Şimdi Ara

Sınav Kağıdı ( Resimli ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlginç olan bu öğrencinin 9. sınıfa kadar çok güzel geçirilip getirilmesidir. Bunun geri 2. sınıfa dönmesi lazım. En azından okumayı sökmüş, yazmayı da öğrenir.
  • çocuk ergenlikle ilgili soruya ''kızlardan hoşlanır'' demiş öğretmen onay anlamı taşıyan nike işaretini koymamış altına.

öğretmen ya gay ya lezbiyen.
  • Sınav kağıdını cevaplayan öğrenci kadar bu kağıdı hazırlayan öğretmenide düşünmek lazım aslında.

Yanlışlar.

1-Tarih yok
    2 Okul ismi yok
    3 Sınav süresi belirtilmemiş
    4 Sınav kağıdında müdürün imzasının ne işi var(siz hiç gördünüz mü)
    5 Mavi kalemle sınav kağıdı okunmaz
    6 Sınav soruları değerlendirilirken öğrencinin yazdıkları karalanmaz üzeri çizilmez. (Yanlışı göstermek için yazıların okunmasını engellemeyek şekilde altı çizilebirilir)

Bu sınavı hazırlayan ya gerçekten çok acemi bir öğetmen yada feyk.
  • Yazık.
  • valla ben bir kere biyolojiden sınav sorularını okuyamadım yada bilmediğim için ilk defa liseden 07 aldım sonra çalış babam çalış bütün millet 70 i geçemez iken ben 80 alıp geçtim..

neyse bu kağıda benzer bizim vardı pazarlama yazılısı ama hoca kendi vermiyor kağıdı biz getiriyoruz ve soruları yazıyoruz cevaplarıda yazıp hocaya veriyoruz öyle sınav kağıdını siyah,mavi farketmiyor onunla okuyor sonra bizim arkadaş çalışmış güya bir kağıdı komple bitirmiş ikinci kağıt koparıp yazdı ama hocada kopya çekerken yakaladı aldı kağıdı ve puanı bastı buyurun;(100 puan alınacak seviyede idi)
    -02- yazdı yarı üçgen çekti yanında kopya!
    aynen böyle yazdı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.