Şimdi Ara

smoothie blender tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sharkninja
    Ninja Detect Duo BlendSense Blender + Smoothie Maker Blender
    https://www.sharkninja.com.tr/products/ninja-detect-duo-blendsense-power-blender-smoothie-maker-tb301eu

Başka bir ürüne bakmana gerek yok inanılmaz iyi birşey

• Iempufy kullanıcısına yanıt

biz içiciyiz dostum satıcı olsak bu alınır ama :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 22 Temmuz 2025; 15:5:24 >
  • Benim bi evde senin paylaştığın, diğer evde de philips HR2602/00 modeli var. İkiside iyi.

• 4-5 yıl önce aldım aynı model isminden ama tipi değişikti. hala kullanıyorum, ilk günkü gibi performanslı, keskin ve sorun çıkarmadı. üstelik bunda baharat öğütücü de varmış.

ben smoothie, pankek, ayran, detoks içeceği vs bir sürü şey yapıyorum. içine su, süt, sıvı katılan her türlü karışımı rahatlıkla yapıyor. ama buz katacaksınız biraz daha fazla çalıştırmanız gerekli. tabi bu yeni modelde belki daha iyidir bu olay bilemiyorum. illa ki daha iyi makineler vardır ama fazlasıyla iş gören bir ürün. tavsiye ederim.

merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin.

bendekinin tipi aşağıdaki gibi;

• ama eğer bunun şişelerini ve kahve/baharat öğütücücü kullanmayacaksan aşağıdaki daha kullanışlı gibi.

şu an smoothie makinesi alacak olsaydım kesinlikle aşağıdakini alırdım. hem hacim olarak daha büyük, doğrayıcı özelliği, hem smoothie, hem güç ayarı var ve 900w. ve 300 tl daha ucuz.

tercih sizin tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 22 Temmuz 2025; 16:20:7 >

• abormen kullanıcısına yanıt
    Kalite asla tesadüf değildir :)
    Bunu kullanırsan diğerlerinin blender olmadığını anlarsın. Tabiki tercih sizin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Espresso Makinesi tavsiyesi!!!
    17 yıl önce açıldı
    BLENDER TAVSİYESİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • first9 kullanıcısına yanıt

500 w imiş hocam, bazı yorumlar gücün yetersiz olduğundan bahsetmişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Iempufy

Kalite asla tesadüf değildir :)
    Bunu kullanırsan diğerlerinin blender olmadığını anlarsın. Tabiki tercih sizin.

zengine akıl danışırsan böyle tavsiye verir. letgoya bi bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 22 Temmuz 2025; 18:10:19 >
  • Hocam aldınız mı blender ben de arıyorum 2.000 TL civarına. Aşağıdaki 2 ürünü buldum bunlar nasıldır acaba..

https://www.hepsiburada.com/electrolux-e4tb1-6st-cam-surahili-blender-p-HBCV000015Z8AP?sayfa=1&ozellik=

trendyol.com
    Karaca Multiblend Smoothie Blender Siyah 1000W - Fiyatı, Yorumları
    https://www.trendyol.com/karaca/multiblend-smoothie-blender-siyah-1000w-p-741836429?boutiqueId=61&merchantId=253958

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.