Şimdi Ara

Şimdiki kızların beceriksiz olduğu gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde yufka açıp tandırda gözleme yapıp yanınada yayık ayranı yapsın demiyorum.
    İnsan çay kahve yapmasını bilmez mi ?

Geçen arkadaşta oturuyoruz kız kahve makinesi soruyor ben cezvede yapmayı bilmiyorum diyor.Çayda o şekil yine.Zaten yemektende anlamıyorlar.İnsan bir çay kahve yapmasınıda bilmez mi arkadaş yahu.Herşey hazır olsun getir önüme kafasındalar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Abaza erkek milleti sosyal medyada bunları o kadar çok meşgul ediyor ki heralde kızlarda birşeyler öğrenme gereksinimi duymuyor
    Yemek yapmayı bilmeyen kızla evlenilir mi hiç

• yataktada iyi değiller.

• ekşi mi oğlum burası tek derdiniz karı kızmış gibi her gün kızlardan konu açıyosunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anca gezilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapan kızlarda vardır ya illaki hepsi sosyal medyada olacak diye bir kaide yok sonuçta :)

•   Doğru söylüyorsun valla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanların kötü olması
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de geçen üniversite bahçesinde bir kızla konuşuyorum. Köfte yapmayı bilmediğini söylüyor. Aslında çok basit. Anlatıyorum sonra buna falan. Dikkatimi çekti yemek nasıl yapılır çoğu şeyi bilmiyorlar. Ulan erkeklere helal olsun her konuda ustalar. Yemek yapma konusunda da ustalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine erkekler mi suçlu oldu. Kesin bırakın artık ota boka her şeyde erkekleri suçlamayı. Kadınlar yemek yapmayı bilmiyorsa bu sadece kadınların suçudur. Feministlik yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 14 Ekim 2021; 16:35:9 >
  • Cross Thread kullanıcısına yanıt
    Günümüz kadınlarının çoğu böyle.Aslında bir haber vardı genç kızlara soruyorlardı.Pilav nasıl olur vs...diye daha onu bilmiyorlardı bulamadım o videoyu...

• Cross Thread kullanıcısına yanıt
    Yalan mı ? Erkekler yemek yapmayı bilmeyen ben evi işi yapmam diyen kızlara yüz vermesin onlarla evlenmesin bak nasıl tıpış tıpış öğreniyorlar

• son kale annelerimizdi şimdikilerle yıkıldı kale male kalmadı.

• Dibek yada menengiç kahvesi yapan birini isterdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tek dertleri karı kız olmasaydı, sence DH'de açılan konuların geneli bu konu hakkında olurmuydu hocam?  

• anamız gibi avrat bulma devri bitti malesef. kızlar beceriksiz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 18 Ekim 2021; 10:39:4 >
  • Tanrı gibi hissettikleri bir dönemde yaşıyorlar da ondan. Hangi konuda iyiler ki? Yatakta bile kızılay çadırında kan verir gibi dikiliyorlar.

• Çoğu kızdan daha çok yemek yapmayı bilirim. Tek başıma evimi çeviriyorum zaten. Şimdiki kızların ne ahlakı kaldı ne de bir maharetleri. Tek yetileri cinsellikleri. Ve bu da tiksindirici

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.