Transformatör sorusu mu ? Evet onu dilciler de yapabilirdi |
Sınavın 165 dk olması (2. sayfa)

Sınavın 165 dk olması
(En Son Oy Tarihi: 7.6.2022)
-
-
Ben vektörlü olan soruyu kastetmiştim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen o da
-
Yığınsallığa yol açacak maalesef
Ooo hocam sizi görmek cok güzel nasılsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivreSciisBack -- 5 Haziran 2022; 14:5:20 >
İyidir hocam siz vallahi özledik ya
Ben de iyiyim hocam malum okul işleri felan ama 2022 de tekrar beraberiz
Benim işime geliyor. Problemler ve Geometriyi yetiştiremiyordum. Artık 12 net daha fazla yapıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Politik olduğunu düşünmüyorum, 165 olması daha mantıklı bence ölçme değerlendirme babında. Süre sıkıntısı arttıkça ezbere çözmenin gücü artıyo beynini kullanmaya vakit ayıramıyosun ab. Zaten 135ken bi kaç bin kişi yetiştirebiliyodu max .d 165 yap ama sonsuz süre bile olsa az insanın yapabileceği 3 5 soru koy tertemiz
Kimse konular ekstra zor olduğu için sayısal zor demiyo ki zaten rekabet çok fazla sayısalda
Süre uzayınca tyt netim 15 net arttı öyle deyim
kız öısın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
+ sayısal konuları daha zor
sayısal girse bi halt kazanamayacak adamlar ea 500ü derece sanıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neden soruyorsun ?
2013 Askeri Lise Sınavı
2013 SBS
2017 YGS
2017 LYS-1
2017 LYS-3
2018 YKS
2018 MSÜ
2020 YKS
2021 ALES/1
2021 ALES/2
Kısacası MEB, ÖSYM fark etmez 10 tane merkezi sınava girdim. Şunu söylemeliyim ki sürenin artması iyi bir şey. Bunu sınava girmeden anlamanız çok güç. Hatta allah izin verirse haftaya Ankara Hukuk'tan mezun olacağım. Şimdi dönüp bakıyorum da sınav sistemi aşırı saçmaymış. Ha bu arada YGS-LYS ile kıyaslandığında YKS sistemi daha iyi ama ehvenişer. Yani bu bile kötü, kötünün iyisi. Sürenin artması iyi bir şey. Hızlı bilenin değil çok bilenin kazandığı sistemin entegre edilmesi lazım. Örneğin elektriğin bulunmasına ilişkin çalışmalar 1690larda başlarken tam manasıyla 1800lerde icat edildi. Televizyonun mucidi röportaj'ında 21 yıllık çalışmasının sonucu olduğunu söylemişti. Oysa ki elektrik olmadan TV çalışmazdı. TV'nin elektriğe göre kısa sürede bulunması onu daha büyük icat yapmaz. Ben elbette demiyorum ki sınav 10 saat olsun. Ama gerçekten bu sınavın hakkı soru başına 1.5 dakikadır. Bunu gerçekten artık tüm eğitimleri tamamlayıp üniversite hayatınızın, eğitim öğretim hayatınızın sonuna geldiğinde anlıyorsun. Ne de boş at yarışı gibi koşturulmuşuz...
-
Godzilla yığılması geliyor sığınaklara lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X