Şimdi Ara

Sınava gireceği okula önceden gidip deneme yapacaklar var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar idareden izin alacak mısınız?
    Ve ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz?

Daha önce deneyen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smelly cat -- 3 Mart 2016; 20:54:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hafta içi gidemem zaten.hafta sonu da kurs falan vardır.yani sınav yapılmaz :(
    Hem okul uzak tek başıma gidip gelemem :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kontrol etmeye bile gitmeyi düşünmüyorum. Sınava gireceğim okulu çok iyi biliyorum. Bir sıkıntı olmaz sanırım.
  • bu haftasonu gezmeye giderim yolda giderken popeyes ten tavuk kova alayım malum yol uzun yiye yiye giderim

Ay ne kadar american

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 3 Mart 2016; 22:32:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimki üniversite. Hiç anlamam o izin işlerini falan. Biliyorum okulu, sınav günü gideriz.
  • Ne gerek var olm çok kasıyonuz tek heyecan kitapçığı açana kadar sonra akıp gidiyor. Böyle saçma sapan ritüellere gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

Ne gerek var olm çok kasıyonuz tek heyecan kitapçığı açana kadar sonra akıp gidiyor. Böyle saçma sapan ritüellere gerek yok

aynen hocam ya , çok abartılıyor , böyle belirtilerekte heyecan olmayan adamda bile bir tedirginlik yarattırıyor , normal deneme sınavlarına girer gibi düşünün yani bunun abartıcak bir yanı yok , yok efendim idareden izin al onu al bunu al , alt tarafı 2saat 40 dk o sırada oturacaksınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haftaiçi hiç olmaz yarın gidesim var sabah gireceğim okul 1yıllıkmış yeni yapılmış dandik sıra yoktur inşallah
  • Çüş ya saçmalamayın, abartmayın. Bu sınavdan korkan kaybeder bu kadar basit. Gereksiz şeyler yapmaya gerek yok.

• Ben bu pazar gidecegim bolum denemesi cozmeyi dusunuyorum. Amac o siralarda nasil olur onu gormek. Araba trafik sesi vs tum bunlari bilmek. Ayrica sinavda bacak bacak ustune atiyorum mat cozerken ayagimi salliyorum bu yuzden siranin boyutu onemli.bi sinavi ilkokulda yaptim rahat degildi. Tum bunlar onemli faktorler
  • Tek benim aklıma geldi sanıyordum...

• Pazar günleri okullar açık oluyor mu ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laetitia kullanıcısına yanıt
    Bizim okul acik oluyor. Girecegim de muhtemelen açıktır

• Cumartesi günü giderim 345 kitapcigi tam ösym ayarında oldugu için sıraya sıgıyo mu diye bakarım

• için rahat edecekse git yap faydası olurda bence. ama genede abartılmamalı
  • çılgınlık :p ben gitmeye bile tenezzül etmiyorum haritadan baktık tamam işte :p
  • Yok artık abarttınız iyice

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.