Şimdi Ara

Simtaş Icf hakkında bilginiz varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
20.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar simtaş ıcf markası hakkında bilginiz varmı hiç?? mutfak ile ilqili bi marka ama araştırmadan almayayım dedim :) eskişehir üretimi olanlar varmış bide bilmiyorum ama simtaş ıcf eskişehir diyo çünkü :D

• mehaba arkadaşım simtaş bir eskişehir markası vede ıcf simtaşın markası ve bildiğim kadarıyla üretimleri ordadır eskişehirliler daha iyi bilir ben yarın ocak davlumbaz ve fırın alacağım yani eve monteye geleceklerürünleri gördük hatun test etti ve onayladı yoksa gidip almanlara kösülecektik boş simens vsaire bir anlamda ezberbozduk açıkcası simtaş sobalarından memnun olduğumuz için alalım dedik fiatıda makul geldi dediğim gibi yarın kuracaklar bekliyoruz ürünler aşağıda
    http://www.icf.com.tr/prodview.php?prod=404
    http://www.icf.com.tr/prodview.php?prod=273
    http://www.icf.com.tr/prodview.php?prod=413
    kurulsun resimlerini de atabilirim
    şimdilik hoşçakal...

• 2 yıldır ankastre ocak ve davlumbazını kullanıyorum. 1 defa ilk aldığım aylarda ocak arıza yaptı, servis gayet güzel onardı, daha doğrusu arızalanan otomatik kapanma emniyetini değiştirdi, sonrasında hiçbir sorun yaşamadık. ürün kalitesi olarak tanınmış markaları aratmaz. tasarım da çok iyi. fırın olarak tepsileri teleskobik raylı olsun ve fırın dışına kadar raylar üzerinde çıksın diye siemens aldık. icf nin böyle modeli yoktu.
    saygılarımla
  • SİMTAŞ - ICF Eskişehirde sobanın kralını yapardı. Sivas ta Rahmetli babamla yüzlerce taş kömür sobasını , Kuzinelerini ve kovalı linyit sobasını sattık. ( KANAAT PAZARI....A.T. ). Kendi evimizde 1968 den 1990 a kadar kok kömürü sobasını daha sonra 6 yıl kovalı linyit sobasını kullandık... Kaloriferli eve geçince sobaya elveda dedik....Son derece kaliteli mal yapar. Şişirme mal asla yapmaz.. Emaye soba boruları yapar... Dogalgazın yaygınlaşması sonucu soba üretimini kısıp paslanmaz ankastre ürünler imalatına girdiler...Mazisi çok eski güvenilir bir markadır...Adını lekeleyecek ürün yapacagına asla ihtimal vermiyorum...Çekinmeden alınız....Ben evime almak için aradım. 1,5 gözlü evyesi yoktu. Gidip TEKA aldım... Şimdi üretime başlamış.. Aspiratör, davlumbaz, fırın, ocak, evye......Mevcut... Eski, köklü, iyi bir marka....Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 24 Temmuz 2008; 15:49:40 >

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....

• merhaba arkadaşlar nihayet geldiler ürünleri teslim ettiler gerçi davlumbaz istediğimiz model değil ama değiştirecekler ben ürünleri sevdim niye çünkü parmak izi yok malum kadınların en büyük derdi olmadığına sevindik neyse özellikler konusunda öğrendikçe bilgi vermeye devam edeceğim saygılar
  • valla arkadaşlar TÜRKLER DE istediklerinde iyi mal üretebiliyorlarmış gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim fiatıda hakikaten uygun...
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatları nereden öğreneceğiz ?
  • arkadaş hangi ildesin bilmiyorum amahttp://www.icf.com.tr/index.php adresinde detaylı bilgi var ama fiat yok benim ürünler 1600 ytl tuttu ücretsiz tel nolarından bilgi verebilirler sanırım başka yardımcı olmak isterdim ama malesef ha ürünle ilgili sorabilirsin hatta dün hatun börek yaptı çok güzel ocak başka bir harika yakında resimlerini de eklicem... selamlar
  • E-posta attım cevap yeni geldi. İstanbul bölge sorumlusu arkadaşın telefonunu yazmışlar arayıp bilgi alacağım.Bu arada Silverline yi inceleme fırsatım oldu fena ürün değiller ancak Fırınlar italyada yapılıyormuş kafamda soru işareti oluştu!..Fiyatlarda pek hesaplı değil Bosch ile neredeyse aynı tabii Siemens i ayrı tutuyorum.

Osmanlı ve Türk Tarihi Kulübü
    Türk Tarihinin En Büyük Kumandanı Fatih Sultan Mehmet Han
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

Hayırdır ???
    Hem 2 yıllık konuyu hortlatmışsın, hem de cevap bile yazmamışsın??????????
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

Hayırdır ???
    Hem 2 yıllık konuyu hortlatmışsın, hem de cevap bile yazmamışsın??????????

Konuyu aradım buldum.milletin yorumlarını inceliyorum.düşünme hareketini onun için koydum.Böyle bir cevap yazacağına biliyosan birşey yazsaydın.

Osmanlı ve Türk Tarihi Kulübü
    Türk Tarihinin En Büyük Kumandanı Fatih Sultan Mehmet Han
  • ben de düşünüyorum arkadaşlar HB ve TEKZEN de bulunuyor fiyat araştırması yapıp almayı planlıyorum.
    güncel görüşleri olan varsa paylaşabilir mi?

Orijinalden alıntı: baamteli

ben de düşünüyorum arkadaşlar HB ve TEKZEN de bulunuyor fiyat araştırması yapıp almayı planlıyorum.

Merhaba, tekzen'deki ürünlerini ben de gördüm. Şık duruyorlar.

Şu an bosch'da kampanya var, üçlü set olarak 1100 lira ancak ocak cam değil, ICF'nin ocağı ise camdan. Temizlik olarak cam daha kolaydır. Ayrıca ICF 200 lira daha ucuz. Bu bilgiler ışığında kararınızı verirsiniz.
  • Simtaş'ın kömür sobasını yıllarca kullandık.Çok sağlammış.Ülkemizde sağlam ürünler de üretiliyor.Umarım mutfak eşyaları da sobaları kadar sağlamdır.Kömür sobasında diğer bir marka ise Çalışkan.Soba arayanlara bunu da öneririm.

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: baamteli

ben de düşünüyorum arkadaşlar HB ve TEKZEN de bulunuyor fiyat araştırması yapıp almayı planlıyorum.

Merhaba, tekzen'deki ürünlerini ben de gördüm. Şık duruyorlar.

Şu an bosch'da kampanya var, üçlü set olarak 1100 lira ancak ocak cam değil, ICF'nin ocağı ise camdan. Temizlik olarak cam daha kolaydır. Ayrıca ICF 200 lira daha ucuz. Bu bilgiler ışığında kararınızı verirsiniz.

sanalreyonum , kalede.com veya deveyükü.com,da çok daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz icf marka ankastre fırınları

• ısı cam fabrikaları ıcf nin açılımı yanlış bilmiyorsam biz de ankastre bir fırın aldık 3.kez dijital ekranı bozuldu tavsiyem alcaksanız dijital almayın servis konusunda yaygın bir marka ilgileniyorlar ama dediğim gibi çok teknolojik özellik aramayın bence bu markada...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.