Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.410
Cevap
275
Favori
560.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 3d vision monitör yok ama salonda LG 3D tv var onda 3d vision açabilir miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • t500rs-gt6 direksiyon setini daha önce kullanan varmı? logitech g27 ile kıyaslama yapacak olan, veya onu önermem şu daha iyi dediğiniz bir direksiyon seti varmıdır.
    fanatec in ürünleri var ancak onlar fiyat olarak beni aşıyor.zannedersem TR de satışıda yok bu ürünün

https://www.ortombo.com/t500rs-gt6-yaris-direksiyonu/

edit:pc için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUCCİ_MAN -- 31 Temmuz 2015; 15:11:46 >
  • GUCCİ_MAN kullanıcısına yanıt
    PC için Fanatec Wheelbase V2 bir sistem kurmak sizin için pahalı ise ve T500RS erişebileceğiniz bir yerde duruyorsa, hiç düşünmeden alabilirsiniz.
    Add - on pedal seti almayı düşünürseniz T300 de sizi son derece memnun edecektir.

Bunları alabiliyorsanız G27'i pek düşünmeyin. Tabiki o da yerini edinmiş bir set ama T500RS ile aralarında çok fark var.
    İlk sayfalardan itibaren şöyle bir forumumuza göz gezdirirseniz, T500'ün oldukça saygı gören bir set olduğunu göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasin_2015 -- 31 Temmuz 2015; 15:15:13 >
  • Assasin_2015 kullanıcısına yanıt
    Pc için arıyorum.logi MOMO dan sonra fark yaratmasını bekliyorum.

t500rs-gt6 da vites yokmuş yeni gördüm.o zaman debriyaj ın ne anlamı kaldı ki? o kadar para verdikten sonra?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUCCİ_MAN -- 31 Temmuz 2015; 15:30:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    T500RS veya T300RS opsiyonlarını değerlendirmenizi tavsiye ederim.

T500 daha güçlü bir feedback motoruna ve debriyajlı pedal setine sahiptir. Vites kulakçıklarının sabit oluşu tek problemidir ama bunuda aşmak mümkün.
    T300 daha modern bir motora sahiptir. Vites kulakçıkları direksiyonla birlikte döner.
    Vites add on olarak satılmaktadır. Ancak yeni logitech ler de de (G29) vites add on olarak satılıyor.

Burada şunu kendinize sormanızı tavsiye ederim:

* Yarış simülasyonlarını ne kadar ciddiye alıyorum? (Eh işte keyfe keder: G27 fazlası ile yeterli, Benim için çok önemli bir hobi: T500RS)
    * Aldığım cihazı kaç sene kullanıyorum? (Uzun yıllar kullanıyorum: T300RS veya T500RS, sık sık değiştiriyorum: G27)
    * Bir direksiyondan ne bekliyorum? (Bol bol fonksiyon ve fiyat/performans: G27, Olabildiğince gerçek sürüş ve teknik gelişmişlik: T500RS veya T300RS)
    * İleride de aynı platformda mı kalacağım, yoksa başka platforma geçecekmiyim? (Evet: G27 veya T500RS, Yeni nesile geçeceğim: T300RS veya TX)

Edit: Bütçem ne kadar? (Çok sınırlı: G27 (ikinci el), Sınırlı: G27, Normal: T300RS, Geniş: T500RS+Vites veya T300RS+T3PA pedal+Vites)

En güzeli bizim forumu şöyle baştan hızlı hızlı bir okumanız.

G27 ile T500RS esasen bire bir kıyaslanabilecek, yada bir birine tam olarak denk cihazlar değil.
    Son olarak şunuda söylemek lazım ki Momo dan sonra ikiside size upgrade gibi gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasin_2015 -- 31 Temmuz 2015; 15:58:31 >

Bilgilendirmelerin için öncelikle teşekkür ederim.

way anasını demek istiyorum.opsiyonlar bu katagori lerede kadar düşmüş.bunlar çıldırmış yahu gerçek hayatta araba alırken opsiyonlar yetmemiş gibi burdada karşıma çıktı. hiç güleceğim yoktuviteside şimdi,extra alcaz öylemi! bunlar şaşırmış yahu hee bir de gerçek arabada böyle bir sistem varmı acaba.hem debriyaj olacak, hemde f1 vites.bunlar insanı mecbur bırakıyorlarki vites aldırmaya.neyse benim tercihim g27 gibi görünüyor.

Mesele o değil aslında, modüler yapı tüketicilerden gelen bir istekti ilk olarak. Fanatec vites kullanmak isteyen, kullanmayacağı thrustmaster vitesine para vermek istemiyor.
    Tabi Logitech gibi vitesi kutudan çıkarıp, fiyatı arttıranlar da var.

