< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sınavın 165 dk olması

Sınavın 165 dk olması
(En Son Oy Tarihi: 7.6.2022)
-
-
Gayet iyi oldu. Sorular artık YGS sistemindeki gibi olmadığı için soru başına 1 dakika saçmalıktan ibaretti.
-
Sınırsız süre ile tyt’de yapılamayacak soru mevcut değil. Testin mantığı zaten zaman kontrolü yapabilme stres altında analitik ve hızlı düşünüp iyi sonuçlar alma üzerine kurulu. 165 dakika tamamen politik bir karar. Gerçekten çalışıp emek veren kişilere saygısızlık. 2-2,5 milyon kişiyi memnun etmiştir ama. Onlar da sınavdan sonra ağlar yığılma diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sadece ekstra süreyle çözülebilen tek kısım matematik, o da geometri zaten hariç. toplasan 7-8 soru eder max sadece ekstra zamanla çözülebilen. onlar da problem işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bana gore ısterse 365 dk olsun adamlar oyle sorular sorar kı kalem kıpırdamaz aytde 3 saatimiz vardı polınomu o sekıl cozmek kımın aklına gelırdı baktıgında 3 saat dıyosun e yap bı zahmet dıyosun bı de soruya bakıyosun ulan hangı hoca hangı kıtap sana oyle bı soru oyle bır mantık gostermıs geogebramıyım ben nasıl cızecem onu
-
Hocaların bir kısmı sırf zamandan soruyu çözememenin saçma olduğunu söylüyor.
Yani soruyu çözebilecek öğrenci sırf zamandan dolayı soruyu çözemedi durumu olmasın.
Bence kötü. Ama işte olay "bence" kısmında
Benim gibi tyt erken bitirene dezavantaj. 135 dkda erken bitiren 165dkda sınavın sonuna doğru kestirmeye başlar.
-
yığılma sevenler için iyi oldu tabii ki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi oldu zaten asıl sınav ayt
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
max ea sınav yorumu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tek farkım ayt fene çalışmamış olmam ayt fen çalışınca sınava dair daha iyi bir bakış açısına mı sahip oluyoruz hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 5 Haziran 2022; 12:39:1 >
Bi sana mi 165 dk herkese ayni sikinti yok bence :)
Hocam iyi oldu dememin sebebi ben zaten 135 dakikada da 165 dakikada da aynı neti yapıyorum. Maksat rakipler 30 dakika fazladan zaman harcasın
-
Hayır hocam ayt fende 40 sorunun yarısı sözel konulardan geliyor fizikte mekanik kısmı hariç işlem yok müfredatı içi boşaltılmış meb kitabındaki ayrıntı yerlerden soru falan gelmese deneyli sorular olmasa eleyiciliği yok abartıldığı kadar değilmiş
Hocam işlem soruları daha kolay bu arada. Yorum soruları daha zor oluyor. İşlemde formülü yaz yerine koy keyfine bak ama yorum sorusu öyle mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yks22Hedef15K -- 5 Haziran 2022; 13:11:45 > -
-
Hocam bu soru zaten kolaydı ama mesela uydu sorusu, elektriksel potansiyel sorusu, fotoelektrik sorusu gayet kaliteli sorulardı
-
Fen için evet kolaydı ama matematik o7 respect F
Mesela adamlar elektriksel potansiyel sorusunda işlem sorsa dilciler bile yapardı ama adamlar gayet güzel yorum tarzı soru sordu
-
Diğer elektrik sorusu kolaydı mesela dilciler onu yapardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sınırsız süre ile tyt’de yapılamayacak soru mevcut değil. Testin mantığı zaten zaman kontrolü yapabilme stres altında analitik ve hızlı düşünüp iyi sonuçlar alma üzerine kurulu. 165 dakika tamamen politik bir karar. Gerçekten çalışıp emek veren kişilere saygısızlık. 2-2,5 milyon kişiyi memnun etmiştir ama. Onlar da sınavdan sonra ağlar yığılma diye.
|
Gayet iyi oldu. Sorular artık YGS sistemindeki gibi olmadığı için soru başına 1 dakika saçmalıktan ibaretti. |
Hocam işlem soruları daha kolay bu arada. Yorum soruları daha zor oluyor. İşlemde formülü yaz yerine koy keyfine bak ama yorum sorusu öyle mi |
max ea sınav yorumu
![]() |
yığılma sevenler için iyi oldu tabii ki
|
bana gore ısterse 365 dk olsun adamlar oyle sorular sorar kı kalem kıpırdamaz aytde 3 saatimiz vardı polınomu o sekıl cozmek kımın aklına gelırdı baktıgında 3 saat dıyosun e yap bı zahmet dıyosun bı de soruya bakıyosun ulan hangı hoca hangı kıtap sana oyle bı soru oyle bır mantık gostermıs geogebramıyım ben nasıl cızecem onu |
Benzer içerikler
- medikinet kullananlar yorumları
- beyin cerrahı maaşı
- heyecandan uyuyamamak
- veterinerlik okunur mu
- en kolay 2 yıllık açıköğretim bölümleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X