Şimdi Ara

---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
3
Favori
18.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • --Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--



    DiCaprio'nun sunduğu küresel ısınma ve iklim değişikliği hakkındaki Before the Flood belgeseli çıktı. 2 sene boyunca gezerek çekilmiş bir belgesel. Herkese tavsiye ederim. İzlenmeli.


    ---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!!


    ----------------------------------------------------------------------------------------




    ---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!!


    Biyografi


    Leonardo DiCaprio 11 Kasim 1974,Los Angeles dogumlu Amerikali oyuncudur.
    "Leonardo Dicaprio" adini ünlü ressam "Leonardo Da Vinci"'den almistir. Babasi George DiCaprio, çizgi roman dagiticisi,annesi Irmalin DiCaprio avukattir. Adam Farrar üvey kardesidir. Daha bir yasindayken annesi ve babasi ayrilik karari almislardir.
    Ekonomik açidan zayif sartlarda büyüyen Caprio’ya bakabilmek için annesi birkaç farkli iste birden çalisiyordu. Büyüdügü yerlerle ilgili olarak Hollywood’un gettolari ifadesini kullanan Caprio, babasinin yeni evliliginden olan ve aktörlük yapan üvey kardesi Adam Starr’dan etkileniyordu. Oyunculukla ilgilenmeye bu sekilde baslayan Caprio reklam filmlerinde oynamaya baslamisti. Bir süt markasi için kamera karsisinda geçtiginde Caprio 5 yasindaydi.
    Henüz 12 yasindayken cast ajanslarina müracaat eden Caprio, kabul edildigi bir ajans tarafindan isminin Lenny Williams olarak degistirilmesi sartini reddetti.
    1989'da kariyerine Parenthood dizisinde Garry Buckman rolü ile basladi. Film çekimleri sirasinda en yakin arkadaslarindan biri olacak Tobey Maguire ile tanisti. 1991-1992 yillari arasinda Growing Pains dizisinde 22 bölüm Luke Brower olarak yer aldi. 1991 yilinda Critters 3 isimli filmde Josh rolünde idi.
    Ilk önemli rolü 1991’deki Critters 3 filmindeki Josh karakteri olan Caprio, 1993'te Robert De Niro birlikte This Boy's Life isimli filmde yer aldi. Ayni yil özürlü bir genci canlandirdigi What's Eating Gilbert Grape filmi ile daha 19 yasinda iken ilk defa En Iyi Yardimci Erkek Oyuncu Oscari'na aday gösterildi.
    1995 yilinda The Basketball Diaries ve Total Eclipse filmlerinde yer almis, 1996 yilinda Romeo ve Juliet filminde Romeo'u canlandirmis ve Berlin Film Festivali'nde en iyi erkek oyuncuya verilen Silver Berlin Bear ödülünü kazanmistir.Genç aktörü artik tüm dünya taniyordur.
    1997 yilinda Jack Dawson rolüyle Titanik filminde yer aldi.En büyük patlamasini James Cameron’in Titanic filmiyle yasaDI. Ancak akademi Caprio’dan en iyi erkek oyuncu ödülünü esirgemisti..Film tüm zamanlarin en çok izlenen filmi olmus, 11 Akademi Ödülü kazanmistir. DiCaprio bu filmi ile Altin Küre'ye aday gösterilmistir.
