Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Shelden
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.409
Cevap
275
Favori
560.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de garanti mi var abi Allah aşkına ya Kullanıcı hatası diyip parçalatırlar adama elinde ne varsa..
  • nec85 kullanıcısına yanıt
    Elbette hepsi gümrük vergisine tabi ürünler. Gümrük vergisini ödeyerek çekebiliyorunuz.
    Amazon gibi satış kanalları aldığınız ürüne gümrük vergi masraflarını ekleyerek gönderiyor. Siz bir şey yapmıyorsunuz.
  • nec85 kullanıcısına yanıt
    var abicim var ürünü düzgün kullanıp götütrdünmü
    garanti olan her şeyin garantisi var
    bence yanlış düşüncedesin adaş garanti ok önemli
    deme öyle

ilk başlarda garantili ps4 alanların bir sürü arızalı ürünlerinde
    hep değişim oldu keza ipad lerde akıllı telefon larda
    hep değişim oluyor yeterki ürünü hoyrat kullanma
    adamlar bir götürdüğün arızalı ürüne birde o ürünün
    o anki fiziki görünümüne bakıp anlıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

ya bilmiyorum velakin
    ben ne hikmetse sana G29 u öneriyorum kemal
    belki bende g29 u alıp denemeyi düşünüyorum
    neden ali abi diye sorma
    başta sadece garanti olayı bile yeterli diyorum
    benim için elektronik bir ürünün satış sonrası
    arkasında büyük bir muhattap görmek önemlidir

T300 1080 Derece G29 900 dereceymiş buarada. Hala rullman-çark sistemi ile çalışıyor G29. Sanırım T300+ADD ON Pedalile devam ederim en azından biri bozulsa yedeğim olur :\
    Ama Ali abinin dediği doğru stoku bile olmayan cihazın servisi sıkıntılı :) Logitech Türliye direksiyon servisi nasıl bilemiyorum ne dgft nede momo yu bozabilmiştim :) Ama t300 ün standart pedallarıyla olmaz bu iş hassasiyet sıkıntılı ve sertlik yok frene bastın mı illa kızaklatıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Assasin_2015

Elbette hepsi gümrük vergisine tabi ürünler. Gümrük vergisini ödeyerek çekebiliyorunuz.
    Amazon gibi satış kanalları aldığınız ürüne gümrük vergi masraflarını ekleyerek gönderiyor. Siz bir şey yapmıyorsunuz.

Bunu anlamadım :) Ne yani ben amazondan pedal sipariş etsem ve 170 eurıoolsa direkt bana ulaşacak mı? Gümrüğe takılmayacak ve onu çekmekle uğraşmayacak mıyım?

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Amazondan 170€ luk bir şeyi spariş ettiğinde ödeme ekranına gelirken fu fiyatın üstüne kargo ve gümrük masraflarınıda ekler. Toplamda kaça mal olacağını sepetine ekleyerek ödeme ekranında görebilirsin. Daha önce alışveirşin varsa, adresini bildiği için, bir tıkla satın al fiyatı oluşturup ürünün ekranında gösteriyor.
  • -----yarıs koltugu resimde gözüktüğü gibidir, yırtıgı vs yoktur..istediğim

fiyat 150TL

-----leo bodnar bu0836
    http://www.leobodnar.com/products/BU0836/

fiyat 40TL

-----g25 direksiyon pc tarafından tanınıyor ancak fişe takınca dönme hareketini vs yapmıyor, yedek parca olarak kullanmak isteyen için sadece direksiyon simidinin olduğu kutusu,...

fiyat 20TL

---chillioke g25 wheel adaptor
    g25 direksiyon simidini değiştirmeye yarayan aparat,
    http://chilicoke.com/logitechwheel/g25adapter.htm

fiyat 40TL

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hozes -- 30 Temmuz 2015; 10:13:43 >

Şunu sor kendine, direksiyon olarak T300 mü yoksa (ps4 desteği olsa) G27 mi alırdın?
    Bu soruya G27 diyebiliyorsan, G29 ile de mutlu olma ihtimalin var.
    DFGT den geçeceksen, iki sette sana upgrade hissini verecektir. Benim kendi param olsa T300'den yana kullanırdım tercihimi.

