Şimdi Ara

Sinbo Scm-2938 Filtre Kahve Makinesi 66 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
5.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siteye güvenemeyenler için , hepsiburada da satıyor , 69 tlden + kargo

NelerNeler
    SİNBO SCM-2938 FİLTRE KAHVE MAKİNESİ
    https://www.nelerneler.com/sinbo-scm-2938-kahve-makinesi

www.hepsiburada.com
    Sinbo Scm-2938 Kahve Makinesi Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/sinbo-scm-2938-kahve-makinesi-p-HBV00000570H4

Sinbo Scm-2938 Filtre Kahve Makinesi 66 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 25 Eylül 2018; 10:56:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• makinayı hb den almıştım, boyut olarak biraz küçük. 4-6 bardak çıkartır gibi.

boyut çok sıkıntılı değil fakat kalitesi çok kötü.

sanki her an kırılacak bir havası var.
  • 15-20TL arası bir şeye almıştım hbden. Bana sorarsanız bu fiyatı hak edecek bir ürün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butxy -- 25 Eylül 2018; 11:4:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Delonghi'nin 200 liralık makinesi bile plastik ve çok dandik duruyor.

Gayet güzel fiyat.. İş gören bir ürün, şirkette arkadaşın var kullanıyoruz. Zaten yaptıkları bişey de yok, kaynamış suyu filtreye damlatmak.

• 5 tl bile vermem.. onun yerine güzel bir ekşi maya ekmek + 100gr ezine beyaz penir daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

5 tl bile vermem.. onun yerine güzel bir ekşi maya ekmek + 100gr ezine beyaz penir daha iyi
    ne alakası var kahve makinesiyle ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

5 tl bile vermem.. onun yerine güzel bir ekşi maya ekmek + 100gr ezine beyaz penir daha iyi
    mısır ekmeği + köy yoğurdu harika
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

ne alakası var kahve makinesiyle ?

Alıntıları Göster
    kahvenin yanına iyi gider manası çıkardım :)
  • Filtre değil de türk kahve yapanlar yüz tl olsa alırım hemen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quak

kahvenin yanına iyi gider manası çıkardım :)

Alıntıları Göster
    hayır , arkadaş , sabahları içiliyor sadece zannediyor kahveyi , ama ikisi farklı kulvar

bu arada, sabahları zinde olmanın tek ve en sağlıklı yolu > yeşil elma

• çöp çöp çöp..

sakın bulaşmayın..

fazla performans beklemiyodum kiwi alayım dedim bimden 50 liraya almıştım..
    letgodan 50 liraya bi bayana sattım..

1 kişi filtre kahve yapacaksanız 15-20 tl frenchpress alın çok daha iyi..
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    Aslında uygun bir kahve makinesi almayı düşünüyordum ama kimse memnum değil bu üründen frenc pressler nasıl siz kullandınız mı ? Tek kişiyim günde 2-3 bardak yapacağım sadece.

• 62,91tl kargo bedavahttps://www.amazon.com.tr/Sinbo-SCM-2938-Scm-2938-Kahve-Makinesi/dp/B01534GMCM
    ürünü migrosta inceledik almak için. plastik kalitesi çok kötüydü vazgeçtik. beklentiniz düşükse mutlu eder. değilse incelemeden almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danner

Aslında uygun bir kahve makinesi almayı düşünüyordum ama kimse memnum değil bu üründen frenc pressler nasıl siz kullandınız mı ? Tek kişiyim günde 2-3 bardak yapacağım sadece.

frenç press kupanın altında tortu bırakıyor ağıza kahve tozları geliyor ben kahve makinesinin kahvesini daha çok seviyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • STND kullanıcısına yanıt
    Hocam malzeme kalitesi kötü deniyor çabuk kırılır falan yazmış herkes benim merak ettiğim ortalama ayarda filtre kahve yapar mı ? Ben tek kişi kullanacağım mutfakta duracak malzeme kalitesi ile işim yok. Sizce alınır mı ?

• French press daha iyi. Zaten bunda da kahve kaynar olmuyor. Ofiste eskiden vardı arkadaş karafı kırdı da kurtulduk.

French press için kalın çekilmiş kahve kullanırsanız tortu yapmaz. Espresso kahvesiyle yaparsanız çamur gibi olur. Kağıt filtre kullanmak kahve tadını yok ediyor zaten zararlıymış.

Not: french press BODUM olacak, zaten bundan pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 25 Eylül 2018; 21:58:57 >
  • ben çok net söylüyorum frencpress ile yaparsanız daha sağlıklı daha iyi kahve içerseniz yapmasını bilene..
    plastiği çok dandik.. ısınınca eritebilecek gibi bir tedirginlik yapıyor.. kahveyi sıcak tutamıyor..
    bimin sattığı kiwinin biraz geliştirilmişi bu.. ama sonuç berbat sakın almayın..

70 lira paranızı çöpe atmayın..
    makinadan sıcak kahve doğru dürüst filtre kahve içmek istiyosanız 140-200 arası makinalara bakın..
    hatta marka temiz 2. el tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: danner

Hocam malzeme kalitesi kötü deniyor çabuk kırılır falan yazmış herkes benim merak ettiğim ortalama ayarda filtre kahve yapar mı ? Ben tek kişi kullanacağım mutfakta duracak malzeme kalitesi ile işim yok. Sizce alınır mı ?
    hocam cihazı kullanmadım. lakin içine koyacagımız suyun durdugu yeri görünce sağlık açısından vazgeçtik. kendi aramızda ofise alacaktık. nazik davranırsanız çabuk kırılmaz. bence ortalama ayarda kahve yapar. ama evime alacak olsam bunu almam.
  • Bence gereksizce abartılıyor. Sonuçta bütün makinaların mantıgı aynı, suyu ısıt kahveye damlat. Ha kullanılan plastik vs sağlığa zararlıdır eyvallah ancak geri kalan her şey tüm makinalarda aynı zaten.
  • Ben gittigidiyordan aliyodum bugun kahveye sinen plastik kokusu yorumlarini okuyunca iptal ettim.Uzak durun.

Delonghi ve philips iyidir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.