    1998 yilinda The Man in the Iron Mask[5] ve Celebrity filmlerinde rol aldi. Ayni yil çiplak fotograflarini izinsiz kullandigi gerekçesiylePlayboy dergisini mahkemeye verdi. Söylentilere göre fotograflar, Total Eclipse’nin çekimleri sirasinda aktörün bilgisi disinda çekilmis ve basina verilmisti. Dava Caprio’ya ödenen ve meblagi açiklanmayan bir tazminatla kapandi. People dergisi onu dünyanin en güzel 50 insanindan biri olarak listesine aldi.
    2000 yilinda The Beach ve 2001 yilinda Don's Plum filmlerinde yer almistir. Daha sonra 2002 yilinda Martin Scorsese'nin yönettigi ve on dalda Oscar adayi olan Gangs of New York filminde ve yönetmeni Steven Spielberg olan Catch Me If You Can filmlerinde yer almis, Tom Hanks, Christopher Walken ve Amy Adams gibi oyuncularla birlikte rol aldigi bu filmdeki oyunculugundan dolayi Altin Küre'ye tekrar aday gösterildi.Ve bu yil ünlü Brezilyali model Gisele Bündchen’le ask yasamaya basladi.
    2004 yilinda bir baska Martin Scorsese filmi olan The Aviator filminde Howard Hughes'u canlandirmis VE ALTIN KÜRE ÖDÜLÜNÜ ALMISIR.Film 5 oscar almistir.
    Caprio 2004’te Demokrat Parti’ye katilip yil boyunca John Kerry’ye seçim kampanyasinda destek verdi. Ayni zamanda küresel isinma ve çevre konusundaki hassas tutumuyla ve çalismalariyla da taninan aktör, konuyla ilgili birçok panele katildi.
    2005’te üç yil birlikte oldugu kiz arkadasi Bündchen’den ayrildi ve annesiyle birlikte Los Angeles Public Library’nin yaninda Leonardo DiCaprio Computer Center isminde bir kültür merkezi kurdu.
    2006 yilinda tekrar Martin Scorsese ile çalismis Köstebek (The Departed) filminde William M. 'Billy' Costigan Jr. karakterini canlandirmistir. Screen Actors Guild, Altin Küre ve BAFTA ödüllerine aday gösterilmistir. Ayni yil Kanli Elmas (Blood Diamond) filminde Danny Archer rolü ile Oscar ve Altin Küre adayi olmustur.
    2008 yilinda gösterime giren Sam Mendes'in yönettigi, Kate Winslet ve Kathy Bates ile birlikte rol aladigi Hayallerin Pesinde (Revolutionary Road) filminde Frank Wheeler karakterini canlandirdi ve Yalanlar Üstüne (Body of Lies) ile Freedom Within the Heart filmlerinde yer aldi. 2009 yilinda Martin Scorsese filmi Shutter Island'de rol almistir. 2010 yilinda Christopher Nolan'in son filmi Inception'da Cobb rolünü üstlenmistir. Clint Eastwood'la ilk çalismasi olan ve Amerika Tarihi için çok önem tasiyan John Edgar Hoover ( F.B.I kurucusu )'nun hayatini oynamis ve En iyi erkek oyuncu dalinda Oscar'a aday olmustur. 2013 yilinda Tarantino imzali Zincirsiz ve yine ayni yil Muhtesem Gatsby filmlerinde rol almistir. Muhtesem Gatsby filminde yönetmen Baz Lurman ile olan ikinci çalismasidir.
    Bu yil vizyona giren ve Martin Scorsese ile besinci çalismasi olan Para Avcisi (The Wolf of Wall Street) filmindeki rolü ile Altin Küre'de en iyi müzikal-komedi erkek oyuncu ödülünü almistir.Yine ayni rolüyle 2014 Akademi Ödülleri'ne aday gösterilmistir.


