Şimdi Ara

Sinemada yiyecekler neden pahalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • marketlerde 1 olan şey, sinemada çok daha pahalı
    mesela kola. şimdi bu kola sinemada daha pahalı marketlerdekinden. kola aynı kola

napıyorlar bunların kolaları gümüşten, altından falan mı ki. niye daha pahalı?
    ozaman yiyeceği dışardan çantaya atıp içeri girmek varken, neden 2-3 kat fazla vereyim?

• Bilet fiyatlarının daha pahalı olmaması için yiyecek, içeceklerden kazanıp kar marjlarını yüksek tutabiliyorlar diye okumuştum. Çünkü satılan biletlerden gelen paranın tamamı sinemaya gitmiyor. Dağıtım şirketine de gidiyor. Büfe pahalı oluyor ki bilet fiyatlarını belli bir düzeyde tutabilsinler.

Ayda yılda bir sinemaya gelen bir aile hazır gelmişken kola alayım, mısır alayım diyor. Oradan kazandıklarıyla her hafta sinemaya giden ve sadece filmi izleyen kişinin alacağı bilet daha uyguna geliyor.
  • Okul çantasının içinde yiyecek sokardık ne günlerdi...
  • şu da var aslında

eğer oradaki fiyatlar aynı marketteki gibi olsaydı, ben ve benim gibiler de gidip sinema'nın büfesinden alırdık
    böylelikle sinema daha çok kazanırdı bence
  • Sinema salonuna biletlerden çok çok az bir miktar kaldığını bir gün filme gittiğimde öğrenmiştim. Ondandır sanırım.
  • Ben herşeyimi dışardan alıyorum cips , patlamış mısır neyse işte . Sizede öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemeyin diye aq, yemeyin ulan sinemada bişey haşur huşur katur katur şıkır şıkır.Yeter be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM artık ucuz değil! Mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Umarım daha da pahalılanır. Garç gurç iğrenç sesleri duymayız.
  • Daha da pahalı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marketten alıp soksana herkes gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinema kültürü olan insanlar film sırasında bir şey yenilmeyeceğini (özellikle mısır) biliyorlardır zaten.
  • Sen sinema yla lokanta yı karıştırmışsın...Yemek yenen yer lokanta dır emi çocuğum, bir daha yanlış yere girme :D
  • Sadece Alaska Frigo ve su alırım fakat herkes sövmüş. Ne bu sinir beyler.
  • Sadece sinema mı? Her yerde pahalı .. .
  • Düğün salonlarındada pahalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanına 1 tane çanta al dışardan doldur cipsini kolanı ye kardeşim. 4 liraya kutu kola satıyor namussuz yazıktır günahtır 2.5 Litresi 4.50 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.