G27 mutlu eder sizi. Güle güle kullanın.
  • G 27 mantıklı olur fakat yakın fiyatlara ikinci el Fanatec CSR bulma ihtimalin de var. Ps4 uyumuda var. hem çok daha kaliteli.
  • Ali bey de GT2 setini satıyor. Onunla da bir görüşün isterseniz.
    Bence malzeme kalitesi olarak muhteşem bir ürün. Mekanizma olarak zaten G27 den üstün bir cihaz.
  • kartal2339 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, t300 rs gte modelini satıyorum. İlgilenirseniz linkte bilgileri var:
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-sifir-pc,ps4,ps3-uyumlu-thrustmaster-t300rs-gte-direksiyon-seti-222715811/detay/
  • Beyler iyi haftalar herkese hayırdır sessizlik var

Hafta sonu Assetto Corsa'nın Dream Pack 1'i aldım 12 tl'ye indirimdeydi güzel oldu. Green Hell ne güzel bir yer ya çok özlemişim Tüm assistleri kapatarak oynadım çok zorlamadı valla Nissan GTR GT3 ile.. Assetto kolay geldi bana Iracing'den sonra Kariyer moduna başladım bir de ama AI baya kasap ölümüne çakıyorlar valla kaça kaça bir hal oldum..

Bu arada bir şey daha fark ettim Thrustmaster TX'in titreşimi Fanatec GT2'ye göre daha kuvvetli standı sallıyor valla coşarsa.. Bir fark daha var GT2'de araba kaymaya başladığı zaman kontra ile aracı kurtarmak pek mümkün olmuyordu ya da ben yapamıyordum bilmiyorum.. TX'de baya baya kurtarıyorum hatta geçen Horizon 2'de baya drift yaptım ki normalde çok beceremem..

Horizon 2 de 2 araç tavsiye ediyorum başlangıç seviyesinde driftciler için pek alışılmadık :) Mercedes SLS AMG ve Pagani Huayra.. AMG giriş için ideal çok dengeli Huayra biraz daha ileri seviye ama çok tatlı gidiyor drift ile baya zevk aldım.. Ayrıca araçlara ayar falan yapmaya da gerek yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• nec85 kullanıcısına yanıt
    Bu hafta senelik izindeyim. Hanımla günye indik. Biraz sessiz olacağım bu hafta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooo yakışır iyi tatiller Dikkat valla sıcaktan erimeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    iyi tatiller tolga
    arkadaş gençken gezdiniz gezdiniz
    daha sonra yaş geçtimi evin dışı pek çekilmiyor
    her şey gençken güzel

bende pek giremiyorum dişleri yaptırıyorum bu aralar
    ihtiyarlık belirtisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nec85

Bu arada bir şey daha fark ettim Thrustmaster TX'in titreşimi Fanatec GT2'ye göre daha kuvvetli standı sallıyor valla coşarsa.. Bir fark daha var GT2'de araba kaymaya başladığı zaman kontra ile aracı kurtarmak pek mümkün olmuyordu ya da ben yapamıyordum bilmiyorum.. TX'de baya baya kurtarıyorum hatta geçen Horizon 2'de baya drift yaptım ki normalde çok beceremem..

Horizon 2 de 2 araç tavsiye ediyorum başlangıç seviyesinde driftciler için pek alışılmadık :) Mercedes SLS AMG ve Pagani Huayra.. AMG giriş için ideal çok dengeli Huayra biraz daha ileri seviye ama çok tatlı gidiyor drift ile baya zevk aldım.. Ayrıca araçlara ayar falan yapmaya da gerek yok..

adaş bende t300 rs de bir durumu keşfettim tabi kendime göre
    daha önce başkaları biliyordur mutlaka araba kontra yerken düzeltebiliyorum aynı jostikdeki
    gibi kayarken düzeltebiliyorum bu durumu diğer direksiyonlarda görememiştim
    g27 olsun fanatec olsun gerçi fanatecin csp v1 pedalında fren yapınca kayacağını hissedebiliyordum

iyi tatiller. Bugün Fanatecin sitesini tekrar ziyaret ettim. V3 pedal için yeni Tarih 30/09/2015. Hemen mail attım. bizim siparişler için geçerli mi diye. cevap olarak yeni siparişler için geçerli demişler. İnşallah bir erteleme olmaz.
  • ersinx81 kullanıcısına yanıt
    ertelenmişmi ersin
  • ersinx81 kullanıcısına yanıt
    Umarım bi etkilenmeyiz!!

• Sagol Ali abi. İşte fırsat buldukça yapıyoruz bişiler. Sanada geçmiş olsun şimdiden. Ruhun genç senin önemli olan o.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.