Maalesef böyle bir gerçekte var. Kişi karşında ki insanı yermek için kendisini anlatırmış. Sözde yardım ettiklerini iddia ederler herkese ama kimseye yardım amaçları yoktur. Sürekli havalı olmaya çalışmalar, karı-kız konusundan başka bir şey düşünmeyen kendini pazarlamaya çalışan zavallılar sürüsü. Kendinizden olmayan insanları ne zaman şizo veya düşük zekalı olarak nitelendirmeyi bırakacaksınız? |
Bana Şizofren Düşük Zekalı Diyenlerin Aslında Kendilerini Anlatması
-
-
Yine kim şizo dedi sana bro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demeleri neyi değiştirecek? Benimle uğraşmaları neyi değiştirecek? Bana inanıp inanmamaları neyi değiştirecek? Benim yalancı olup olmamam neyi değiştirecek? Diyelim ki ben insanları kandırıyorum ve gerçekten düşük zekalı bir insanım bunu ispat ettiklerinde ellerine ne geçecek?
Hiçbir şey.
Buna hayaleti kovalamak denir. Olmayan bir şeyin peşinden gitmektir...
-
Çok yaratıcı bir cevap olmuş hocam konu kilit
Olay çok basit.
Herkesin sıradan hataları ve başarısızlıkları olabilir. Ancak bu ülkede bir vizyonun varsa insanlar olabildiğince seninle dalga geçer, eğlenir, dostmuş gibi davranır fakat sırtından bıçaklamak için yer ararlar aslında ben burada bu insanların ne kadar iki yüzlü olduğunu kanıtlamış oldum.
Kendi çirkinliklerini herkese göstermekten çekinmiyorlar ve evet bu yüzden insanlardan uzak duruyorum.
İnsan seçiyorum.
Kendileri gibi düşünmeyen herkes anormaldir. Fakat neden herkes tek tip olsun? Bana anormal diyenlerin çoğu normal değil.
-
Keza bir tanesi madde bağımlısı?
Bir tanesi gold digger?
Bir tanesi kendini burada alfa diye pazarlıyor ama gram alakası yok.
Bir tanesi salty kid rolünde.
Bu düşmanlık niye? Anlamsız.
-
Sizden farkım şu ki sizin hayallerinizi gerçekleştirmek gibi bir amacınız yok. Çünkü sistem bunu sizden almış. Tek derdiniz nasıl havalı olabilirim? Nasıl diğerlerini ezebilirim? Yok onun başka kadın bulma vasfı yok, yok o bir şizofren demekten başka bir halt bilmiyorsunuz ne yazık ki?
Derdim hayallerimi gerçekleştirmek. Kriptodan hiçbir zaman 3 milyon dolar vurma gibi bir hedefim olmadı fakat bu ihtimaller arasında neden olmasın?
Bana başka kızları bulma vasfım olmadığını söyleyenler, neden beni terk eden beyin ölümü gerçekleşmiş zavallının terk ettiğini bilmiyorlar bile.
Sadakatsizliğin cezası olmalıdır ve ben bunun cezasını kestim. Ayrıyken başka kızın benle flört etmesi bile yeterli bir sebep. Fakat ben buna birgün içinde olmasına karar vermedim çok kez sabır ettim.
Fakat o beyin ölümü gerçekleşmiş canlıya ne kadar ona değer verdiğimi anlatsam da bunu anlayamayacak ve inanmayacak kadar ruh hastası olduğundan bunu anlayacak kapasitesi yoktu.
Bunu parasal şeylere endeksleyip bahane arayan birisinin bahaneleri gerçekçi değildir.
Benim gayette başka kadınlarla flört etme, sohbet etme yeteneklerim mevcut. Fakat ben kullanmak istemiyorum. İsteseydim yazın giderdim beni davet edecek olan kızla buluşurdum.
Fakat bir şeyleri göstermek için ben bu köprüleri yıkmayı ve bazı körlere bir şeyler göstermeye çalıştım olmadı. Sadakatimin bedeli bu olmamalıydı belki fakat bazı şeylerin değişmesi gerekiyor.
Şu an tek önemsediğim ilerleyiş. Hayatta kalmamın anahtarı buna bağlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 12 Aralık 2024; 16:58:4 >
-
Ben birgünde karşılık vermeyi düşünmedim. Beni bunlara iten kendisiydi.
Manipülatörlerin en büyük özelliği tüm suç sizdeymiş gibi gösterirler. Fakat ben doğru olan neyse onu yaptım.
O yüzden içim rahat. İsmi lazım değil ile alakalı daha fazla konuşmak istemiyorum.
-
Dışardan bakan bir göz olarak durumun hiç iyi görünmüyor ama sen bilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 12 Aralık 2024; 17:9:43 >
vallahi dost, deli şizo gibi yaftalar ağır fakat bugün gözlemlediğim kadarıyla açtığın konulardaki yorumların biraz histerik bir hal almış.
bir de yani kral senin burdaki kimseye kendini anlatma gibi bir görevin yok, özel hayatını burda biraz fazla yaşadın ve sonuç olarak herkese söz hakkı düştü,
umarım başarılı olursun, umarım hedeflerin gerçekleşir ama halini hiç iyi görmüyorum
-
Benim bir sorunum yok, bazı insanların sorunu var.
Nedeni ise bu insanların karanlık tarafı mevcut, kimsenin iyi olmasını ve mutlu olmasını istemiyorlar aksine ne kadar batarlarsa o kadar mutlu oluyorlar böyle iki yüzlüler.
Gerçek sevgiyi verdiğinde nankörlük yaparlar, sorunların olduğunda dalga geçerler.
Bu yüzden ilerleyiş devam etmelidir. Tehdit ortadan kaldırılmalıdır. Hayatta kalmak için bu gereklidir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X