Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: GtrNismo , to9y
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
9.155
Cevap
239
Favori
472.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun diyelim. Stage 3 motion system'i Türkiye den mi buldunuz?

    144 Hz. ekran 3D seçeneği içinmi?

    Open Sim Wheel'ı diğerlerine tercih etmenizin nedeni nedir?
  • Arkadaşlar bizzat Fanatec'den Thomas'ın yazdığı bir yoruma göre Fanatec yeni nesil destekli ve club sport serisinden daha uygun fiyatlı CSL serisi direksiyon setleri hazırlığındaymış. Mevcut GT2 mekanizmalarını kullanıp, uyumluluğu mu arttıracaklar yoksa tamamen yeni bir tasarım mı olacak bunu ilerleyen günlerde göreceğiz.
  • Arkadaşlar Windows 10 dağıtımları başladı. İşletim sistemini yükselten arkadaşların, yükseltme sonrası mevcut olarak kullandıkları donanım ve sim yazılımları ile ilgili sıkıntı yaşaması durumunda buradan paylaşmasını rica ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasin_2015 -- 29 Temmuz 2015; 10:33:52 >
  • Ben mevcutta preview sürümü kullanıyorum. 10162 sanırım versiyon. Iracing, Assetto ve ETS 2 sorunsuz çalışıyor. Ayrıca Windows 10 cidden güzel son yıllarda beğendim tek Windows sürümü diyebilrim. Hayatımda ilk defa bir windows'u orijinal olarak alacağım sanırım..
  • Simxperience Türkiye den Bakalım adamların ellerinde biraz daha beklerse zamanında proje içerisinde yer alan bir arkadaş sayesinde belki birini alma imkanım olabilir .
    144 hz öncelikli olarak 3d için değil tabiki.
    OSW servo motorlu direct drive bir sistem biliyorsun. T500 den sonra artık ya Bodnar ya da OSW ye geçiş yapmak lazım. Bodnar ın fiyatı uçuk. Accuforce da istediğim gibi çıkmadı. Ekipten bir arkadaş OSW siparişi verdi . Yakın zamanda elinde olacak. İnşallah test etme imkanı da buluruz. O zaman karar vereceğim.
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Çok güzel, gelişmeleri bekliyoruz Simxperience konusunda :)

    Evet öyle tabiki, benim sorum direct drive sistemler içinde neden onu tercih ettiğiniz, Accuforce ile ilgili olarak genelde çok iyi şeyler duydum hep, sizin beklentinizi hangi anlamda tatmin etmedi? Fiyat olarak içlerinde en uygunu olmasıda çok cazip.

    Yüksek Hz. li monitör ancak sistem aynı oranda frame üretebiliyorsa uygun oluyor. Veya Nvidia'nın G-Sync teknolojisi gibi bir sistem içeren monitörler kullanmak lazım.
    3 monitörlü sistemin her biri için (yada örneğin 1920x3240 çözünürlük için) saniyede 144 Fps üretemiyorsa, ya V-Synch'in açık olması lazım (ki bu lag demek) veya görüntüde yırtılmalar olması demek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasin_2015 -- 29 Temmuz 2015; 10:32:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nec85

    Ben mevcutta preview sürümü kullanıyorum. 10162 sanırım versiyon. Iracing, Assetto ve ETS 2 sorunsuz çalışıyor. Ayrıca Windows 10 cidden güzel son yıllarda beğendim tek Windows sürümü diyebilrim. Hayatımda ilk defa bir windows'u orijinal olarak alacağım sanırım..

    hocam elimizdeki windows kopya bile olsa ucretsiz olarak windows 10 a yukseltebilecegiz gibi duymustum parali satilan farkli surumlerimi var acaba ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bununla ilgili çok haber döndü ancak bunun gerçek olma ihtimali bence yok. To good to be true derler ya aynen öyle Kopyadan geçiş yapsanız bile bir süre sonra yine para isteyeceklerdir. Bu duyduğunuz haber sonradan yalanlandı falan ama inanın o kadar çok haber döndü ki bir yerden sonra takip etmeyi bıraktım. Şu anda tek bildiğim home edition'ın 119 usd ve pro'nun 199 usd olacağı kendi sitelerinde bile satın alma opsiyonu bulunmuyor.. Bekleyip göreceğiz sanırım..
  • Benim kaptopda win 8.1 var daha önceden on a yükseltmek için kontenjan gelmişti
    Şimdi ben yükleyebilirmiyim yüklesem nasıl olur kasarmı laptopu
    İ5 işlemcili 8 gb ram li toshiba gerçi ben oyun oynamıyorum laptopda
    Yedeklemeler resim müzik film falan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali abi kasmak bir kenara, mevcut donanımı daha verimli kullanabilecek diyorlardı.
    Bir sene vaktin var. Yinede azcık beklemekte fayda var.
  • nec85 kullanıcısına yanıt
    Şu set de o kadar çok fuzuli şeye para vermişki adam
    Tabi adamın kendi keyfi bilirde ben çok gereksiz
    Gıvır zıvır var orada

