ kanat hala ağlıyor. Bir türlü dolduramadınız adamın yerini.
  • ya yaşlanmışmış sanki türkiye liginde müthiş tempolu bi futbol var.

Hiç bişey yapamıyosan atarsın ön tarafa adam sırf tecrübesiyle iş yapar. Bakın ölü Adebayor neler yapıyor.
  • Bir küçük açtım .
  • frikik kullanamayıp her frikiğe vuran boş oyuncu geçiniz.
  • [Eren] kullanıcısına yanıt
    Sneijder ile Selçuk varken her duran topa atlamasına uyuz oluyordum ben de. Ama adam bir başkaydı beee
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.