Şimdi Ara

Sinemaya kaçak yiyecek-içecek sokan var mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlueExorcist

    9 kişilik grupla Kebap ve adana dürüm sokmuşluğumuz var, film bittiğinde milletin bize bakışları inanılmazdı

     Sinemaya kaçak yiyecek-içecek sokan var mı ?
  • daha geçen 3 arkadaş 2 kasa frutti extra soktuk
  • Sinemaya gitmenin en guzel yani da bu zaten. Filimden once Carrefour'dan misir, cips, cikolata ve kola, Frutti vb. aliyorum on numara oluyor. Sinemadaki misircidan da pipet istemesi cok keyifli oluyor sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sinema öncesi 15-30 dk kala giderim markete alırım Çerezza patlamış mısırı cipsi kolayı atarım sırt çantama. Paşalar gibi sinemama girerim. 1.5 liraya alabildiğin şeyi orada 15-20 liraya kitliyorlar bu nasıl bir şeydir anlamıyorum. Ancak bir keresinde fiyatını sormadan 2 su istemiştim aşırı susamıştım ve film başlamak üzereydi 7.5 TL dedi, bir su ne kadar dedim 3.75 dedi, tamam bir su olsun dedim. Bu da böyle bir anımdır.

    Sinema biletimi de internetten 12.50 liraya alırım. 3 boyutlu gözlük dahil 14 lira tutar taş çatlasa. Her Cinemaximum'da geçerli. Gidip gişede 25 lira bayılmak da kerizliktir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Şubat 2016; 17:44:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: skydiver132

    Cips sokmuşluğum vardır :D ama sevgilinin yanında yapılmaz öyle ya bence :D

    Yalnız sevgili de öyle yaparsa bildiğin evlenmelik :D Al evlen onunla :D

    Ne diye yapılmasın? Her sinemaya gittiğimizde marketten alır doldururuz yiyecekleri çantaya. Bunda yapılmayacak utanılacak ne var? Tam tersine bu mantıkla düşünüp iki mısır iki kolaya 40 lira, iki bilete 40 lira vermek kerizliktir. Böyle düşünmeyin lütfen, bu şekilde olmayan bir kızla takılmak da saçmalıktır. (Sinema biletimi internetten 12.50 liraya alırım.)
  • biz evde yapıp getiriyoruz
  • Sinemaya içecek dışında bir şey sokanları özellikle mısır yiyenleri hiç anlamıyorum. Açsan git food courtta ye güzel kardeşim. Film zevkimin içine ediyorsun. Kokusu ayrı sesi ayrı.

    Dip not: Şekeri, özel tıbbi durumu, yemek yiyecek vakti olmayıp sinemaya koşturan film aşıklarını, elbette çocukları ve hamileleri bunun dışında tutuyorum.
    Kendi çocuğumu da 5 yaşından beri düzenli filme ve altı yaşından beri yaşına uygun yabancı filmlere de götürüyorum ve bu kültürü vermeye çalışıyorum. Çocuk olmasına rağmen her 10 filmde 1 mısır alınır ya da alınmaz. Evde yiyoruz ama insanları rahatsız etme derdi olmadığı için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jorah Mormont

    Bimden fulluyorum hep. bi kaç paket cips, kuruyemiş(soslu fıstık özellikle) teatone, 1 litrelik elma suyu ve 1.5 litrelik su alırım genelde. Film sonuna kadar yetiyor gayet makul oluyor

    Kaç sülalece gidiyorsunuz?
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam sinemaya gidiceksek o gün, en büyük çantanı al diyorum alıyo içine dolduruyoruz migrostan temiizz :D

    Sinema arasında su bide çikolata almak için çıkmıştım malum işletme 5 tl fiyat çekince kalsın adammı kazıklıyonuz diyip iki kat aşağıdaki migrosdan alıp gözlerine soka soka içeri girmişliğimde vardır. Kimsede gıkını çıkaramadı.
  • Sinemada patlamış mısır dahil yiyecek ve içecek tüketen insan açık açık haindir sinema düşmanıdır.Sizi boşboğazlığınız yüzünden film zevkimiz yalan oluyor
  • Aklıma bu geldi sjsjsjj
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Sinemaya kaçak yiyecek-içecek sokan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çok girdim arkadaşlarla kolalar benim cebe cipslerde arkadaşımın karnına her girişte görevlinin yanından geçince hep aynı yalan oğlum bu göbek ne çok kilo aldın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Feather

    Öncelikle sinemaya gideceksem mutlaka yanımda sırt çantamı da götürürüm. Seansın başlamasına 30 dk. kala Migros'a girer alacaklarımı alırım ve çantamı bir güzel doldurduktan sonra çaktırmadan salondaki yerime otururum. Işıklar kapandığı anda benim için ziyafet başlar.
    Bu işletme sahiplerini anlamıyorum. İnsanlar neden orta boy mısır artı içeceğe 15-16 lira versin ki? Zaten sinema bileti 15 lira kardeşim!?
    Yap şunu makul bir fiyat, örneğin orta boyunu 4-5 lira, insanlar bol bol alsın, sen de sürümden kazan.

