Şimdi Ara

Vestel 32PF7030 hakkında bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
3.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Vestel 32PF7030 almayı düşünüyorum ama hb* ve bazı bir kaç satış sitesi dışında ürüne ait hiç bir bilgi, yorum yok!

Aslında Samsung 32f5070 modelini almayı düşünüyordum bu ürün fiyat olarak ve Hz vb bazı özellikler açısından daha cazip geldi.

Önerileriniz yorumlarınız benim için önemli şimdiden teşekkür ederim.

*http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=163192&Productid=evves32pf7030

• Ürün yeni bir ürün olduğu için yorum bulamamanız normal. çok tercih edilen güzel bir ürün 32pf7030
  • Ürün her ne kadar 600Hz dese de yazılımla yükseltildiği için büyük ihtimalle 100Hz'dir. Fakat yine de gayet makul bir değer. Açıkcası ben oyun konsolu için bir tv aradığımdan benim isteklerimi karşılayan özelliklere sahip. Vestel'in 7 serisini kullanmış arkadaşların yorumlarına göre parlak bir görüntü sağlıyor olması lazım. Smart tv özelliği olması da bir artı. Fiyatına göre gayet iyi özelliklere sahip ben de almayı düşünüyorum odam için alırsam bir inceleme yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedircan -- 29 Ekim 2013; 14:53:59 >
  • bedircan kullanıcısına yanıt
    ben de bu cihazı beğendim, büyükçe olan mutfakta kullanmak için almak istiyorum.
    Uydu alıcı ile uğraşmamak için dahili uydu alıcısı olan TV ararken buldum.

ama Vestel benim için soru işareti ??
  • FrenchPress kullanıcısına yanıt
    O konuda çoğu insan şüpheyle yaklaşıyor ama Vestel Avrupa'ya çok mal satan bir firma, açıkcası benim de satış sonrası herhangi bir problemle karşılaştığımda yeterli ilgiyi bulup bulamayacağım hakkında şüphelerim var yavaş yavaş önyargıları kırmak da gerekiyor.
  • Vestel 32PF7030 ürününü 799 TL'ye bayisinden satın aldım. İnternette fiyat araştırması yaptıktan sonra tesadüfen bayiye uğradım. Fiyatın daha uyun olduğunu gördüm. Tavsiyem sizde fiyat araştırmasından sonra Vestel bayilerinden fiyat alınız. kargo ücreti de ödemezsiniz.
    Evde ayrıca 2011 yılında aldığım Philips'in daha büyük ekranlı 42PFL7606 televizyonuda var. Diğer televizyonlar nasıldır bilmem ama Philips ile Vestel arasında gerek malzeme gerek görüntü gerekse işlevsel açıdan bariz farklılıklar var. Örneğin Philipse 1 TB harici disk taktığımda hemen taranıyor deyip içeriği açıyor. Vestelde bu işlem yaklaşık 5 dakika sürüyor. Harici Disk takılı değil diyor. tanıyınca diskin içine girmesi çok uzun sürüyor. Bir iki film açayım dedim. dondu kaldı. fişi çekip takmam gerekti. uygu geçişleri ne çok hızlı ne de çok yavaş. Paket içeriği çok sade. Askı aparatı dedikleri şey 4 tane plastik ve 4 tane vida. Bir kumanda ve bir adette sanırım s video için kablo var. televizyon üzerinde açma kapama tuşları yok. Yuvarlak bi şey var. eski radyolardaki ses açma düğmeleri gibi, bana çok dandik geldi. 600 Hz dense de cihaz aslında maksimum 100 Hz. Evde modem olmadığı için Acces Point'in çıkışını cihaza bağladım. Ancak internete giremedim.
    Şimdilik incelemelerim bunlar. ben Fiyatı uygun aldığım ve cihazı mutfakta kullandığım için işimi fazlasıyla görüyor. Gerisi size kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: NetteTek

Vestel 32PF7030 ürününü 799 TL'ye bayisinden satın aldım. İnternette fiyat araştırması yaptıktan sonra tesadüfen bayiye uğradım. Fiyatın daha uyun olduğunu gördüm. Tavsiyem sizde fiyat araştırmasından sonra Vestel bayilerinden fiyat alınız. kargo ücreti de ödemezsiniz.
    Evde ayrıca 2011 yılında aldığım Philips'in daha büyük ekranlı 42PFL7606 televizyonuda var. Diğer televizyonlar nasıldır bilmem ama Philips ile Vestel arasında gerek malzeme gerek görüntü gerekse işlevsel açıdan bariz farklılıklar var. Örneğin Philipse 1 TB harici disk taktığımda hemen taranıyor deyip içeriği açıyor. Vestelde bu işlem yaklaşık 5 dakika sürüyor. Harici Disk takılı değil diyor. tanıyınca diskin içine girmesi çok uzun sürüyor. Bir iki film açayım dedim. dondu kaldı. fişi çekip takmam gerekti. uygu geçişleri ne çok hızlı ne de çok yavaş. Paket içeriği çok sade. Askı aparatı dedikleri şey 4 tane plastik ve 4 tane vida. Bir kumanda ve bir adette sanırım s video için kablo var. televizyon üzerinde açma kapama tuşları yok. Yuvarlak bi şey var. eski radyolardaki ses açma düğmeleri gibi, bana çok dandik geldi. 600 Hz dense de cihaz aslında maksimum 100 Hz. Evde modem olmadığı için Acces Point'in çıkışını cihaza bağladım. Ancak internete giremedim.
    Şimdilik incelemelerim bunlar. ben Fiyatı uygun aldığım ve cihazı mutfakta kullandığım için işimi fazlasıyla görüyor. Gerisi size kalmış

Merhaba,

Ben hala ürünü almadım; hangi şehirden ürünü aldınız ve sorun olmayacaksa hangi bayiden aldınız.

Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Var mı bu üründen kullanan yorumları alalım.
  • ürünü almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olabiliriz http://forum.donanimhaber.com/m_83960499/f_//tm.htm#83960499
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

Var mı bu üründen kullanan yorumları alalım.

Ben aldım 1 sene oldu cok memnunum bana göre tek eksisi herhangi bir wifi dongle la çalışmaması illa ki Vestel olacak ama benim su anda merak ettigim yazılım var mi yeni bu tv icin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.