Şimdi Ara

Sınav Kağıdı ( Resimli )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://store.donanimhaber.com/d3/1e/25/d31e25fbd543a902effc2cfa30ec2950.jpg

Arkadaşın Çekimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altitute5000 -- 24 Mart 2008; 19:59:05 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sınav Kağıtlarını Okurken Hangi Renk Kalem Kullanılmalıdır?

Sınav kağıtlarını okurken, doğru renk kalemi kullanmak okuma deneyimini iyileştirmeye yardımcı olabilir. Pek çok öğretmen ve öğrenci, farklı renklerin farklı amaçlar için kullanılmasını önerir.

Yazılı Kağıtları Hangi Renk Kalemle Okunur?

Genel olarak, yazılı kağıtlarını okurken mavi veya siyah kalem kullanılması önerilir. Bu renkler, kelimeleri net bir şekilde vurgulamak için yeterli kontrast sunar ve okuması kolaydır.

Sınav Kağıdı Kırmızı Kalemle Mi Okunur?

Kırmızı kalem genellikle öğretmenler tarafından not verme ve hataları işaretleme için kullanılır. Bu nedenle, sınav kağıtlarını okurken kırmızı kalem kullanılması tavsiye edilmez, çünkü bu renk öğrencinin notlarını veya hatalarını gizleyebilir.

Sınav Kağıdı Mavi Kalemle Okunur Mu?

Mavi kalem, yazılı kağıtlarını okurken iyi bir seçim olabilir. Mavi renk, net bir kontrast sunarak kelimelerin kolayca okunmasını sağlar. Ayrıca, mavi kalem öğretmenler tarafından da hataları işaretlemek için kullanılabilir, bu nedenle hem öğrenciler hem de öğretmenler için çok yönlü bir seçenektir.

Sınav Kağıtları Hangi Renk Kalemle Okunur?

Sınav kağıtlarını okurken, mavi veya siyah kalem kullanılması genellikle tercih edilir. Kırmızı kalem hata işaretleme için kullanılmalıdır, ancak kağıtları okurken kullanılmamalıdır. Renk kalemi seçimi, bireysel tercihlere ve öğretmenin talimatlarına bağlı olarak değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sınava giren okuma yazma bilmiyor olabilir, dalga geçmiyorum böyle bir sürü öğrenci var liselerde hatta bazıları mezun oluyor.
  • Puhahaha Süper
  • sınav kâğıdını okumak zor olmamıştır
  • 1.sınıfa giden birisi bile bu sorulara mantıklı cevaplar verebilir.
  • arkadaşın çekimimi ben bunu forum da daha önce gördüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: vezir2

arkadaşın çekimimi ben bunu forum da daha önce gördüm

onu koyanda bendim.
    ama linki bulamadığım için güncelleyemedim

•  Sınav Kağıdı ( Resimli )

bir bomba da halaoğlunun sınıfından..
  • Ben de AIDS görülme riski en çok olanlara şunları yazıdm:

Aynı Cinsten İnsanlarla İlişkiye Girenler:Gay, Lezbiyen
    Birden Fazla Kişiyle İlişkiye Girenler:Fahişeler

Aynen böle yazdım bi süre popüler oldum yazılı 100 üzerinden 70 felandı...
  • Ve Kızlardan Hoşlanır :-
  • bugün almanca sınavı vardı.Hoca sayıların almancasını sormuş arkadaşım da biraz bilmediğinden biraz can sıkınıtısından yazdı:

16:onaltı
    17:onüstü
    18:on sağı
    19:on solu
    20:on

harbi harbi yazdı bunu ve hocaya verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 24 Mart 2008; 20:47:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

bugün almanca sınavı vardı.Hoca sayıların almancasını sormuş arkadaşım da biraz bilmediğinden biraz can sıkınıtısından yazdı:

16:onaltı
    17:onüstü
    18:on sağı
    19:on solu
    20:on

harbi harbi yazdı bunu ve hocaya verdi

Ben bu cevaba hayran kaldım

• yuh bizim son saglık yazılımızda nerdeyse bunun aynısıydı 1-2 soru hariç ortak yazıoda okullar arası ortak mı nedir
  • Lise 1 öğrencisinin verebildiği en mantıklı cevaplar bunlar mı? Kullanılan Türkçe'ye de hayran kaldım. Kendisini eğiten ana babayı esefle kınıyorum. Arkadaşımız okulu bıraksın, duvarcı olsun, hiç olmazsa okulda kaybedeceği yıllarda bir sanat edinir...
  • benim sıra arkadaşımda geçen sene demokrasıden 05 almıştı
  • Yazık bu gençliğe sorulan sorulara bakın ve verilen cevaplara.
    Nasıl,ne olacak bu çocuklar ileride belli değil.
    Gerçekten yazık...
  • sistemi sevmiyorlar sanırım :)
    fakat her öğrencinin sevdiği bir dal vardır
    o alana yoğunlaşsınlar
    açın edebi metinler kitabını okuyun tarihi coğrafyayı merak edin :)
    matematiğie sözüm yok yeteneğiniz varsa onla debinin durun

ama böyle yazılı kağıtlarını yazan öğrencileri çekip bir konuşun,okula gelmesin yada kafası dank etsin bi görsün gerçekleriAllah lisede başarılar versin ne diyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.