    DiCaprio'nun Çocukluk Fotograflari


    ---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!!


    ---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!!


    DiCaprio'nun Yaptigi Açiklamalar

    "Çocuklugum korkunç bir çevrede geçti. Beni çok etkileyen olaylara tanik oldum. Çevrem hayat kadinlariyla ve uyusturucu bagimlilariyla doluydu. Sokaklarda sevisenleri de gördüm, uyusturucu bagimliliginin insani nasil yikima sürükleyecegini de Iste su yüzden de uyustucu kullanmayi hiç düsünmedim."
    "Benim annem yürüyen bir mucize"
    Çocuklugunda egitim sistemiyle de bir türlü yildizi barismayan DiCaprio "Bu yüzden 15 yasindayken anneme aktör olmak istedigimi söyledim. Beni seçmelere götürmesini istedim. Çünkü bu egitim sisteminin disina çikmaliydim" diye konustu.
    Sinemaya adim atarken adini degistirmek istemesi ile ilgili de "Ben Lenny Williams adini sevmis ve bu adi düsünmüstüm.Ama babam izin vermedi.Iyiki de vermemis.Bana gerçek Italyan adim sans getirdi."
    "Titanik sonrasi beklenmedik söhret beni mahvetti.Altinda ezildim.Kendimi bir b.k sandim.Insanlari çok kirdim.Aileme ve yakinlarima posta koydum.Psikolojik travma geçirdim.Küfürbazdim,kavgaciydim,yalanciydim,pisliktim.Çok sükür o günler geride kaldi.O yüzden Titanic ile barisik degilim."
    "Öyle olagünüstü bir hayatim yok. Özel jetlerle seyahat etmiyorum. Özel korumalarim yok ya da bunun gibi çilgin seyler yapmiyorum. Trendlere uygun bir insan olmaya çalismiyorum. Siradan bir insan gibi yasamak istiyorum."






    Oynadigi Filmler



    - 2015 The Revenant (Dirilis)
    - 2014 The Wolf of Wall Street (Para Avcisi)
    - 2013 Great Gatsby (Muhtesem Gatsby)
    - 2012 Django Unchained (Zincirsiz)
    - 2011 J.Edgar
    - 2010 Inception (Baslangiç)
    - 2009 Shutter Island (Zindan Adasi)
    - 2008 Body of Lies (Yalanlar Üstüne)
    - 2008 Revolutionary Road (Hayallerin Pesinde)
    - 2006 The Departed (Köstebek)
    - 2006 Blood Diamond (Kanli Elmas)
    - 2004 The Aviator (Göklerin Hakimi)
    - 2002 Gangs of New York (New York Çeteleri)
    - 2002 Catch Me If You Can (Sikiysa Yakala)
    - 2000 The Beach (Kumsal)
    - 1998 Celebrity (Söhret)
    - 1998 The Man in the Iron Mask (Demir Maskeli Adam)
    - 1997 Titanic
    - 1996 Marvin's Room (Marvin'in Odasi)
    - 1996 Romeo + Juliet
    - 1995 Total Eclipse (Tutkunun Sairleri)
    - 1995 The Basketball Diaries (Günlük)
    - 1995 The Quick and the Dead (Hizli ve Ölü)
    - 1993 This Boy's Life (Bu Çocugun Hayati)
    - 1993 What's Eating Gilbert Grape (Gilbert'in Hayalleri)
    - 1992 Poison Ivy (Zehirli Sarmasik)
    - 1991 Critters 3 (Mahluklar 3)
    - 1991-92 Growing Pains (Büyüme Sancilari)--|TV Dizisi|



    Oynayacagi Filmler


    -The Crowded Room (Filmin ana konusu :http://forum.donanimhaber.com/m_103395710/tm.htm)



    Ödülleri



    2016: 88. Akademi Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü - Diriliş
    2015: 73. Altın Küre Ödülleri Drama Dalında En İyi Erkek Oyuncu Ödülü - Diriliş
    2013: 71. Altın Küre Ödülleri Müzikal veya Komedi Dalında En İyi Erkek Oyuncu Ödülü - Para Avcısı
    2010: Teen Choice Awards Shutter Island-Korku/Gerilim dalında en iyi aktör ödülü
    2009: Nickelodeon Kids Choice Awards Big Green Help - En iyi çevreci ödülü
    2005: 62. Altın Küre Ödülleri Drama Dalında En İyi Erkek Oyuncu Ödülü - Göklerin Hakimi
    1997: Berlin Film Festivali Silver Bear - En iyi oyuncu, William Shakespeare's Romeo + Juliet
    1997: MTV Film Ödülleri - En iyi erkek oyuncu, Titanik
    1993: National Board of Review - En iyi yardımcı oyuncu, What's Eating Gilbert Grape
    1993: Los Angeles Film Critics - New Generation Ödülü, This Boy's Life ve What's Eating Gilbert Grape


