Şimdi Ara

Sinerji Bilgisayar kullanılmamış ürünü iade kabul etmiyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
9.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam kararname 1 Ekim itibariyle yürürlüğe giriyor. Dünya'dan haberiniz yok :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oulcanx kullanıcısına yanıt

    Sonuç olarak ürün açılıp, kullanılmış. Kullanmasanız bile ürün açılmış. Kimseye satamazlar bu haliyle. Kanunun aktif olmaması bu gerçeği değiştirmez, resmi gazetede yayınlandıysa bitmiştir. Şansınızı deneyin bakalım, iade alırlarsa ne mutlu.


    Sizde nasıl fark etmediyseniz artık, ürünü sipariş verdiniz, gelene kadar siparişi kontrol ettiniz, geldiğinde ürün elinizde anlamadınız, kutuyu açıp sokete uydurmaya çalıştınız da en son aşamada mı anladınız yanlış ürün aldığınızı. Neyse şansınızı deneyin bakalım. Gelişmeleri merak ediyoruz. Furkan iyidir, konuşun derdinizi anlatın, dürüst iseniz yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    Hocam demişsiniz ki


    "o ürün satışa tekrar konulmuycak. tekrar disbiritorune verilecek ve yurt dısına gönderilip tekrar üretim mağazasından test edilip kozmik olarak sorun varmı yokmu test edilip tekrar satış icin yeniden hazırlanıcak ve bunlar hep maliyet."


    Ürünü satarken o maliyetleri hesap ediyorlar zaten atıyorum geri dönme yüzdesi %5, arızalı ürün yüzdesi %3, işte teknik servis gideri %5, gibi işçilik bilmem ne kadar, kira bilmem ne kada,r şu bilmem ne kadar, ona göre hesap kitap yapıp satıyorlar. Yoksa o ramin hepi topu maliyeti nedir? iade alacak tabiki. açılmışsa almasınmış, ee ben benim olayımı söyleyeyim siz söyleyin ne yapacaktım


    Toshiba HDD 1 adet aldım 2 ay kullandım memnun kaldım 1 adet daha aldım, ürün kafa vurma sesi sürtünme sesi yapıyor belli ki gidici veya gitmiş hatta, 14 gün içinde iade ediyorum neymiş efendim kutuyu açmışım! ürün vaad edilen gibi çıktı biz ondan vazgeçtik sanki. Konu THH'de şuanda beyfendiler geri kargo yaptılar kargoyu açmadım bile kaldırdım duruyor geldiği gibi gittim amazondan aldım kullanıyorumda. 14 gün içinde iade alınır bu bu kadar basit kendi karşı çıktığınız söylemler içerisinde kendinize yanıt vermişsiniz zaten.





  • Hocam kanun kararnamenin uygulamaya başlatılacağı tarihle aktif oluyor. Avukatımla konuştum konuyu. Kendisi de aynı bu şekilde olduğunu, ürünü iade etmemde bir sakınca olmadığını belirtti. Benim lehime sonuçlanan bir çok THH kararını da buldu bana sağolsun. Sipariş konusuna gelirsek ise dikkatsizliğime denk gelmiş. Kötü veya art niyetli biri olsam DDR5 ramleri de onlardan almaz, yine kendilerinden aldığım 17.000 küsürlük bütün ürünleri iade ederdim. Ürünün dış kutusunu koruyacak hiç bir şey yoktu. Düz tek kat patpata sarmışlar. Kargo poşedini açtığımda zaten üst kapağı gevşemiş, stickerların orta kısmında boşluk mevcuttu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oulcanx -- 31 Ağustos 2022; 23:59:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    Kim takar milleti ya, sen bu iktidarın 20 senedir milletin lehine bir karar verdiğini gördün mü hiç? Gider ayak bir kazık daha attılar millete. Teknik özellikler yazıyor kağıtta ona bakarak alın, yanlış sipariş vermeniz ya da ürünü beğenmemeniz umurumuzda değil. Siparişi verdiğinizde onaylandığı andan itibaren geçmiş olsun.

