Şimdi Ara

Sinan Bolat Galatasaray'da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Galatasaraylı arkadaşlar bu kadar kör olmayın lütfen. yedek kaleciye 1.300 milyon avro verilir mi ? en fazla 5 maç oynar. bence hiç iyiye gitmiyor sizin yönetim herkese %100 zam yapıldı neredeyse.. Burak-Selçuk dünyanın parasını alacak..

yahu burak neyse 10m den satarsın zamanı gelir muslerayıda 20 ye..tamam selçuğada tamam ama sinan bolat fazla olmuş..muslerayı sat 23 e mesela git bolat ı al 2m ver ..
    yılda en az 10-15 maç oynar tr kupası da var onu da geçtim madem 3 kalecin olcak 1 tane as, 1 tane yedek (tmm bu parayı ver razıyız) 1 tanede alt yapıdan genç bir kaleci de 3. kaleci olsun..
    ama sistem saçma 3 kalecide dünyanın parasını alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yönetim hem kaleci hem golcü transferini aradan çıkarttı. Maç sıkışınca çıkartırsın beklerden birini, alırsın ileriye Sinan'ı. Adam yan toplarda da oldukça etkili ayrıca

Her şeye bir kulp bulmayı bırakın.

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

Galatasaraylı arkadaşlar bu kadar kör olmayın lütfen. yedek kaleciye 1.300 milyon avro verilir mi ? en fazla 5 maç oynar. bence hiç iyiye gitmiyor sizin yönetim herkese %100 zam yapıldı neredeyse.. Burak-Selçuk dünyanın parasını alacak..

yahu burak neyse 10m den satarsın zamanı gelir muslerayıda 20 ye..tamam selçuğada tamam ama sinan bolat fazla olmuş..muslerayı sat 23 e mesela git bolat ı al 2m ver ..
    yılda en az 10-15 maç oynar tr kupası da var onu da geçtim madem 3 kalecin olcak 1 tane as, 1 tane yedek (tmm bu parayı ver razıyız) 1 tanede alt yapıdan genç bir kaleci de 3. kaleci olsun..

aynen hocam o yorumuna "+"lamıştım..

cidden biz Sezer'in bonservis parasına altyapıya harcasaydık çok daha iyi olurdu ama hata işte..

• Muslera satılacak bu maaşın başka izahı olamaz
    Yedek kaleciye 1.3 mn euro verildiği nerede görülmüş ?

Righteousness is not that you turn your faces toward the east or the west, but [true] righteousness is [in] one who believes in Allah , the Last Day, the angels, the Book, and the prophets and gives wealth, in spite of love for it, to relatives, orphans, the needy, the traveler, those who ask [for help], and for freeing slaves; [and who] establishes prayer and gives zakah; [those who] fulfill their promise when they promise; and [those who] are patient in poverty and hardship and during battle. Those are the ones who have been true, and it is those who are the righteous.
  • Sinan kötü kaleci değil adam yedek durmayı göze alarak geliyor. Tabi ki yüksek bir mevla karşılığında güzel kaleci alacaktık, Muslera'nın yokluğunda felan kalemiz güvende artık. Ligte bile kontenjan için değerlendirilir, ücretide normal bence.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Kayseri yarım sezon için 500 vermiş biz tam sezona 1.3 veriyoruz neresi fazla bunun? Şu an yedek olarak alabileceğin en ucuz ve en yerli kaleci Sinan.

Her şeye bir kulp bulmayı bırakın.

Arkadaşım anlamıyorsun ki. düşen takımın kalecisi ya her neyse onu geçtim 500 bin euro versen yine gelir "GALATASARAY" kulübüne geliyor.

Porto'da en fazla 500 bin euor alıyordur düşün artık Q7 600 bin alıyor yanlış hatırlamıyorsam.

gerçi yönetiminiz alışık herkese %100 zam yaptı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

Orijinalden alıntı: Paralel Williams

Yuh yedek kaleciye 1.3m euro

hayirdir cebinden mi oduyosun

o vermiyor ama sen veriyorsun. o formalar biletler ne için ? yedek olacak 1-2 maçta anca oynayacak adam 1,3oo,ooo € alsın diye mi ?

