Şimdi Ara

Sinemada yiyecekler neden pahalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • marketlerde 1 olan şey, sinemada çok daha pahalı
    mesela kola. şimdi bu kola sinemada daha pahalı marketlerdekinden. kola aynı kola

napıyorlar bunların kolaları gümüşten, altından falan mı ki. niye daha pahalı?
    ozaman yiyeceği dışardan çantaya atıp içeri girmek varken, neden 2-3 kat fazla vereyim?

• Bilet fiyatlarının daha pahalı olmaması için yiyecek, içeceklerden kazanıp kar marjlarını yüksek tutabiliyorlar diye okumuştum. Çünkü satılan biletlerden gelen paranın tamamı sinemaya gitmiyor. Dağıtım şirketine de gidiyor. Büfe pahalı oluyor ki bilet fiyatlarını belli bir düzeyde tutabilsinler.

Ayda yılda bir sinemaya gelen bir aile hazır gelmişken kola alayım, mısır alayım diyor. Oradan kazandıklarıyla her hafta sinemaya giden ve sadece filmi izleyen kişinin alacağı bilet daha uyguna geliyor.

eğer oradaki fiyatlar aynı marketteki gibi olsaydı, ben ve benim gibiler de gidip sinema'nın büfesinden alırdık
    böylelikle sinema daha çok kazanırdı bence
  • Ben herşeyimi dışardan alıyorum cips , patlamış mısır neyse işte . Sizede öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

EPİC : BakkalGazi41
    PSN : BakkalGazi41
    Origin : BakkalGazi41
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boza Neden Bu Kadar Pahalı?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Umarım daha da pahalılanır. Garç gurç iğrenç sesleri duymayız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "The best plans can be wiped out at any moment by what we call fate."
  • Sen sinema yla lokanta yı karıştırmışsın...Yemek yenen yer lokanta dır emi çocuğum, bir daha yanlış yere girme :D
    AMD Ryzen 7 5800X / Asus ROG Strix GeForce RTX 3080 OC / G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600MHz CL16 / MSI MAG X570S Tomahawk Max WiFi 5100MHz / Samsung 970 PRO NVMe M.2 1TB / Cooler Master MasterBox TD500 Mesh / Corsair iCUE H100i Elite Capellix / Corsair RM850x White 850W 80+ Gold / Asus TUF Gaming VG35VQ UltraWide Curved / Razer Kraken Ultimate 7.1 Surround RGB / Razer Sabertooth Elite / Razer Basilisk Ultimate / Razer Blackwidow Green Switch / Corsair MM300 Extended
    Apple MacBook Pro M4 Pro 14' / iPhone 17 Pro Deep Blue / Apple Watch Ultra 3 / SONY PS4 Pro 1 TB
  • Sadece sinema mı? Her yerde pahalı .. .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel® Core™ i5-9400F 2,90 GHz Maks Turbo 4,10 GHz -- MSI Nvidia GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 4 GB -- MSI H310-A PRO -- KINGSTON 2x8 GB DDR4 CL16 Bellek -- WD BLUE 1 TB 7200 RPM HDD -- CRUCIAL 480 GB SSD -- FRISBY FC-8930G
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.