    2008 yilinda Revolutionary Road filmi ile Altin Küre Ödülleri'nde En Iyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne aday gösterildi.
    2007 yilinda Blood Diamon (Kanli Elmas) filmi ile Altin Küre Ödülleri ve Oscar Ödülleri'nde En Iyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne aday gösterildi.
    2005 yilinda The Aviator (Göklerin Hakimi) filmi ile Altin Küre Ödülleri ve Oscar Ödülleri'nde En Iyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne aday gösterildi ve Altin Küre Ödülü'nü kazandi.
    1994 yilinda What's Eating Gilbert Grape (Gilbert'in Hayalleri) Altin Küre Ödülleri'nde En Iyi Yardimci Erkek Oyuncu Ödülü'ne aday gösterildi.




    ÜYELER





    1) ratch (Kurucu)


    2) MGÖ


    3) neilblack


    4) Asakiri Mansure


    5) tayfn1907


    6) Heisenberg7


    7) raunk


    8) ankara


    9) Christopher Nolan


    10) Fanatizm


    11) asosyal adam


    12) Jim Carrey


    13) Dr. King Schultz


    14) HavayaHavaAtanAdam


    15) cmklmc


    16) cin


    17) Bahago


    18) Batman Begins


    19) Mr.Kertenkele


    20) »Forrestgump


    21) Prison Break


    22) TheHeaven


    23) Etxebarria


    24) Kal Chi


    25) Asmodian


    26) sarpcore


    27) vinsenty


    28) Natsukai.


    29) Ali Sami Yen


    30) berklip16


    31) Andres Escobar


    32) Güven


    33) WystRoupzt


    34) HUGO_9


    35) Rabia Del Pueblo


    36) alperenxx


    37) Su Torbasi


    38) Ne[M]esis


    39) whishaw


    40) turin---thesamet


    41) RagnarLt0138


    42) John Mayer


    43) Ed Wood


    44) Gamer1905


    45) goforit


    46) Ayarsiz Enerji


    47) -VITO carliyone


    48) Jonah Hegg


    49) fatih çimen


    50) tadesyobatro


    51) The Silver Surfer


    52) crywolf34


    53) Sensation +


    54) Sherlock


    55) Stanley-Kubrick


    56) vito_scaletta


    57) Chivalrous


    58) Diego Ribas


    59) miyuzo


    60) ru1Nz


    61) Torresmjr197*


    62) QueenHelen


    63) Leonardo DiCaprio.


    64) 2K


    65) KILLMEPLEASEQQ


    66) Arnold Schwarzenegger


    67) Thomas A. Anderson


    68) beynini.delerim


    69) jaguarr1903


    70) Nereden Bileceksin


    71) Detective W.


    72) Asosyal Anarsist


    73) Filmadami


    74) Limitles


    75) alpalp84


    76) MajorTom


    77) suatmunuklu


    78) BATMAN BEGINS


    79) Bursaspor.


    80) LittleThings


    81) elmariacci


    82) Marked One


    83) igetsky


    84) kocaman29


    85) Craxler Devon


    86) Ricky.McFlord


    87) yurimc


    88) Brolaf


    89) kivi suyu


    90) 4321baris1234


    91) lumiasha23


    92) quantity


    93) Athn


    94) JARED JOSEPH LETO


    95) kurgusuz


    96) Dark Knight


    97) dereraki


    98) radgolan10


    99) Alone_Darkness/b]


    100) hberkecam


    101) kunglao


    102) daNGe®


    103) Xabir


    104) ArchLord


    105) DeriN DarB


    106) srsblck


    107) HitlerinKardesi


    108) emolity


    109) Dean Martin


    110) NeverMind27


    111) gidecemhasan


    112) F-G


    113) --Leonardo DiCaprio--


    114) shellder47


    115) TurkwarS


    116) NeverMind27


    117) ahmetay74


    118) Seviyeli Yarbay


    119) Topkara28


    120) Ludovico!


