Şimdi Ara

Sinirden elim ayağım titriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya beyler şimdi ben ne yapıyım lütfen ciddi kişiler gelsin şu konuya anlatıyorum ;

Ben yemeğe oturdum annemde aşağı komşuların yanına indi oturuyorlar. Bende annem gitti gideli 1 sigara yakmadım yemek yiyorum skype'de arkadaşla konuşuyorum annem biliyor sigara içtiğimi babam dahi biliyor.Bizim bu mahalleden kadının kocasının kafasına sigara izmariti gelmiş az önce demişler senin çocuk atmıştır ben şimdi ne yapim elim ayağım titriyor.

Hayatta kaldıramayacağım en büyük şeydir önyargıyla bana yaklaşılması.

EDİT : Gerçekten izmariti söndürüp uzak bi yere fırlatıyorum yada çöpe atıyorum zaten bi geceleri balkonda içen biriyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEVRiMATESi -- 27 Ağustos 2013; 0:07:35 >

• ee sende söyle ben atmadım. inanmıyorlar sa orayıda sen halledecen artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5krill3X

Ya beyler şimdi ben ne yapıyım lütfen ciddi kişiler gelsin şu konuya anlatıyorum ;

Ben yemeğe oturdum annemde aşağı komşuların yanına indi oturuyorlar. Bende annem gitti gideli 1 sigara yakmadım yemek yiyorum skype'de arkadaşla konuşuyorum annem biliyor sigara içtiğimi babam dahi biliyor.Bizim bu mahalleden kadının kocasının kafasına sigara izmariti gelmiş az önce demişler senin çocuk atmıştır ben şimdi ne yapim elim ayağım titriyor.

Hayatta kaldıramayacağım en büyük şeydir önyargıyla bana yaklaşılması.

EDİT : Gerçekten izmariti söndürüp uzak bi yere fırlatıyorum yada çöpe atıyorum zaten bi geceleri balkonda içen biriyim.

şimdi atarlansan ben yapmadım diye savunmaya geçsen, suçunu bastırmaya çalışıyor derler. bir şey demesen kabul etti diyecekler. yav he he de geç kanka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

ee sende söyle ben atmadım. inanmıyorlar sa orayıda sen halledecen artık

Ya ne dengesiz insanlarımız var aslında önyargı önyargı ! İşte bütün sorun bu insanların arkasından laf etmek yada önyargı !

EDİT ; Annemde demiş zaten o atmıyor artık söyledim demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEVRiMATESi -- 27 Ağustos 2013; 0:10:06 >
  • ben atmadım de sende anlamazlarsa dal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamın kafasını yakacaktın
  • Ciddiyim kötü şeyler geçti aklımdan bende sinir var arkadaşlar kaldıramıyorum bu tarz şeyleri katil olcam ya bu tarz insanlar yüzünden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de yanlışlıkla alt balkona düşürdüm izmariti

iyi ihtimalle adam oğlunu döver sigara içiyo diye

kötü ihtimal kavgaya gelir
  • Ne kadar sinirlisin ya boşver bak annen demiş zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

adamın kafasını yakacaktın

Şu güncel sözünü bi güncelle artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Ne kadar sinirlisin ya boşver bak annen demiş zaten

Ya hocam ciddiyim gözümden yaş geldi sinirden gelen yaş ise anneme böyle ısrarla senin oğlun atmıştır demeleri inip öldürcektim bunları. Kendimi geçtim anneme böyle demeleri. Niye biliyor musun ? Hayatta hep 1 adım geri attığımdan kaybetmişimdir.Bende size döktüm içimi yardım edin diye.
  • onlara bunun onur kırıcı olduğunu söyle
  • yazık niye attın kadının kocasının kafasına sigara izmaritini yakıştıramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5krill3X

quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Ne kadar sinirlisin ya boşver bak annen demiş zaten

Ya hocam ciddiyim gözümden yaş geldi sinirden gelen yaş ise anneme böyle ısrarla senin oğlun atmıştır demeleri inip öldürcektim bunları. Kendimi geçtim anneme böyle demeleri. Niye biliyor musun ? Hayatta hep 1 adım geri attığımdan kaybetmişimdir.Bende size döktüm içimi yardım edin diye.

Ya anladım ama bu lafı eden kişinin ayıbı, dengesizliği. Her dengesiz laf edene bu kadar sinirlenirsen ohoo. Çok zoruna gittiyse in aşağı düzgün bir üslupla konuşarak ez karşındakini
  • Neyse gerçekten yardımcı olanlara teşekkür ediyorum geriye kalanlarıda bana önyargıyla yaklaşan insanlardan farklı görmüyorum ibret olsun hadi iyi akşamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.