Şimdi Ara

sınırsız mobil ınternetlı paket varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
10.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm operatorlerde şuan alıma açık sınırsız net olan paketler varmı arkadaşlar ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sınırsız Mobil İnternet Paketleri: Ne Sunarlar?

Günümüzde mobil cihazlar günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi ve beraberinde sınırsız mobil internet paketlerine olan talebi de getirdi. Bu paketler, kullanıcıların belirli bir ücret karşılığında cep telefonlarından sınırsız internet kullanmalarına olanak tanır.

Sınırsız Mobil İnternet Paketlerinin Avantajları:

• Sınırsız kullanım: Bu paketlerle, veri sınırı derdi olmadan dilediğiniz kadar internet kullanabilirsiniz.
    • Esneklik: Sınırsız mobil internet paketleri, her türlü ihtiyacı karşılayacak şekilde çeşitli seçenekler sunar. Hafif kullanıcılar için uygun fiyatlı seçenekler bulunurken, yoğun kullanıcılar için daha yüksek hız ve daha geniş veri sınırları sunan paketler mevcuttur.
    • Maliyet tasarrufu: Sınırsız mobil internet paketleri, fazla veri kullanımı nedeniyle oluşabilecek yüksek faturaları önleyerek uzun vadede maliyet tasarrufu sağlayabilir.

Sınırsız Mobil İnternet Paketlerini Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Veri hızı: İnternet kullanımınızın hız gereksinimlerini karşılayan bir paket seçmek önemlidir.
    • Hizmet kapsamı: Bazı sınırsız mobil internet paketleri, belirli veri hızlarını veya hizmet alanlarını sınırlayabilir. İhtiyaçlarınıza uygun bir paket seçtiğinizden emin olun.
    • Gizli ücretler: Sınırsız mobil internet paketini seçmeden önce herhangi bir gizli ücret veya ek maliyet olup olmadığını kontrol edin.

Cepten Sınırsız İnternet Kullanımı İçin İpuçları:

• Wi-Fi kullanın: Mümkün olduğunda sınırsız mobil internet paketinizi tasarruf etmek için Wi-Fi ağlarına bağlanın.
    • Veri kullanımınızı izleyin: Cihazınızda veri kullanımınızı takip eden uygulamalar kullanarak kullanımınızı takip edin ve gereksiz veri tüketimini azaltın.
    • Arka plan uygulamalarını kapatın: Kullanılmayan arka plan uygulamalarının veri tüketimine neden olabileceğinden, bunları kapatın.

Doğru sınırsız mobil internet paketini seçmek, mobil cihazlarınızdan sınırsızca keyif almanızı ve veri sınırı endişesi olmadan bağlantıda kalmanızı sağlayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Vodafone'nun kendi müşterilerine özel sınırsız mobil internet paketleri bulunmaktadır hocam.
  • Bende Vodafone’a geçeli bir kaç hafta oldu. Ne zaman gelir bu sınırsız paket acaba? Bilgin var mı?

• AirLife kullanıcısına yanıt
    Hattının faturalı olması ve tükettiğin internet miktarının yüksek olması teklifin en kısa zamanda geleceği anlamına gelir.

Faturalı ol ve bol internet tüket. En kısa zamanda tarifene kavuşursun.
  • Sınırsız passler var, internet gitmiyor nasıl yapacağız? 😁

Dediklerini yapıyorum gelir umarım. 😁

• Sınırsız hotspot yok
  • AirLife kullanıcısına yanıt
    Daha güzel işte, yiyip yiyip bitiremezsiniz interneti, abanın passlere.
  • 15gb hotspot var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 14 Mayıs 2022; 19:21:17 >
  • Eskiden Vodafone'da aylık 10 liraya sınırsız Mobil internet vardı. Ne güzel günlerdi be
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    Cepnet paketi ilk çıktığında aylık 7.99₺ fiyatı vardı 96 kbps hızda olsada güzel günlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi -- 15 Mayıs 2022; 15:32:25 >
  • Cepte sınırsız net olursa eve net bağlattırmazlar . Sonuç olarak ev internetleri hüsrana uğrar

• arkadaş ileriye gıdecegımıze gerıye gıdıyoruz, eskıden sınırsız paketler vardı hepsını kapatmışlar , 150 tl az paramı hayırlarına vermıyorlar kı nerede nasıl kullanacağımızada karışmasınlar

• Hiç bir GSM operatörü sınırsız internet yanlısı değil.Vodafone bunu yapıyor .Fakat her kullanıcıya açık değil .
  • Ben sınırsız paketi kullanıyorum vodafone da 15gb hotspot sınırı mevcuttur. Cepnet eve ilk geldiğimde kullandım yavaşda olsa wow oynayabiliyordum yetiyordu bana

• fukarakoala kullanıcısına yanıt

İlk alırken bu paket/tarifeye geçme şansı var mı ve fiyat nedir?

• destinati0n kullanıcısına yanıt
    2003 yılında 5 milyona sınırsız gprs vardı. O zamanlar ericsson r520m almıştım data hattı ile beraber, laptop'a bağlıyordum çok iyiydi o dönem hatta bulunmaz nimetti
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    0.facebook.com vardı ücretsiz face e girerdik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.