Bildirim
SIMCTY Buildit - Bilgi,Paylaşım,Gelişim [Ana Konu] (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Eglence ulasim binalarini yapmanin bi mantigi yok gibi geldi. Park yapip geciyorum. Para harcamaya gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam ben anladım şimdi aynı yazı bugün bana da çıktı. Bir kütüphane kurdum sonra yakınındaki evlerden birini yükselttim ev diğerlerine göre daha lükstü ve bu yazı çıktı. Yani ne kadar çok hizmet=O kadar iyi evler.
Bu oyunla alakali ingilizcede olsa ipuclari yada rehber gibi birsey yokmu. Kafamiza gore degilde stratejik oynasak daha iyi olacak. Herkes rasgele oynuyor
quote:
Orijinalden alıntı: you are my winter sun
Tamam ben anladım şimdi aynı yazı bugün bana da çıktı. Bir kütüphane kurdum sonra yakınındaki evlerden birini yükselttim ev diğerlerine göre daha lükstü ve bu yazı çıktı. Yani ne kadar çok hizmet=O kadar iyi evler.
Bir binamı yıkıp yeniden yaptım(eğitimin ve parkın yüksek olduğu yerde) o da büyüklerden oldu. Bir tane daha yıkıp yaptım o da büyüklerden oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Melkor
quote:
Bir binamı yıkıp yeniden yaptım(eğitimin ve parkın yüksek olduğu yerde) o da büyüklerden oldu. Bir tane daha yıkıp yaptım o da büyüklerden oldu.
Yazık değil mi Simlere ne binaları yıkıp duruyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Şehir genişlesin istemiyorum artık. Sen asıl vu amcanın attığı meteoru görmeliydin. 5 gökdeleni tekledi. Artık büyümek yerine para kazanıp şehrime farklı yatırımlar yapmak istiyorum.
Bu arada ticaret merkezinin sistemi çok saçma değil mi yav. Neden istediğimizi aratamiyoruz ? Ne zaman birşeye acil ihtiyacım olsa gtm de bulamiyorum.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Şehir genişlesin istemiyorum artık. Sen asıl vu amcanın attığı meteoru görmeliydin. 5 gökdeleni tekledi. Artık büyümek yerine para kazanıp şehrime farklı yatırımlar yapmak istiyorum.
Bu arada ticaret merkezinin sistemi çok saçma değil mi yav. Neden istediğimizi aratamiyoruz ? Ne zaman birşeye acil ihtiyacım olsa gtm de bulamiyorum.
Hiç sorma aynı ürünleri ben de satıyorum kimse almıyor ama ben aradığımda bulamıyorum nedense hep geç kalıyorum.
Vu kulesini yeni inşa etmeye başladım 5 saati kaldı çok heyecanlı.
-
Bende yeni basladım 9.seviyedeyim 23bin nüfusum var kargo gemilerini karşılayıp duruyorum ve arkadaşlar googleplayden birbirimizi eklesek komşu olabiliyoruz galiba pm atın ekleyeyim sizi -
Şu büyük gökdelen nasıl oluyo anlayamadım. Yeni ev kurduğumda lüks ev olarak görünüyo zenginlik öngörüsünde. İkinci yükseltmeden sonra standart eve dönüşüyor. Sanırsam onun sürekli lüks ev olarak kalmasını sağlamalıyız. Eğitim ve Ulaşım müdürlüklerini yapsak olcak diye tahmin ediyom ama alakası yoksa boşa o kadar para harcamak istemiyom.
Bence onlardan birini yap. Sonuçta anahtarlarını harcaman gerekicek. Sadece en başka 40k ceriyosun ve ondan sonra anahtarlarla istediğin kadar dikebiliyosun.
Son bir buçuk saatini yeşil parayla ileri almıştım dayanamayıp
Bu arada yıktığı binaları tek seferde düzeltiyosun. Ben en baştan dikcem sanıp iyi sözmüştüm.
-
Fabrikalar gelisebiliyomu?
-
Empire State binası. Şehir simgelerinin içinde.
quote:
Orijinalden alıntı: kinay16
Empire State binası. Şehir simgelerinin içinde.
çok şaşırdım nasıl bilemem ben onu -
arkadaşlar oyun bizi zorla gökdelen yapmaya itiyor. 3. seviye apartmanlardan oluşan evler için gökdelenleri yıktım ama farkettim ki 5 tane geliştirmeye açık bina var ise 6. sı için geliştirme çıkmıyor. 1. seviyedeki evlerle de doldurmak istemiyorum şehri umarım buna bir güncelleme gelir -
-
:D evet meteor düştü 3 gökdelenim yıkıldı ama sadece anahtar vermese para da verse keşke
Google playden sizi nasıl ekleyebilirim benim hiç arkadaşım yok
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X