Şimdi Ara

Bi kizi yardim amacli eve aldim korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece 3 4 sulari yagmurlu bi hava kutuphaneden donuyorum eve 100 metre kala kose basinda bi kiz tek basina bekliyordu kahverengi kahkullu saclari 1.70 boylarinda hos bi kizdi pek takmadim ve korkmasin diye aciktan alarak gectim yanindan, bi 10 saniye sonra bakar misin diye seslendi dondum buyrun dedim kalacak yere ihtiyacim var gecelik hotel falan biliyor musun dedi biliyordum ama uzaktaydi tarif ettim uzakmis dedi sessizlik oldu biraz yanlis anlamazsan bende kalabilirsin dedim oyle sormus olmam rahatlamis olacak ki kabul etti eve gectik. Cantasini biraktik mutfaga gectik oturduk bi sure kimse konusmadi ben sordum noldu bu saatte falan diye ev arkadaslari ile fena kavga etmisler 2 kisi buna cephe alip yol vermisler gecenin bi saatinde tesekkur etti iste aldigim icin eve. Bende korkmuyor deilim simdi neyin nesi belli degil. Sabah ezanina kadar kalkmadim mutfaktan beyler korktum cunku in midir cin midir. Ezana kadar muhabbete tuttum bunu bilerek sonra uykum geldi yatabilir miyim dedi tabi ki dedim ama biz 2+1 evde 3 kisi kaliyoruz beyler bosta yatak kanepe falan yok bu yuzden benle yatacagini soyledim sapik diye evden kosarak cikti iyilik yapmakta su anasini satiyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kıza yatağını verseydin, bir gece de yer de yatardın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.