< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinerji Bilgisayar -- 14 Mayıs 2024; 17:24:39 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinerji Bilgisayar -- 14 Mayıs 2024; 17:24:39 > |
|
|
|
Siz bi sitenizde yaptığımız olumsuz yorumları ilgili ürün altında yayınlayın da sonra burada fırsat paylaşmaya yüzünüz olsun.
|
|
Sinerjiden anakart almıştım. gelen kartın plastik aksamının üzerinde çizikler vardı jelatini sökülmüştü. Kullanılmış ürünü göndermişler. İhtiyacım olduğu ve zamanımın olmadığı için geri de gönderememiştim. Konuyu görünce aklıma geldi yaşadığım bu olay. |
|
07.04.2024 16:35 ssd aldım , çalışmadı. 08.04.2024 14:30 ertesi gün iade ettim. Servise gönderdiler , 07.05.2024 halen ses seda yok... :) |
|
PNY GeForce RTX 4070 XLR8 Gaming Verto Epic-x RGB OC 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı | 21399₺ bu kartı bir süredir takip ediyorum. 3 Günde nasıl 2 kere zam yaptınız biraz anlatır mısınız? |
|
Şahsi inisiyatifimi kullanarak,
Alışveriş yapmama tercihinde bulunuyorum. İyi çalışmalar |
|
Klasik şark kurnazı zihniyetiyle yönetilen, büyük görünümlü küçücükk firma.. Adam parasını verip bir adet ekran kartı almış, tek yapman gereken onu düzgünce temin edebilmek. Böyle firmadan flash disk dahi alınmaz. Sorun yaşamadığını belirten arkadaşlara da asıl mevzu sorun yaşadığın anda ki tavırları zaten. Hiç bir şekilde kolayca halledebilmek yok illa uğraştıracaklar / mağdur edecekler. Kim napsın böyle firmayı. |
|
Yorumları okudum video paylaşılmadan önce bile ne kadar rezildiniz. Bu videoda taçlandırmış ne kadar rezil bir firma olduğunuzu. Alışveriş yapmayın çevrenizide uzak tutun. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hazır sistem sanki Vatancomputer daha ucuz satıyor hani bir fırsat da görünmüyor fiyatlarınızda |
|
|
Ekran kartlarına baktım. Almak istediğim 4060 modeli piyasa ile aynı fiyat. Hatta başka sitelerde kredi kartı puan kampanyaları da var. |
|
Sinerjiden anakart almıştım. gelen kartın plastik aksamının üzerinde çizikler vardı jelatini sökülmüştü. Kullanılmış ürünü göndermişler. İhtiyacım olduğu ve zamanımın olmadığı için geri de gönderememiştim. Konuyu görünce aklıma geldi yaşadığım bu olay. |
|
Bu benim de çok merak ettiğim bir şey. Geçenlerde arabanın radyatör termostat yardımcı pompa genleşme bidonu hortumlar vs. komple soğutması değişti bunun yarı parası anca tuttu. Yarım milyonluk arabanın soğutması işlemcinin soğutmasından daha ucuz |
|
|
Corsair gerçek anlamıyla uçuşa geçmiş durumda. Kaliteli fan seti alayım diyorum. Thermalright'ın 3'lü ARGB seti 600 TL, Corsair'in 3'lü seti 2500 TL. Kafam almıyor bu kadar fark yaratacak ne malzeme kullanıyor bu adamlar. PWM mi PWM, ARGB mi ARGB. Hele şu 11000 TL'lik AIO, çok almayı istediğim bir model ama elim bol olsa da acırım o parayı vermeye sırf bir LCD ekranı var diye. |
|
Intel Core i5 14600KF, Palit RTX 4070 Ti GamingPro, MSI MAG Z690 Tomahawk WIFI, Phanteks NV7, MSI MPG A850G PCIE5 850W, DeepCool Mystique 360mm AIO, GSKILL TRIDENT Z5 6400 MHz CL32, Western Digital SN850 1 TB, Samsung 970 Evo Plus 500 GB, Seagate Barracuda 4TB HDD, LG 27GP83B-B 165hz,
Logitech G Pro 7.1, Logitech G502 X, Logitech G815 |
|
valla ben gittim 800tl gamdias e1410 argb white aldım hem süper hem sessiz hem o paralara çıkmadan müthiş iş görüyor 210-220w falanda tdp si var tavsiye ederim |
|
Genelde Sapphire marka kartlar (özellikle Nitro+ versiyonları) en uyguna Sinerji' de bulunuyor. Son birkaç sefer ekran kartlarını(6700 xt nitro+, 7900 xt nitro+) bu fırsatlardan yararlanarak aldım. Zaman zaman çok iyi indirimler oluyor, takip etmek lazım. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gscarbon -- 11 Ocak 2024; 5:27:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
selam arkadaşlar, palit 4060 ti nzxt 750w avantajlı paket yapmışlar sizce alınır mı? bana uygun geldi ama fikrinize ihtiyacım var. https://www.sinerji.gen.tr/palit-geforce-rtx-4060-ti-jetstream-16gb-gddr6-128-bit-dlss-3-ekran-karti-nzxt-750w-c750-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-avantajli-paketi-p-49846 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ausschwitzxrd -- 18 Ocak 2024; 9:28:45 > |
|
ben pek bir sinerjik bir indirim göremedim... anlamsız indirimler desek daha doğru olacak sanırım.... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_ProXy -- 19 Ocak 2024; 18:4:15 > |
|