GALATASA|RA|Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

Orijinalden alıntı: Paralel Williams

Yuh yedek kaleciye 1.3m euro

hayirdir cebinden mi oduyosun

o vermiyor ama sen veriyorsun. o formalar biletler ne için ? yedek olacak 1-2 maçta anca oynayacak adam 1,3oo,ooo € alsın diye mi ?

evet

”Bu dünyada neyi çok istersen, o senin imtihanındır. ” Mevlana
  • kayseri'de 300 bin alıyodu, gs'de 1.300 alacak
  • Yonetıme kızıyosunuzda,su yabancı sınırı kalkınca gorun sız maasları.Jımmy Durmaz ı Olympıakos ıstıyor,kulubune 2 mılyon euro verıyor,jımmy maası begenmeyıp gıtmıyor,adam hayatında sampıyonlar lıgı muzıgı duymamıs,duymakta ıstemıyor,parasına bakıyor.Iste boyle hedefsız,tek amacı emeklı oldugunda banka hesabındakı para olan topcuyu almıcaksın.

Orijinalden alıntı: Onur!..

Sinan Bolat transferi Galatasaray icin bence yilin transferidir. gecen sene yapilmasi gereken bir durumdu ama olsun. maasina da cok takilmayin. sonucta kendini ispatlamis biri geliyor. yedek kaleci onemlidir. gecen sene Eray in kalede oldugu donemde Fenerbahce arayi kapatmisti hatirlarsaniz.

Eray 5 maçta oynamış, 5 gol yemiş. 2 si Fenerden. /http://www.canliskor.com.tr/futbol/oyuncu/2013-2014-sezonu/eray-iscan/maclari/71402/11

Bu maçların 2si berabere 2si galibiyet 1i mağlubiyet

Beraberliklerden birinde yediği gol, suç kalecinin mi defansın mı tartışılır.http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2013-2014/4/mp-antalyaspor/tita-11766

Bu da kasımpaşadan yediği gol, kendi acemiliği biraz daha fazla.http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2013-2014/13/kasimpasa/sanaharib-malki-12557

Eray balon bi adam ama fark kapandı vs olayı yapmak fazla iddialı bi laf. ki hangi fark kapandı onu da anlamadım ben. bu adamın oynadığı maçlarda zaten epey gerideydik. Fener gelip bizi geçmiş değil ?

he daha öncesini diyorsan da orda da toplasan 10 dk oynamış (2012/13 sezonunda)

GALATASA|RA|Y

• Senede 3,8 milyon TL ayda 320.000 TL, haftada 80.000

gerçekten ipin ucunu kaçırdık. ha sinanın kalitesi elbette tartışılmaz hele erayı gördükten sonra.. ama bazen sınırı bilmek gerekiyor..

Orijinalden alıntı: FullHD

Muslera gözden çıkmamıştır inşAllah

yabancı sınırından dolayı ligde Muslera düşünmüyorlar sanırım. banada öyle geldi. bencede mantıklı olur

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

Eray berbat bir kaleci.

Altyapıda Ter Stegen, Alphonse Areola falan var genç yetenek biz mi bilmiyoruz ?

Altyapıya yatırım kadar saçma bir sözcük yok.

Yok işte oyuncu havuzu. Olanlar da üst seviye veya kritik maç çıkaracak durumda değiller. Hatalı bir gol yese, medya ve taraftar sağlı sollu vuruyor.

Bu baskıyı kaldırabilecek mental seviyeye sahip oyuncu yok. Arda bile hüngür hüngür ağlayarak gitti.

• Şu verilen paralara bakın yönetim görmüyor mu bunu birde finansal fair play den ceza aldık SÖZDE, ünal aysal kulübü batırmaya mı çalışıyor anlamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.