Şimdi Ara

brolaf neden bu kadar pahalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oha beyler bugün skinlere baktım en pahalısı brolaf 1975 rp 6300 champlardan bile daha pahalı.Yaklaşık 50 lira ediyor zaten yeni champler 6300 hepsi nedir bu her şeyi riot pointle almalarını sağlamaları yerine direkt oyuna aylık para ödesek daha iyi

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • kaliteli hizmet sunduklarından herşeyi pahalı satıyolar daha ne istiyosun
  • Bence boyle daha iyi herkes istedigini alabiliyor böyle bir oyunuda free olarak oynuyoruz bırakalımda birazda para kazansın adamlar babalarının hayrına yapacak burada 2 kisi dua etsin diyemi yapacaklar bu isi parası olmayanında skini eksik kalsın !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suhaksk -- 16 Nisan 2011; 18:36:42 >
  • Ama herkeste skin olsaydıda o zaman onlar "skin" olmazdı ki.
  • 50 lira mı? 20 lira falan o skin. O da LEGENDARY SKIN olduğu için. Annie in Wonderland, Piltover Customs Blitzcrank, Alien Invader Heimerdinler, Astronaut Teemo, Red Baron Corki, Gentleman Cho'Gath, Corporate Mundo... bunlar hep 1820 rp'lik skinler çünkü kendi animasyonları ve kendi sesleri var. Bi de bazı legendary skin'ler için video bile yaptılar mesela Gentleman Cho'Gath ve Corporate Mundo için yaptılar belki başka da vardır hatırlamıyorum şu an ama Brolaf için yaptıkları en ünlüsü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepsinim farkli ozelligi yok, magneficent tf mesela tango tfden kotu. Ya da red baron corki ya da a.i. heim. 1820 olmasinin esas sebebi herkesin alamicak olmasi ve indirime falan da girmemesi.. Bolece o skini alirsan kendini ozel hissede bilirsin. Iclerinde 1820 ercek tek skin teemo (bende var cogu hangisinin ne ozelligi oldugunu iyi biliyorum, aka i know what im talkin bout). kisaca yazmak gerekirse, farkli gorunmek icin skin aliyosun, bu skinler baskasinda olma ihtimali en az olanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

Hepsinim farkli ozelligi yok, magneficent tf mesela tango tfden kotu. Ya da red baron corki ya da a.i. heim. 1820 olmasinin esas sebebi herkesin alamicak olmasi ve indirime falan da girmemesi.. Bolece o skini alirsan kendini ozel hissede bilirsin. Iclerinde 1820 ercek tek skin teemo (bende var cogu hangisinin ne ozelligi oldugunu iyi biliyorum, aka i know what im talkin bout). kisaca yazmak gerekirse, farkli gorunmek icin skin aliyosun, bu skinler baskasinda olma ihtimali en az olanlar

Evet ama çoğunun sesleri ve animasyonları ucuz skinlerden farklı dediğin gibi bazı skinlerin neden 1820 olduğunu ben de bilmiyorum ama Red Baron Corki de 1. Dünya Savaşı'nda savaşmış olan bi alman pilotla alakalı mesela o yönden hoş

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Çünkü

oha animasyonlar dehşetmiş .Keşke indirime girse..Apaçi gibi dans ediyor lan

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı

• quote:

Hepsinim farkli ozelligi yok, magneficent tf mesela tango tfden kotu. Ya da red baron corki ya da a.i. heim. 1820 olmasinin esas sebebi herkesin alamicak olmasi ve indirime falan da girmemesi.. Bolece o skini alirsan kendini ozel hissede bilirsin. Iclerinde 1820 ercek tek skin teemo (bende var cogu hangisinin ne ozelligi oldugunu iyi biliyorum, aka i know what im talkin bout). kisaca yazmak gerekirse, farkli gorunmek icin skin aliyosun, bu skinler baskasinda olma ihtimali en az olanlar

Katılmıyorum TF nin en iyi skini magneficent . En azından benim zevkime göre . Daha ihtişamlı duruyor . Oyunda karsıma hiç firefighter tristina gelmedi acaba sahip olan kaç kişi var malum oda 1820

Orijinalden alıntı: CookieMonster

quote:

Katılmıyorum TF nin en iyi skini magneficent . En azından benim zevkime göre . Daha ihtişamlı duruyor . Oyunda karsıma hiç firefighter tristina gelmedi acaba sahip olan kaç kişi var malum oda 1820

Ben gördüm. Hiç te güzel bir yanı yok. Ama deidiğin gibi bir nevi unique herkeste yok.

• o değilde zamanında urf ww kaçırdım ona üzülüyorum 1820 olsa alırdım valla :( gerçi firefang ww'im oda ayri

Orijinalden alıntı: Cremiesto

o değilde zamanında urf ww kaçırdım ona üzülüyorum 1820 olsa alırdım valla :( gerçi firefang ww'im oda ayri

Urf 5000 RP'di galiba
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.