Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.044
Cevap
709
Favori
915.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • uygulayacaklara tavsiyem 3.haftadan itibaren aradaki dinlenme sürelerini otomatik 3 dk yapın bunu neden dediğimi 4.haftanın ilk gününde daha iyi anlayacaksınız şuan yapmaya başlasam 40 45 şınav çekerim ama 4.haftanın ilk günündeki 21 25 21 21 32 yi yapıyordum 3 er dk arayla yaptım hepsini en sonki max da 26 dan sonrasını benim kollar kaldırmadı bende mi bi anomallik var programda mı hala çözemedim ki her haftayı 2 kere yaparak gidiyorum yine de tam anlamıyla olmuyor bence eğer testte nerden başlayacağınızı hesaplayacaksınız çektiğiniz max şınavın yüzde 80 ini alın öyle başlayın
  • Denemek lazım ama benchten sonra 10 taneyi zor çıkartıyorum
  • Verdiğiniz yararlı bigiler için teşekkürler
  • Başlıyorum.. Yaz geliyor forma girmek lazım..
  • 100 şınav he vay be bende başlıyorum buna kafaya koydum bakalım 6 hafta sonunda nasıl olucak ! Yay gibi 50 tane ceksem bile kafi valla
  • kolların vücutla olan açısı , yani dirsekle omuz arası kısmın bedene yakın olup olmaması ,önemli mi ?
  • ben bı kerede 30 tane bazen 25 28 arası cekebılıyorum bayadır sınav cekıyorum bı ara 55 60 tane cekebılıyodum bı sure ara verdım su ara yıne basladım ama cektıgım sınav seklı kollarını acarak degılde ellerımı omuz hızasında tutuyorum ve one dogru yatıyrum ve kalkıyrum gercek sınav boyleymıs sanırım kollarını acarak yapmakla arasında cok fark var ve cok daha zor normal sınavla bı kerede 30 tane yaparken dedıgım gıbı yaptıgımda 10 tane kesın 13 tane ye kadar cıkabılıyorum sızde deneyın ınerken kollarınızı yana dogru acmayın sadece dumduz sekılde ınıp kalkın kollar sabıt kalsın gogus ıcınde harıka.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaçalı -- 19 Şubat 2010; 14:04:50 >
  • Yaşım 17 kilom 65 boyum 1.67. Bende başlıyorum bu programa. Ancak dershane sınavlar okul nedeniyle eve hep yorgun geliyorum bakalım nolucak. Bİraz önce denedim 9 şınav çektim. İyice kassam 10 olurdu. 2. seviyeden bende başlıycam. Evde kaç kg olduğunu bilmediğim komşunun işyerinde yaptığı güzel görünüşlü bir dumbel var. TAm bilmiyorum ama 4 kg civarı. GErekirse yeni dumbell da alırım sorun değil. Anvak işte bu tip sporlara zaman ayıramıyorum. HErgün çıkıp dolaşıcak zamanım bile olmuyor. Sabah sekizde okula gidiyorum. Dershane olmazsa 4 de olursa akşam sekiz de eve geliyorum. O saatten sonra da zaten ne yapılır ki yorgunca. Biraz dinlenip ders çalışıyorum. Çok hareketsiz olduğumdan kilolouyum. Boyum biraz uzun olsa neyse ama değil. BAkalım bu programı uygulamaya çalışıcam güzelce. Önerileriniz varmı. Şunu ye şunu yeme gibi.
  • zigör lisenin en ağır dönemlerini yaşamaktasın, bahsetmişsin zaten koşuşturmandan, bence bunun üzerine bir de spor bindirip kendini daha da zorlama, en azından ağırlık çalışma olayını şimdilik rafa kaldır.

    Çok aşırı bir kilon da yok zaten. Sana tavsiyem, kola içmeyi, çikolata gofret şeker yemeyi bırak, ekmeği mümkün olduğunca azalt, bol bol sebze meyve ye.. Ancak bunlar seni güçsüz dermansız bırakmamalı, ona göre kendini ayarlamalısın. Asla aç kalma, diyet yapma. Senin yaşında ne diyeti daha. Bir de mümkün olduğunca yürümeye bak.
  • İlginiz için teşekkürler. GErçekten çok zor ve yorucu bir dönem. DEdiklerinizi yapmak en iyisi galiba
  • Faydalı bir yazı çevirip uğraştığın için teşekkürler. Bende başlıyacağım bugün şimdi denedim 10 tane çekebildim, kafama esince çekiyordum en fazla 20 yapabildiğim olmuştu. Bu programı uyguladıktan sonra 50-60 tane adam akıllı çeksem yeterli.
  • bendede .pdf şeklinde ''6 haftada 25 barfiks'' programı var.
    yalnız dili rusça ilgilenen olursa yardımcı olabilirim
  • 4. hafta bitti. Gerçekten güzel programmış.
  • Ben dün başladım, bugün kollar göğüs falan et kesiği oldu, demek ki iyice hamlık olmuş otura otura. Şöyle 5. ve 6. haftalara baktım abartı zor gibi. Yapalım bakalım ilerleyen günlerde ne olucak.
  • 5 şınav çekemiyodum geçen hafta başladım 15 şınavdayım.Hiç aksatmadım.
  • mesajı bulunsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gstrance

    Ben dün başladım, bugün kollar göğüs falan et kesiği oldu, demek ki iyice hamlık olmuş otura otura. Şöyle 5. ve 6. haftalara baktım abartı zor gibi. Yapalım bakalım ilerleyen günlerde ne olucak.

    5 ve 6. haftalara bakarak hemen karar vermeyin.Eğer düzenli olarak yaparsanız inanın 5.ve 6.haftalar bile kolay gelmeye başlıycak.
    Ben de hep dümdüz şınav çekerdim set falan yapmazdım hiç ama bir süre sonra baktım ki 50-60 arasında takılıp kaldım.sonra Program uyguladım.set olayı çok önemlidir.Bir kerede 60 çeksem yeter türünden yaklaşmayın olaya.Ayrıca beslenme bu işin yüzde % 50 sidir.(bunu hoca demişti bana) çikolata ,kola ve unlu mamüllerden uzak dur.Yumurta ve haşlanmış tavuk beslenme çantanızdan eksik olmasın.:)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: airsilver960

    bendede .pdf şeklinde ''6 haftada 25 barfiks'' programı var.
    yalnız dili rusça ilgilenen olursa yardımcı olabilirim



    boyutu çok yüksek değilse uploadlarmısın lütfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halleluja


    quote:

    Orijinalden alıntı: airsilver960

    bendede .pdf şeklinde ''6 haftada 25 barfiks'' programı var.
    yalnız dili rusça ilgilenen olursa yardımcı olabilirim



    boyutu çok yüksek değilse uploadlarmısın lütfen


    6 Haftada 20 Barfiks Programı




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.