Şimdi Ara

Electrolux EW6F4923EB Çamaşır Makinesi 2.404 TL Mediamarkt (GG K.K.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Electrolux EW6F4923EB Çamaşır Makinesi 2.404 TL KAzananlar kulubü ile + avantajix + 50 WP
    GittiGidiyor
    Electrolux EW6F4923EB Çamaşır Makinesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/beyaz-esya/camasir-makinesi/electrolux-ew6f4923eb_spp_49367?id=553226798

Electrolux EW6F4923EB Çamaşır Makinesi 2.404 TL Mediamarkt (GG K.K.)

Not: Aslında vereceğim fiyat ve satıcı farklıydı ama ben aldıktan sonra nedense ürünü kapattı.Ama buda şartlara göre uygun gözüküyor.

BAKARA suresi 114. ayet || Allah'ın mescitlerinde O'nun isminin anılmasını engelleyen ve ibâdet yerlerinin harap olmasına çalışandan daha zâlim kim olabilir! Böylelerinin, oralara korku içinde girmekten başka bir hakkı olamaz. Onlara dünyada bir rezillik, âhirette de büyük bir azap vardır.

• Hangi sartlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • N11 de şuan grundig beyaz eşyalar %11 indirimli.

• www.n11.com
    Grundig Gwm-9901 A+++ 1000 Devir 9 Kg Çamaşır Makinesi Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/grundig-gwm-9901-a-1000-devir-9-kg-camasir-makinesi-beyaz-283744?magaza=grundig-turkiye

www.n11.com
    Grundig Gwm 10401 A+++ 1400 Devir 10 Kg Çamaşır Makinesi Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/grundig-gwm-10401-a-1400-devir-10-kg-camasir-makinesi-1269483?magaza=grundig-turkiye

• hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Bi televizyonunu aldım yerli diye.beni teknolojiden soğuttu..bunun dijital kısmını da ayni birim yapiyor dolayisiyla yanasmam jayatta grundige bir daha

• yerli alın millet hep işsiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmayın arkadaşlar en azından beyaz eşyada yerli markalar terxih edin ne kadar etkili bir milliyetçilik olduğunu bilseniz. O kadar çok ekonomiyi etkilerki inanamazsınız. Yerli marka nın satışları %10 artsın şirketinw göre binlerce kişi iş sahibi olur.

• Çok güzel makine arkadaşlar

Kocaeli Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2014 Mezunu.
    Anadolu Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Tezli PhD.
  • Electrolux gibi markaların bu tür ürünleri pek iyi çıkmıyor.

• zamanında arçeliğin en pahalı çamaşır makinesini almıştık. sesten çalıştıramıyorduk, komşu devamlı şikayette. çok ciddi sesi vardı. servis normal dedi. bir daha da arçeliğin hiçbir ürünü almadım. kusura bakmasınlar yerli diye de paramı çöpe atamam.

Bir tanıdığımız arçelikte çalışıyorken elden taksit şeklinde klima, çamaşır, buzdolabı ve bulaşık makinesi almıştık. Daha sonra altusu. Setüstü ocağını da almıştık. Sağolsun hepsi de servis gördü. Makinenin contası yandı, klimanın iç ünite fan kısmı değişti 2 kez gaz basıldı, buzdolabı için 3 kez gelip bakım yaptılar, bulaşık makinesi paslandı çerçeve değiştirdiler, ocağın da döküm setleri 1 haftada boya attı onlar değişti kavga dövüş. Yeni gelen de 1 hafta sonra aynı oldu orası da ayrı. Kusura bakmayın ama görüş olarak milliyetçi görüşe daha yakınım, bçyle bir milliyetçilik yok. Memleketli memleketliyi gurbette dürtermiş misali bunlar bizi memleketimizde dürtüyorlar. Sırf bizden diye kazıklanmanın, hakkından fazla vermenin manası yok.

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Electrolux gibi markaların bu tür ürünleri pek iyi çıkmıyor.
    Electrolux beyaz eşya konusunda çok iyidir. İki ayrı eve çamaşır makinası aldık ve bir kez olsun sorun çıkartmadı, çamaşırları da mis gibi yıkıyor. Electrolux Türkiye ekibinin servis kurulumu sonrası servis memnuniyeti anketi ve ürünle ilgili soruları gibi yakından ilgisi de ayrıca memnun edici.
    Son 3 yılda 2 tane yakınımızın Electrolux çamaşır makinesi geri dönüşsüz arıza yaptığından çöp olmuştu. Sonra profilo aldık cmg1400 9 kiloluklardan gayet memnunlar şimdilik. Aeg,ariston,electrolux gibi markalar nedense pek güven vermiyor bana. Bir tanıdığımızın da bulaşık makinesi sıkıntı çıkarmıştı. Fiyat performans olarak profilolar daha mantıklı geliyor bana. Bir sürü ürünümüzü oradan aldık ve yıllardır servis iyi midir kötü müdür diye fikrimiz bile yok. Bulaşık makinemiz sadece arçelik o kadar.

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Bende mart ortasında n11 den profilo cmg120dtr a+++ 1200 devir 9kg çamaşır makinesi aldım 2166 liraya çok ama çok memnunuz önceki Bosch tam 10 yıl dayanmışti bu ondan daha iyi gibi şimdilik..

Profilo tavsiyedir 👍

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.