Şimdi Ara

sınav icin vitamin takviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
10.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ders çalışırken müthiş halsiz hissediyorum kendimi . 2 saat calissam pilim bitiyor . Sizin sinava hazirlanirken kullandığınız vitamin veya enerji hapi varmi ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sınav Dönemimde Derslere Odaklanmanıza Yardımcı Olacak Vitamin Takviyeleri

Sınav dönemi, yoğun ders çalışma ve zihinsel yorgunluk gerektiren zorlu bir zaman olabilir. Bu dönemde, derse odaklanmanızı ve belleğinizi desteklemek için vitamin takviyeleri faydalı olabilir.

Bazı araştırmalar, B vitaminlerinin, özellikle B12 vitamini ve folatın, bilişsel işlevleri destekleyebileceğini ve derse odaklanmaya yardımcı olabileceğini göstermektedir. Ayrıca, C vitamini antioksidan özelliği sayesinde beyin sağlığını koruyabilir.

Ders çalışırken tüketilebilecek diğer faydalı vitamin takviyeleri arasında şunlar yer alır:

• Omega-3 yağ asitleri: Konsantrasyonu ve hafızayı destekler.
    • Ginkgo biloba: Kan dolaşımını iyileştirerek beyne daha fazla oksijen ulaştırır.
    • Rhodiola rosea: Stresi azaltır ve enerji seviyelerini yükseltir.

Vitamin takviyeleri almadan önce, herhangi bir sağlık sorununuz varsa veya diğer ilaçlar kullanıyorsanız bir sağlık uzmanına danışmanız önemlidir.

Önemli İpuçları:

• Vitamin takviyelerini aşırı tüketmekten kaçının.
    • Çeşitli kaynaklardan beslenerek sağlıklı bir diyete odaklanın.
    • Düzenli egzersiz yapın ve yeterince uyuyun.
    • Stres yönetimi tekniklerini uygulayın.

Bu adımları takip ederek, sınav döneminde derse odaklanmanıza ve belleğinizi desteklemeye yardımcı olacak vitamin takviyelerini güvenli ve etkili bir şekilde kullanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ders çalışmak yalan kardeş sal gitsin Üniversite mezunuyum hayatımda 4 gün ders çalışmışımdır oda final haftaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuryngn

Arkadaslar ders çalışırken müthiş halsiz hissediyorum kendimi . 2 saat calissam pilim bitiyor . Sizin sinava hazirlanirken kullandığınız vitamin veya enerji hapi varmi ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

enerji değil tamamen beynin ihtiyacı olan Omega 3 lazım sana . parasına göre değişiyor sanalpazarda carlson var 3 kutu 50 tl felan değerleri fena değil ama kısa sürede hızlı ve kaliteli etki diyorsan Solgar 950 tek kutu 74 tl felan. omega 3 ile ilgili birsürü bilgi var + belgesellerde bile geçer BBC nin dizimagta human mind e bak ilk bölümde 10 15 dk arasında anlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Ekim 2013; 0:56:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Arkadaslar ders çalışırken müthiş halsiz hissediyorum kendimi . 2 saat calissam pilim bitiyor . Sizin sinava hazirlanirken kullandığınız vitamin veya enerji hapi varmi ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

enerji değil tamamen beynin ihtiyacı olan Omega 3 lazım sana . parasına göre değişiyor sanalpazarda carlson var 3 kutu 50 tl felan değerleri fena değil ama kısa sürede hızlı ve kaliteli etki diyorsan Solgar 950 tek kutu 74 tl felan. omega 3 ile ilgili birsürü bilgi var + belgesellerde bile geçer BBC nin dizimagta human mind e bak ilk bölümde 10 15 dk arasında anlatıyor.

Solgar 950 yi araştırayım o halde. Anneme bırakırsam yarın ilk bulduğu balık yağı hapıyla gelebilir :) Teşekkür ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElifNr -- 24 Ekim 2013; 1:09:21 >

• meyve
  • Malesef bende etkisiz . Oldukça tüketiyorum.

• Ritalin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ttnet kullaniyosan onda da var vitamin , hadi iyisin benden baska hatirlatan olmamis

• PHARMATON vitamin takviyesi son derece işe yarıyor. Ayrıca babam bal,ceviz,fındık,fıstık,pekmez karıştırmış kavanozla her gün yedirirdi uykusuzluğa
    yorgunluğa birebir. Allah uzun ömür versin.(demeden geçemeyecem kendisinden hiç beklemezdim babamdan "çok yeme düz duvara el değmeden
    tırmandırırır adamı" dedi )
  • quote:

quote:

quote:

Solgar 950 yi araştırayım o halde. Anneme bırakırsam yarın ilk bulduğu balık yağı hapıyla gelebilir :) Teşekkür ederim .

buldum

• İzledim teşekkürler. Dediğin haplara bakacağım yarın.

• Adam gibi yemeklerini ye

• quote:

Orijinalden alıntı: Allah Diyen Wifi

Ritalin

Çok iyi fakat durumum kırmızı reçetelik kadar vahim değildir diye düşünüyorum

• pi10 kullanıcısına yanıt
    Annem 2 vakası :) daha etkili birşey istiyorum ama.

• Pharmaton sağlam vitamindir. Etkisini hissettirir.
  • takip

• quote:

quote:

quote:

omega 3 saçımı döktüğü için bırakmak zorunda kaldım, ayrıca erkeklerde prostat kanseri riskini arttırıyor. Dikkat konusunda da yardımcı olmamıştı hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: bamyalamus

Pharmaton sağlam vitamindir. Etkisini hissettirir.

Pekala onuda araştırıyorum ozaman .

• quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

omega 3 saçımı döktüğü için bırakmak zorunda kaldım, ayrıca erkeklerde prostat kanseri riskini arttırıyor. Dikkat konusunda da yardımcı olmamıştı hiç.

o kadar araştırdım o kadar profları dinledim hiç söylediklerini duymadım nerden buluyorsunuz bunları ? günlük 3gr a kadar birşey yok. ilaç etkilerini yazmışsın bu ilaç değil basit bir yağ. senin saçının döküleceği varmış gitti omega3 e bağladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Ekim 2013; 1:45:34 >
  • Genesis. kullanıcısına yanıt
    Erkek degilim gerci her ilac herkesde farkli etki gösteriyor ve tabi benim durumumum psikolojik olma ihtimalide var :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.