    121) atbey


    122) IngilizceMucidi


    123) Invictusx


    124) ChuckPalahniuk


    125) FhistleX


    126) Lord Joker


    127) Richard Feynman


    128) Coyote Ugly


    129) kuxrey44


    130) iptal55


    131) Serenity.


    132) Naber Patron


    133) w_wallace


    134) By MeLKoR


    135) Kara_Mamba_24


    136) Teodor.


    137) OPM


    138) matozgur


    139) Eddrick


    140) Crysiz


    141) Mickey ONeil


    142) Uykusuz1905


    143) Addrora


    144) Turkuaz Prusa


    145) Abinos41


    146) World is Yours


    147) aeson01


    148) c7ronau


    149) Anna Dewitt


    150) Exvision


    151) HanGamer


    152) Fadafaka


    153) kandorfeyta


    154) Anterman


    155) Saiyen94


    156) Gerx_16


    157 Jarvis_


    158 McCall


    159 buyha


    160 twbt1907


    161 Inflame90


    162 Aléister Crowley


    163 igetsky


    164 SurFak


    165 ily4s


    166 I AM MONGOL


    167 ÇAYKIRDIM


    168 Allstarumut


    169 24luk Yorgun


    170 devcity


    171 cc_A17


    172 airnavy


    173 DarkPassenger1903


    174 Qatar Foundation


    175 Nationalsocial


    176 DeriN DarB


    177 reko


    178 fernandao


    179 Düsler Sahnesi


    180 Stairway to Hell


    181 alemci83


    182 Lord of Atlantis


    183 naughtydog tlounc


    184 Aranel Isilrá


    185 Bronze Boy


    186 Mr.Grey


    187 delgado.11


    188 R3hab


    189 Witch-King of Angmar


    190 Eastwood222


    191 Manuel Neuer


    192 Champarator


    193 Merc With a Mouth


    194 Al-Tair


    195 istiyosanAL


    196 cakiyyyy


    197 Doom.


    198 pofeenk


    199 bostonceltic


    200 Kral.


    201 etihadb


    202 Rosarian


    203 Mr.Maresal


    204 SuperEGO_


    205 Malkoçoglu Firar


    206 N.Drake


    207 07iiddrriiss07


    208 putney


    209 Sean john


    210 Souclarin


    211 OkanDRDYK


    212 Reverse-Flash


    213 stxanger


    213 serkan.343434


    214 the radiation


    215 ChloeGraceMoretz




    IMZALAR






    [center][image]https://store.donanimhaber.com/e4/ad/41/e4ad41559d96e3a24fdd060aab05f4e3.gif[/image][/center]
    [center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_87990888/f_//tm.htm#87990888]--Leonardo DiCaprio Fan Club--[/link][/b][/center]




    [center][image]https://store.donanimhaber.com/c8/74/b8/c874b88c4180b802569d4f6be5c43746.gif[/image][/center]
    [center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_87990888/f_//tm.htm#87990888]--Leonardo DiCaprio Fan Club--[/link][/b][/center]


    ---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!!


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/73/cb/74/73cb74894fd9529b558fc541afe4de81.jpg[/image][/center]
    [center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_87990888/f_//tm.htm#87990888]--Leonardo DiCaprio Fan Club--[/link][/b][/center]




    [center][image]https://store.donanimhaber.com/08/b5/24/08b5243283665c413c7b2b2b9ae83f6a.gif[/image][/center]
    [center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_87990888/f_//tm.htm#87990888]--Leonardo DiCaprio Fan Club--[/link][/b][/center]




    [center][image]https://store.donanimhaber.com/5a/28/7e/5a287ee299e6ab65a1871b20c61a8df0.gif[/image][/center]
    [center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_87990888/f_//tm.htm#87990888]--Leonardo DiCaprio Fan Club--[/link][/b][/center]


    ---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!!


