Şimdi Ara

Sinema salonlarında kamera varmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
35.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Birincisi, soruldu.İkincisi, mi ayrı yazılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye sorduğuna bağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

niye sorduğuna bağlı

Varmi varsa kirmizi led isik oluyo etrafnda snrm ordan anlarm

• kameradan rahatsız mi oluyorsun

• evet

• sinemada kamera olsa gece görüşlü olur youtube den sinemada yiyisen lerin videolari çıkar demek ki yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sinema TV'de HD Filmler..
    15 yıl önce açıldı
    3D Oyun ve 3D Gözlük Hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

sinemada kamera olsa gece görüşlü olur youtube den sinemada yiyisen lerin videolari çıkar demek ki yok

6d cinema denen yere koymslar cok belli oluyo kirmizi led isiklar felan var belki oradada vardr isiksizdr diye dsndum

Sanirim yok yi gclr

• bu kadar kamera isime merak sardığına göre bir icraat peşindesin bazı sinemalarda 3d gibi korkan seyircileri görmek için kamera koyuluyor

• Hepsinde kamera var, ama kamera önünde yapmak daha heyecanlı, çok pısırık durmuyorsan gelip laf etmezler rahat ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 25 Eylül 2012; 3:28:02 >
  • yok rahat ol
  • valla artık :D vardıysa bile epey şenlik olmuştur izleyene şimdiye kadar bizimki youtubelık olmaktan cıktı :D

yinede emin olmak için sorayım dedım teşekkrlr cevaplar için :)
  • Var hemde gece goruslu , ama youtube nasil koysun ?

• Bi' kaç kamera beni yıldıramaz.
  • arkadaşıun dediği gibi gece görüşlü kameralar var ama genelde kavga,yaralama vb. bir olay olmadıkça o kayıtların incelenceğini sanmam çünkü nerdeyse 24 saat kayıt yapıyolar ki okadar şey yaptım sinemada tınlayan olmadı :D ha sevgilinle gidebilceğin sinema istiyosan ve istanbuldaysan osmanbeyde gazi sinemaları var her gün bilet 7 lira ve bomboş insepticon a girdiğimizde salon bomboşdu tek biz vardık
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

arkadaşıun dediği gibi gece görüşlü kameralar var ama genelde kavga,yaralama vb. bir olay olmadıkça o kayıtların incelenceğini sanmam çünkü nerdeyse 24 saat kayıt yapıyolar ki okadar şey yaptım sinemada tınlayan olmadı :D ha sevgilinle gidebilceğin sinema istiyosan ve istanbuldaysan osmanbeyde gazi sinemaları var her gün bilet 7 lira ve bomboş insepticon a girdiğimizde salon bomboşdu tek biz vardık

Kadıköy'de bir sinemaya girmiştim tek başıma, toplasan 6-7 kişi vardı. Gerçi gittiğim film Kurtlar Vadisi Filistin'di :D AFM falan dolu oluyor galiba rahat yapamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.