1080 derece olması o kadar da hayati bir şey değil ama aralarında çok ciddi teknoloji farkı var. G29 ile G27 arasında sensörlerin açık ve kapalı tip olması dışında bir teknolojik fark yok. Sürüş motoru hala aynı. Özetle üstün olan ürün T300. Ama herkesin kendi kararı tabiki.
  • quote:

Şunu sor kendine, direksiyon olarak T300 mü yoksa (ps4 desteği olsa) G27 mi alırdın?
    Bu soruya G27 diyebiliyorsan, G29 ile de mutlu olma ihtimalin var.
    DFGT den geçeceksen, iki sette sana upgrade hissini verecektir. Benim kendi param olsa T300'den yana kullanırdım tercihimi.

1080 derece olması o kadar da hayati bir şey değil ama aralarında çok ciddi teknoloji farkı var. G29 ile G27 arasında sensörlerin açık ve kapalı tip olması dışında bir teknolojik fark yok. Sürüş motoru hala aynı. Özetle üstün olan ürün T300. Ama herkesin kendi kararı tabiki.

DGFT ve MOMO Kullanmıştım enteresan biçimde onların pedalları bile T300 den iyi gelmişti bana ama T300 Aldım direksiyon kımından çok memnunum yani Logi tech dgftve momo dan t300 e geçmiş oldum. Son kararım add on pedal almak..

Öte yandan amazondan ilk kez alışveriş edecekler içinde durumda değişiklik oluyor mu? 170 euro + masrafları ekleyim direkt adresime kadar gelir mi ürün hiç gümrüğe gitmeden?

kemal alıcağın o pedalı iyice incele oda plastik pedal sadece ayak tabanı gelen
    yer demirmi çelikmi neyse o arka kısmı plastik aynı t300 ün kendi pedalları gibi
    iyice dikkatli incele bak göreceksin
    bunu alacağına ikinci elden bir g25-27 pedalı bul ricmondan uygun dönüştürücü adaptörü
    al taş çatlasın sana 200- tl ye mal olur ben denedim bu adaptörü çok güzel hiç
    sıkıntı yaratmıyordu ilk aldığım t300 le beraberde satmıştım g27 pedalıyla
    şu pedalı iyice incele yazık o kadar paraya değmez bak resmini koydum

inan bana bu pedal bu kadar para etmez
    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 29 Temmuz 2015; 16:20:11 >
  • Ali abinin dediği gibi, eğer yatay - dikey kullanım ve malzeme senin için çok önemli değilse, teknik açıdan T3PA ile PRO arasında bir fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

şu pedalı iyice incele yazık o kadar paraya değmez bak resmini koydum

inan bana bu pedal bu kadar para etmez
    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

Bu pedal değil alacağım. Bu şu ankinin aynısı tek fark debraj! Benim pedal P3PA PRO :) T500 pedalı gibi

• quote:

Ali abinin dediği gibi, eğer yatay - dikey kullanım ve malzeme senin için çok önemli değilse, teknik açıdan T3PA ile PRO arasında bir fark yok.

T3PA ile PRO arasında fark yok? Dediğiniz parçaları nasıl bulacağım bi de :)

Hangi parçalar?
  • Assasin_2015 kullanıcısına yanıt
    G27 2.el pedal ve adaptörü

Adaptörü 23 dolara ricmont sitesinen sipariş vericeksin benim t300 konusunda linki var 5-6-7 nci sayfalara bak kemal pedalıda sahibindende kovalıycan mutlaka düşüyor

Ricmotech adaptörü şu anda kargosu ile birlikte 30$ civarı.

Pedal içinde aşağıdaki link'i inceleyebilirsin:

http://www.sanalpazar.com/Logitech-G27-Pedal-__isp43306189
  • Assasin_2015 kullanıcısına yanıt
    Ben 100 tl ye almıştım
    Pazarlık yapsa 130 a falan alır kemal bu pedalları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir tabi pazarlık payı vardır mutlaka.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.