Şimdi Ara

Siniftaki Kiza Nasil Yakinlasabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba merhaba tarzinda cok az bir muhabbetimiz var. ben ondan hoslaniyor gibiyim. nasil yakinlasabilirim? tecrubelilerden tavsiye bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yas kaç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıfta gördüğünde falan nasılsın iyi misin de (her gördüğünde değil mesela sabah okulda falan görürsen) sonra derslerle ödevlerle ilgili falan soru sor muhabbet aç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit Adam

Yas kaç?

17

• Boşver kizlari ders calis. Her seyi icinde yasa. Sana bir abi tavsiyesi. Nasilsa sana bir sey katmayacak ;)

• ona kucuk suprizler yap

• quote:

Boşver kizlari ders calis. Her seyi icinde yasa. Sana bir abi tavsiyesi. Nasilsa sana bir sey katmayacak ;)

mutlaka bir şeyler katar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiza acilicam Sarki Onerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yasi kucuk o yuzden dersleriyle ilgilenmesi bir kizin kendisine vereceginden cok daha fazlasini verecektir. Tabi biz sadece oneride bulunuyoruz son karar kendisinin. Hem kiza yaklasirim hem ders calisirim diyebiliyorsa bilemem :)

• +1
    O yaştaki kızlar zaten genelde aşkı pek önemsemezler. Büyük ihtimal kız seninle fazla ilgilenmeyecek sen de onunla ilgilenmeye çalışacaksın. Bu sırada derslerinden düşük notlar almaya başlayacaksın. Kız ise ders çalışmaya devam edecek. Sen ise onu unutmaya çalışırken daha da batacaksın. Sonun çok kötü olacak.
  • quote:

Boşver kizlari ders calis. Her seyi icinde yasa. Sana bir abi tavsiyesi. Nasilsa sana bir sey katmayacak ;)

Bana birşey katmıyacak diyerek şimdiki zamanı yaşamayıp durmadan geleceği için çalışanlar ve bi türlü geleceği yaşayamayıp sürekli çalışanlardan olmaktansa herşeye yerli yerinde zaman ayırmak daha iyi . Gelecek her zaman gelecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: rockme.baby

quote:

Bana birşey katmıyacak diyerek şimdiki zamanı yaşamayıp durmadan geleceği için çalışanlar ve bi türlü geleceği yaşayamayıp sürekli çalışanlardan olmaktansa herşeye yerli yerinde zaman ayırmak daha iyi . Gelecek her zaman gelecektir

Bu genel bir yorum. Ben yalnizca bu yastaki iliskilerin boslugunu kastettim. Yine de tesekkurler...

• Kendini sınıf başkanı, onu başkan yardımcısı seç.. Otoritenle etkile onu.
  • Bu tür konular için de taktik istemeyiverin.
  • Merhaba,acaba size yakınlaşabilir miyim hanımefendi?

• Kız kovalayacağına ders kovala. Bir gün ileride biri mevkisiyle adının başındaki ünvanla iş hayatında hoşlandığın bayanı kapınca üç gün hasta yatarsın evde benden demesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.