Şimdi Ara

Sınava çalışmak için Ritalin yada concerta kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
3.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • psikiyatriye yazdırmayı düşünüyorum , yan etkileri ve olumlu yönleri hakkında kullanmış arkadaşlar bilgi verir mi?
    Gerçekten odaklanmaya yardımcı oluyormu

• Takip. Nasil yazdiracaksin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Sınava çalışmak için Ritalin yada concerta kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyrazor -- 11 Ocak 2015; 21:29:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakultahSalkım

Takip. Nasil yazdiracaksin?

gidip anlatcam ,sınava calısırken odaklanma sorunu yaşıyorum diyeceğim.
  • geçen bizim hukuk okuyan bir arkadaş anlattı finale çalışmak için atmış bi tane sabah, her şey güzel 4 saat süper focuslanmış sonra gazını alamayıp bi tane daha atmış. Bir süre sonra kolları karıncalanmış, uykusuzluktandır diyip yatmış. Kol baya hissizleşmiş, ten soğuklaşmış(bkz. kalp krizi belirtileri) hemen kalkıp acile gitmişler. Doktora söylememiş keko stressten demiş doktor. Buyur sana günde 2 tane ritalin atmış bi adamın canlı örneği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apakk

geçen bizim hukuk okuyan bir arkadaş anlattı finale çalışmak için atmış bi tane sabah, her şey güzel 4 saat süper focuslanmış sonra gazını alamayıp bi tane daha atmış. Bir süre sonra kolları karıncalanmış, uykusuzluktandır diyip yatmış. Kol baya hissizleşmiş, ten soğuklaşmış(bkz. kalp krizi belirtileri) hemen kalkıp acile gitmişler. Doktora söylememiş keko stressten demiş doktor. Buyur sana günde 2 tane ritalin atmış bi adamın canlı örneği

Ben 3 tane içiyordum hiçbirşey olmadı bana hocam.1 sene önce bıraktım ilacı.2011'de başlamıştım.

• Dursun ne diyorsun sen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ritalin kullanan var mı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teog onemli tabi

• Neden bu tarz ilaçlara ihtiyaç duyulur ki?
  • elinde olan varsa parayla alabilirim. kullandım ama elimdeki bitti ve doktor rapor almış gelmiyor kadın bitürlü aklı olan almasın bağımlılık yapıyor bu ilaçlar. öldürmeyin kendinizi. öyle kolay kolayda yazmıyorlar. hocalarına kagıt doldurtuyor. ailene soruyor. bide kalp cerrahından onay istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

elinde olan varsa parayla alabilirim. kullandım ama elimdeki bitti ve doktor rapor almış gelmiyor kadın bitürlü aklı olan almasın bağımlılık yapıyor bu ilaçlar. öldürmeyin kendinizi. öyle kolay kolayda yazmıyorlar. hocalarına kagıt doldurtuyor. ailene soruyor. bide kalp cerrahından onay istiyor.

Bende var 100 e bırakırım sana
  • Benim de sınav senem ama asla kullanmam. Sonuçta bunlar İLAÇ. Bonibon değil. Sağlığınızla oynamayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasim Ozan Kütahyalı

quote:

elinde olan varsa parayla alabilirim. kullandım ama elimdeki bitti ve doktor rapor almış gelmiyor kadın bitürlü aklı olan almasın bağımlılık yapıyor bu ilaçlar. öldürmeyin kendinizi. öyle kolay kolayda yazmıyorlar. hocalarına kagıt doldurtuyor. ailene soruyor. bide kalp cerrahından onay istiyor.

kaç mg ?
  • Modiwake kullanıyorum denemede akıyorum
  • quote:

quote:

quote:

kaç mg ?

1000 mg istiyor musun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

kaç mg ?

1000 mg istiyor musun?

Sınava çalışmak için Ritalin yada concerta kullanan var mı?

anladın sen

• psikolojik rahatsızlıklar için kullanılıyor o ilaçlar kırmızı reçeteyle satılıyor bağımlılık ihtimali var bence değmez

bende dehb var ama yine de yazmadılar siz düşünün
  • bi moka yaradığı yok

2 kutu concerta var ciddiysen pm
  • 9 yasındaki ogluma çocuk psikiyatristi olan doçent bir yıl önce dikkat eksikliği teşhisi koyup ritalin verdi. Günde yarım ölçekden biraz daha az veriyorum. Sonra bir kaç kez sınıfın camından seyrettim dersle ilgisi yok sagına soluna bakar başka seyler ilgilenir durumu vardı.sanırım doktor haklı dedim Sonunda ilacı vermeye başladık. Doktor yazın içmesin eylülde gelin.başka bir tedaviyede başlayacağız dedi. Ritalin faydalı oldu olmadı değil ama yinede çok tereddütüm var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.