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/a8/60/22/a8602213be1188fc7ab92479ebfd2749.jpg[/image][/center]
    [center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_87990888/f_//tm.htm#87990888]--Leonardo DiCaprio Fan Club--[/link][/b][/center]


    ---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!!


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/4c/39/77/4c39778a7f52bbbd8e661db7379be133.jpg[/image][/center]
    [center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_87990888/f_//tm.htm#87990888]--Leonardo DiCaprio Fan Club--[/link][/b][/center]


    ---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!!


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/67/c4/4a/67c44a9f0cce268c8752f7d1425d7bce.jpg[/image][/center]
    [center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_87990888/f_//tm.htm#87990888]--Leonardo DiCaprio Fan Club--[/link][/b][/center]


    ---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!!


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/f1/a1/be/f1a1be2faaca868425442e79a583f22f.jpg[/image][/center]
    [center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_87990888/f_//tm.htm#87990888]--Leonardo DiCaprio Fan Club--[/link][/b][/center]





    [center][image]https://store.donanimhaber.com/5a/b1/4d/5ab14d4dbcbd465023697dcbc4822e5c.gif[/image][/center]
    [center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_87990888/f_//tm.htm#87990888]--Leonardo DiCaprio Fan Club--[/link][/b][/center]




    [center][image]https://store.donanimhaber.com/28/f6/50/28f65074fb733adcfc74d23b7ed00a00.gif[/image][/center]
    [center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_87990888/f_//tm.htm#87990888]--Leonardo DiCaprio Fan Club--[/link][/b][/center]


    ---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!!


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/b8/ba/56/b8ba56897a5ec05c9cd73fdfd977ae6c.jpg[/image][/center]
    [center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_87990888/f_//tm.htm#87990888]--Leonardo DiCaprio Fan Club--[/link][/b][/center]


    ---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!!


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/5b/d4/ec/5bd4ece3cd1f3feeada5b2a8ea494c98.jpg[/image][/center]
    [center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_87990888/f_//tm.htm#87990888]--Leonardo DiCaprio Fan Club--[/link][/b][/center]




    ---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!!


    Imza resmi için @Jim Carrey 'e tesekkürler

    [center][image]https://store.donanimhaber.com/0a/8b/8d/0A8B8D90C23253058831CEF13FB03C30.png[/image][/center]
    [center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_87990888/f_//tm.htm#87990888]--Leonardo DiCaprio Fan Club--[/link][/b][/center]





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 27 Kasım 2017; 17:13:59 >







  • Yaz beni

    ---Leonardo DiCaprio Fan Kulübü--- [215 Kişi Olduk !!! ] - Before the Flood belgeseli çıktı!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGÖ -- 14 Şubat 2014; 22:07:41 >
  • ekle hocam
  • Ekledim

    @neilblack
    @MGÖ
  • Hocam hiç durmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz beni de hemen darılırım yoksa
  • Yaz hocam yaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen ekledim

    @Asakiri Mansure
    @tayfn1907
    @Heisenberg7
  • Beni'de ekle bari.
  • Ekleyebilirsin
  • Benide ekle.
  • - 2010 İnception (Başlangıç) en sevdiğim filmi beni de eklermisin hocam
  • Ekledim

    @raunk
    @Christopher Nolan
    @Fanatizm
    @asosyal adam
  • asosyal adam kullanıcısına yanıt
    Benim de en sevdiğim filmi Inceptiondur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ratch

    Benim de en sevdiğim filmi Inceptiondur.


    dostum para avcısıda yeni çıktı onuda tavsiye ederim çok iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asosyal adam

    quote:

    Orijinalden alıntı: ratch

    Benim de en sevdiğim filmi Inceptiondur.


    dostum para avcısıda yeni çıktı onuda tavsiye ederim çok iyi

    Onu da daha izleyemedim.En kısa zamanda izlerim




  • İzlemediğim 1-2 veya 2-3 filmi kaldı sanırsam.Onlardan biriside en son çıkardığı The Wolf of Wall Street.Ekle
  • Ekledim
  • Ekle hocam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.