    Bir direksiyon gövdesi bir pedal takımı birde porşe direksiyon simidi yeterliydi
    Bizim ersin sipariş verdi işte birde vites ekleyim 3500 tl ye falan mal oldu adaş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Accuforce güzel fakat kullanılan motor maalesef servo değil . Özellikle daha önceki sayfalarda paylaştığım Berry nin incelemesinden sonra kafam karıştı. OSW aslında bakarsan toplama bir bilgisayar gibi parçaları sen belirliyorsun. Bodnara göre görünen devantajı yazılımı. . Fakat aralarında neredeyse 1000 € fiyat farkı var Artık test ettikten sonra gerekli olup olmadığını göreceğiz. Baktık olmuyor T500 e devam belki bir değişiklik CSW . O zamana kadar Fanatec te gerçek servolu bir cihaz çıkarır. CSW V3 neden olmasın

    Monitör konusuna çok hakimmisin dersen değilim. Ama forumlarda takip ettiğim kadarı ile standart monitörler ile arasında ciddi farklar olduğu. Ama sağolsun 24" ten sonrası iyi para 22" ten 24" geçmenin de gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterecek




  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Fanatec den direct drive bir sistem görmeyi bende çok istiyorum. Bu sistem butik olmaktan çıkmadığı sürece el yakmaya devam edecek.

    Monitör ayağında yüksek Hz li bir sisteme geçmek için bence çok acele etmeyin. Günümüzde pek çok oyun 60Fps hedeflenerek üretiliyor, çünkü televizyonlarda ve monitörlerde en yaygın tazeleme hızı bu. Açıkçası yeterli akışkanlığıda sağlıyor bence. En güzel çözüm Nvidia G-Sync yani monitörün tazeleme hızını, ekran kartından gelen kare sayısına göre sürekli güncellemesi ama bir tanesi bile çok pahalıyken 3 tanesi gereksiz yere fazlaca el yakar diye düşünüyorum. VR teknolojisindeki gelişmeleri biraz daha beklemek lazım. Mevcut halleri ile bence yetersiz olsada Bir süre sonra o monitörlere bakmıyor olabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasin_2015 -- 29 Temmuz 2015; 11:22:33 >
  • Beyler T300 + T300 T3PA-PRO ADD-ON PEDAL KOMBİNASYONUNU MU ÖNERİRSİNİZ YOKSA T300 STANDART MODELİ ELDEN ÇIKARTIP ONUN YERİNE LOGITECH G29 ALMAYI MI?

    http://www.hizlial.com/logitech-g29-yaris-direksiyonu-941-000112/10773664 Logitech G29 1529 TL 18 AĞUSTOS TESLİM ADD ON PEDAL İSE 700 TL YE GELİR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 29 Temmuz 2015; 12:24:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Teknik olarak ben T300'ü öneririm. Hakkında okudukça G29'a daha da mesafeli oluyorum.
    T300 ile beraber T3PA-PRO alabilir, veya ikinci el bir G27 pedalı edinip, Richmotech adaptörü gibi bir adaptör ile T300'e bağlayabilirsiniz.

    Elimize alıp kullanmadık tabi ama G29'un pek birşey vadettiğini düşünmüyorum.
  • G27 ile G29'un karşılaştırmasını yapan bir video.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Assasin_2015

    Teknik olarak ben T300'ü öneririm. Hakkında okudukça G29'a daha da mesafeli oluyorum.
    T300 ile beraber T3PA-PRO alabilir, veya ikinci el bir G27 pedalı edinip, Richmotech adaptörü gibi bir adaptör ile T300'e bağlayabilirsiniz.

    Elimize alıp kullanmadık tabi ama G29'un pek birşey vadettiğini düşünmüyorum.

    Abi konsolda oynayacağım ama :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Pedal için diyorsan, Richmotech adaptörü ile bunu yapabilirsin. Pedalı direkt direksiyona bağlıyorsun. Daha ucuza gelmesi açısından söylüyorum, yoksa T3PA PRO almak daha şık.

    (LEO BODNAR gibi USB den pedal bağlamaktan bahsetmiyorum.)
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    ya bilmiyorum velakin
    ben ne hikmetse sana G29 u öneriyorum kemal
    belki bende g29 u alıp denemeyi düşünüyorum
    neden ali abi diye sorma
    başta sadece garanti olayı bile yeterli diyorum
    benim için elektronik bir ürünün satış sonrası
    arkasında büyük bir muhattap görmek önemlidir
  • Beyler hepinize genel bir soru sormak istiyorum pahalı ürünler gümrüğe takılmıyor mu? Ekstra masraf çıkmıyor mu? Ben korkuyorum 50 usd üzerinde bir şey sipariş vermeye ama bu bodnar wheel'lar falan ne olur cidden merak ediyorum..
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.