Şimdi Ara

Sinan Bolat Galatasaray'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=372571

Futebol Clube Do Porto - Futebol, S.A.D. ("Porto") ile Şirketimiz arasında Porto'nun profesyonel oyuncularından Sinan Bolat'ın 2014-2015 sezonu için bedelsiz olarak kiralanması konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Futbolcuya ise, 2014-2015 sezonu için 1.300.000 Avro sabit transfer ücreti ve 20.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir.

Futbolcuya yapılacak ödemeler her yıl sabitlenecek döviz kurundan Türk Lirası olarak ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

• Yuh yedek kaleciye 1.3m euro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Paralel Williams

Yuh yedek kaleciye 1.3m euro

hayirdir cebinden mi oduyosun

• Porto'ya verilicek parayi sinan'a vermisler galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Golcü kaleci
    Jason Denayer Galatasaray'da
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.3 milyon yazıyor, 3.1 milyon değil.

ama mantıklı transfer.real madrid le oynarken erayı izlemektense sinanı tercih ederdim.
  • Çok para vermişler 1,3 milyon euro ne demek.
    Beklemekten, derman kalmazdı dizde.
  • Opsiyon yok değil mi ?

• Yine geldi kendisini ekonomist sanan varlıklar. Lan adam TÜRK. Daha ucuza daha iyisi varsa bi söyleyinde alalım lütfen ya. Muslera'ya en ufak birşey olduğunda Eray'a mı güveneceksiniz? Burda uu yönetim uu pahalı diye ağlayacağınıza gidip Demirören diye ağlayın. Onun eseri bu. 1-2 yıl öncesiyle Türk oyuncuların fiyatlarını karşılaştırmayı bırakın artık lütfen ya.

• yetiş ey ffp
    neyin kafasını yaşıyor yönetim çözemedim, 3. kaleciye 2. kaleci maaşı, 2. kaleciye geçen yıl musleranın aldığından 500bin az maaş verdiler

muslerayada dünyanın en iyi 5 kalecisi maaşı dayadılar.

oyunculara zam yaparak oyuncu performanslarının artacağını düşünüyor yönetim
    büyük hata

• quote:

Orijinalden alıntı: Nepheth

Yine geldi kendisini ekonomist sanan varlıklar. Lan adam TÜRK. Daha ucuza daha iyisi varsa bi söyleyinde alalım lütfen ya. Muslera'ya en ufak birşey olduğunda Eray'a mı güveneceksiniz? Burda uu yönetim uu pahalı diye ağlayacağınıza gidip Demirören diye ağlayın. Onun eseri bu. 1-2 yıl öncesiyle Türk oyuncuların fiyatlarını karşılaştırmayı bırakın artık lütfen ya.

Anlamazlar dostum yorma kendini. Onlara Eray layık.
  • Sinan Bolat transferi Galatasaray icin bence yilin transferidir. gecen sene yapilmasi gereken bir durumdu ama olsun. maasina da cok takilmayin. sonucta kendini ispatlamis biri geliyor. yedek kaleci onemlidir. gecen sene Eray in kalede oldugu donemde Fenerbahce arayi kapatmisti hatirlarsaniz.
  • şakamı bu 1.3 milyon euro x3 desen 3.9 milyon tl.. ve birçok maç yedek olacak.. alt yapıdan al kaleci 4 milyon tl'yi Türkiye'ede Altyapı yatırımı olarak kullansak en az 2-3 futbolcu çıkarırız yazık şu paraya..
    yedek kaleci dediğin en fazla 500 bin euro alır..adam portoya beleşe giderken alsaydık ama nerde kafa..

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Sinan Bolat ve kulübü Porto ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya vardığını duyurdu. Galatasaray Sportif AŞ'nin, KAP'a gönderdiği açıklama:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Futebol Clube Do Porto - Futebol, S.A.D. ("Porto") ile Şirketimiz arasında Porto'nun profesyonel oyuncularından Sinan Bolat'ın 2014-2015 sezonu için bedelsiz olarak kiralanması konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Futbolcuya ise, 2014-2015 sezonu için 1.300.000 Avro sabit transfer ücreti ve 20.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir.

Futbolcuya yapılacak ödemeler her yıl sabitlenecek döviz kurundan Türk Lirası olarak ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.[/simage]

• Galatasaraylı arkadaşlar bu kadar kör olmayın lütfen. yedek kaleciye 1.300 milyon avro verilir mi ? en fazla 5 maç oynar. bence hiç iyiye gitmiyor sizin yönetim herkese %100 zam yapıldı neredeyse.. Burak-Selçuk dünyanın parasını alacak..

• Başarı gelirse bu paralar sıkıntı değilde seneye 2.olup bide CL gruplarına kalınamazsa bu maaşlar çok sıkıntı yaratır.
    Bizim as kaleci Tolga'nın maaşını alıyor Sinan Bolat şimdi.Muslera sakatlanmazsa max 3 maç oynar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.