  • oulcanx kullanıcısına yanıt

    Şunu birkaç kez daha yazın da iyice anlayayım, geri zekalıyım çünkü anlamadım, her yorumun altına yazmışsınız küfredicem şimdi o olacak.

  • Siz de benzer bir sıkıntı yaşamışsınız monitör ile alakalı. Firma iadeyi kabul etmemiş. Neyse size ben haber linkini bırakıyorum madem bana inanmıyorsunuz posta gazetesine yapıştırın bi küfür.

    posta
    1 Ekim'de sona eriyor! İnternet alışverişlerinde yeni dönem: Artık iade edilemeyecek
    https://www.posta.com.tr/ekonomi/1-ekimde-sona-eriyor-internet-alisverislerinde-yeni-donem-artik-iade-edilemeyecek-2555113



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oulcanx -- 1 Eylül 2022; 0:49:40 >
  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    öyle çakallıklar yapanlar mı var yuh

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    Aylarca yıllarca telefonu sıfır kullanan vardı kısmı baya bi abartı olmuş. Sim kartı takıldıktan sonra telefonu hiç bi yer iade almıyor. Hatta ambalajı açılınca bile almıyorlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Direkt e-devlet üzerinden thh ye başvuru yapın.
    Ayrıca 15 gün koşulsuz iade kalkıyor elektronik eşyada , hızlı olun bu konuda.eylul sonu artık böyle bir hakkımız olmayacak.mesut çevik bu konu ile ilgili video çekti, haberine göz atın.
    Sinerji de aynı vatan da başkası da ; tüketici hayrına hareket edeni görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drift -- 1 Eylül 2022; 8:11:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt

    ben yapmadım yöntemide bilmiyorum.burda adamın utanmadan yazdığı şeyi burda söylüyorum. 10 günde 14 günde bir değiştirdim diye amazon konusunda yazmışlığı vardı.

  • arkadaşlar yeni kanunu cimer üzerinden ticaret bakanlığına yazın.bizim ülkemizde sosyal medyada bişeye cok tepki oldugu zaman geri cekiyorlar. hemde secim öncesi oy kaybetmemek icin ayrıca degerlendiriyorlar.

  • thhye ver

  • veracocha kullanıcısına yanıt

    vereceğim hocam bugün iade için haber bekliyorum kendilerinden.

  • çoğu firmaların böyle teknoloji sitelerinde üyelikleri var.. sinerji de gelse de bi acıklama yapsa. ürün ellerindeyse bide onlardan dinlesek. hakim bile adam öldüren insana niçin öldürdün sebeb neydi diye soruyor :D

  • oulcanx kullanıcısına yanıt

    inşallah lehinize bir sonuç olur.  

  • 20 yıldır forumlar iç içe olduğum için üyelerin yazdıklarından kimin sıkıntılı üye olup olmadığını anlayabiliyorum ve ona göre blokluyorum, Esnaf_TV ve LathamKoenig iki üyede bu konu açılmadan bende blokluymuş boşuna bloklamamışım demek ki, bazen çok acımasız mı oluyorum diye düşünüyorum ama bir kerede şaşırtın be...

  • Konudan bağımsız kardeşim, dikkatli ol, ddr5 alacakken 4 almak büyük hatadır, hayatının diğer alanlarına yansırsa seni üzebilecek sonuçları olabilir, bu iş halledilir ama ders almaya bak, güzel bir tecrübe oldu bu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Hocam işin garibi LathamKoenig kendisi benzer bir durumu yaşamış. Ürünü kullanmış beğenmemiş iade etmiş. Ürünü kabul etmeyince satıcı iade hakkım var diye cıngar çıkartmış. Şimdi burada yok ürünü açmışsın kullanmışsın iade olmaz diyor. Gariptir ki sinerji bilgisayar'da iade işlemlerine bakan arkadaşı da tanıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.