    Aynı şekilde otobüs dinlenme tesislerindeki fiyatları da anlamıyorum. Markette 1 lira olan şey orada 3 lira oluyor. Böyle olunca ben şahsen almıyorum. Yani 1 liraya satan bundan kar edebiliyorsa sen de sat 1 liraya insanlar bol bol alsın. Sırf rekabet olmadığı için aynı ürünü bana 3 liraya kitlemeye çalışırsan kusura bakma kardeşim ben o ürünü almam. Para ağaçta yetişmiyor...

    Aynen hocam otobüs tesisleri neden bu kadar pahalı bende anlayamıyorum. Çorba fiyatı bile uçmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 15 sene önce falan, kardeşimle beni ilk kez sinemaya götürmüştü bizimkiler. sinema o zamanlar pahalı bir aktivite olduğu için sadece benle kardeşim girmiştik. annemle babam dışarıda beklemişti. bu sinema mevzusu çok spontane geliştiği için biz nedense aç girmiştik filme. film arasında gidip bize tavuk dürüm yaptırmışlar. ara kaç dakika bilmediğimiz için hunharca yemiştik dürümün yarısını. kalanını içeride yeriz diye elimizde dürüm salona girecekken görevli uyarmıştı bizi.8-10 yaşında çocuklarız tabi. geri dönüp dürümleri bizimkilere verip girmiştik. tüm filmi de aç izlemiştik.
  • Birkaç gün önce Deadpool a gittim.tam arkanıza 4 kişilik liseli bi grup oturdu, daha film başlamadan bunlar çantalarindaki zulayi yarıladılar bile.Dışardan bir sey getirmelerine lafım yok benim de yapmisligim var.Film sonunda jenerik sonrası 2 sahneyi beklerken bunlar çıktı gitti arkaya bir baktım ki sanki hayvanlar çiftleşmiş.Öyle böyle değil hanı evde yapsalar babaları komaya sokar o derece leş.Biz sahneyi beklerken temizlik görevlileri geldi temizliğe başladı, biri genç diğeri 40 yaşlarında bi dayı. Bu pislik en arka koltuklarda,zaten sahneye gelene kadar gorevliler bu pisliğin olduğu yere geldi,dayı hafif mırın kırın edince bende destek olmak amaçlı "hayvan gibi yemişler dayı" dedim. O sırada zaten beklediğimiz sahne oynuyordu. Gidenler bilir Deadpool izleyici ile konuşur. İşte tam o sırada onlarca defa görevi gereği o sahneyi izlemiş olan dayı sesli bir şekilde Deadpool ile birlikte "hıyarlık yapmayın etrafı kirletmeyin" (hemen hemen böyleydi) lafını söyledi. Hazırlıksız olan ve salonda kalan nadir 3 arkadaş olarak iyi bir kahkaha attık görevlilerle birlikte.

    Özet: Ne yapacaksanız insan gibi yapın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: skydiver132

    Cips sokmuşluğum vardır :D ama sevgilinin yanında yapılmaz öyle ya bence :D

    Yalnız sevgili de öyle yaparsa bildiğin evlenmelik :D Al evlen onunla :D

    Dün eşim bir kutu pringles almış atmış çantaya , sanırım doğru karar vermişim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mısır falan yenilmesine kariı biri olmakla birlikte bir kere yaptım. Çantalat sırtta içinde bir defter 2 mısır 2 kola aldık arkadaşla girdik sinemaya karanlık olmasını bekliyoruz beklememizle birlikte her yanımız işletmeden o kadar para verip mısır alarak etrafımızı sardı. Buna tekamülen çıkartamadık normal anda :) heryer karanlık olunca poşet gıcırtılarında çıkardık çantadan ama marketten alınanlar soğuk olduğundan pekte tadını alamadım. Ama hoş bir anı oldu. Birşey içmek hoş ama mısır yemeyelim kötü kokuyor. Hadi kokuyu boşver ağzınızı şapırdatmayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yarım kilo baklava soktum deadpoolda :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurmaurer

    Film izlerken bisiler yemek içmekten nefret ederim. İzlerken sağdan soldan bunları yapanları görünce de tiksinirim. Bi de film izlerken cep telefonuna bakanlara kil olurum. Bunlara sinir olmamak için evimde film paketim var oh mis

    Sırf o tiplerle karşılaşmamak için 2-3 hafta sonra giderim filmlere. en fazla 3-4 kişi oluyor ne film başladığından itibaren telefonunu kurcalayan, ne ağzında geviş getiren tipler.

    Nede yanındaki ile konuşan tipler.

    Adam cips getirmiş sinemaya, şapır şupur paketten alıyor birde ağzından kemirgen gibi ses çıkartıyor. işte o zaman kan beynime sıçrıyor.
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Bu işin doğası böyle işler zaten. Mısır, içecekler vs genelde kız arkadaşın çantasında saklanır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.