Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.411
Cevap
275
Favori
560.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -----yarıs koltugu resimde gözüktüğü gibidir, yırtıgı vs yoktur..istediğim

fiyat 150TL

-----leo bodnar bu0836
    http://www.leobodnar.com/products/BU0836/

fiyat 40TL

-----g25 direksiyon pc tarafından tanınıyor ancak fişe takınca dönme hareketini vs yapmıyor, yedek parca olarak kullanmak isteyen için sadece direksiyon simidinin olduğu kutusu,...

fiyat 20TL

---chillioke g25 wheel adaptor
    g25 direksiyon simidini değiştirmeye yarayan aparat,
    http://chilicoke.com/logitechwheel/g25adapter.htm

fiyat 40TL

• Bende ali abiye katılıyorum. T3pro ya o fiyatı vermek pek akıllıca değil. Uzun vadede belki t300 ü satıp farklı bir modele de geçebilirsin. şimdilik seni bu pedallar tatmin edecektir.

Bu arada arkadaşlar Tolga ya t500 ü sattıktan sonra bir süredir acayip bir boşluktayım. Öyle her gün saatlerce oynayan bir adam da değilim ama canım istediğinde 30 -45 dakika oynamak bile büyük keyifmiş.

Önceki direksiyonumu (fanatec Csr + v1 Pedal )sattığım arkadaş Ps 4 de denemek için 2 günlüğüne bana bıraktı. Hemen project Cars da denemesini yaptım. T500 den sonra alet oyuncak gibi geldi. Bu kadar farklı gelmesine inanamadım. Bu direksiyonu da Xbox360 da Forza 4 ile 1 yıla yakın kullanmıştım. O zamanlar bundan daha iyisi yoktur diye düşünüyordum :)

Ama pedallara ayrı bir parantez açmak istiyorum. Kesinlikle T500 ün pedalları Fanatec in yanında (CSP V1) oyuncak kalıyor. Muazzam fark var.

Fanatec i tekrar taciz ettim ama bu ama gözüken o ki Ağutos sonundan önce kargo yapmayacaklar. Ups ile gönderiyorlar gümrük işlmei vs. Bende olması Eylül 10 bulacak gibi. Yeni direksiyon almadan eskisini satmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hozes

-----yarıs koltugu resimde gözüktüğü gibidir, yırtıgı vs yoktur..istediğim

fiyat 150TL

-----leo bodnar bu0836
    http://www.leobodnar.com/products/BU0836/

fiyat 40TL

-----g25 direksiyon pc tarafından tanınıyor ancak fişe takınca dönme hareketini vs yapmıyor, yedek parca olarak kullanmak isteyen için sadece direksiyon simidinin olduğu kutusu,...

fiyat 20TL

---chillioke g25 wheel adaptor
    g25 direksiyon simidini değiştirmeye yarayan aparat,
    http://chilicoke.com/logitechwheel/g25adapter.htm

fiyat 40TL

direksiyon satılmıştır...geri kalan koltuk, chilioke g25 wheel adaptor ve leo bodnar bu0836 controller satısı devam ediyor...

bu arada fanatec direksiyon arıyorum, gt2 veya 911 turbo s olabilir...

• ersinx81 kullanıcısına yanıt
    Ersin csp v1 pedallar ne kadar hissiyatlı değilmi
    Frene bastınmı arabanın kayacağını hissettiriyor insana
    O anda ayağını frenden kaldırıyorsun

Ben o kadar ürün pedalı kullandım fanatec in v1 csp
    Pedallarındaki hissiyatı hiç bir pedalda göremedim

Ersin birde neden ağustosta yollayacaklar ürünleri
    Millet yukarda gösteriyor almış kullanıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10, 10 fps fark atıyor ortalama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nec85 -- 30 Temmuz 2015; 22:34:30 >
  • Ödüllü soru

Bu bu nedir bu

• OSW mi bu bodnar mı badass olduğu kesin :) Kimin bu ya arkadaş alacak demiştin onun mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    OSW!!! Süper. Hayırlısı olsun.

OSW çeşitli ekipmanların bir araya gelmesi ile oluştuğu için sizden detaylı bir ekipman ve maliyet listesi, ve mümkünse tedarik adresleri rica ediyoruz.
  • Linkini verdiğim dökümanda OSW ile alakalı parça listesi ve yaklaşık maliyetleri dahil tüm detaylar var. Elinizden geliyorsa ve kendinize güveniyorsanız başlayın

Set bu döküman doğrultusunda toplanıp gönderildi Bu listede kullanacağınız parçalar maliyeti düşürebilir veya yükseltebilir. Örneğin servonun gücüne göre veya kullanılan sürücünün çeşidine göre ( argon en iyisi ileride servo motoru büyütmek isterseniz parça değiştirmeye gerek kalmıyor ) maliyet değişiyor. Maliyet değişiyor dediğim yine piyasadaki setler ile alakalı olmayan bir fiyat ama FFB sistemi olarak son nokta.

http://ascher-racing.com/wp-content/uploads/OpenSimwheel-Tutorial.pdf

Esasında bu parçaları tanıtan ve birleştirme esnasında çekilmiş sim racing garage tadında türkçe bir video o kadar çok kişinin işine yararki, ömrünüz boyunca başka hayır duasına gerek kalmaz
  • Bakalım cesaret edebilirsem parçaları toparlamaya başlayıp elektronik bilgisi olan bir arkadaş ile beraber girişeceğiz. Eğer olursa bol bol foto ve video çekerim tabiki.
    Gelişmeleri heyecanla bekliyoruz.
    sen yaparsın hüsnü kardeşim
    sen bu işin iyi veya kötü piri olmuşsun artık
    bu mevzuat artık profluğa girer beni ve
    benim gibi konsol oyuncularını aşar
    sana hayırlı olsun bu sistem hüsnücüm
  • Ben hiç dayanamam ya :D Aldım mı kurmam lazım direk girişirim, uyku uyuyamam valla :D

• Arkadaşlar sizce 3lü monitör mü daha iyi olur Oculus Rift mi

• Myth61 kullanıcısına yanıt
    Oculus Rift deneme şansım olmadı. Ancak şöyle bir handikapı var, özellikle klavye, button box vs. kullanıyorsanız, arada kafanızdan çıkarmanız gerekecek.
    Uzun süreli kullanımda 3 lü monitör daha rahat olacak diye düşünüyorum. Oculus da ayrı bir keyif olacak tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasin_2015 -- 31 Temmuz 2015; 14:56:07 >
  • Arkadaşlar 2.el t300rs bakınıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oculus'u herkes kullanamaz bence uzun süreli kullanımda baş ağrısı ve mide bulantısı yapma ihtimali çok yüksek.. Bende VR Cardboard var o bile insanı bir garip yapıyor. Ayrıca fiyatlarını da göz önünde bulundurursanız ve bu işlerde ciddiyseniz 3'lü monitor'ün daha mantıklı bir yatırım olacağını söyleyebilirim..

• Assasin_2015 kullanıcısına yanıt
    Oculus Rift alırsam sadece direksyon oyunlarında kullanırım ve klavye ezberimde zaten WASD tuşları değişik ordan bulurum.
    Ayrıca Oculus Rift alırsam benim kart (GTX980) yeterli olur mu

Edit: Ayrıca Oculusu kullanma şansım oldu bir sıkıntı olmadı 15dk kadar kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myth61 -- 31 Temmuz 2015; 14:52:17 >
  • Myth61 kullanıcısına yanıt
    Elinizde 3d monitör varsa, 3d vision performansı, oculusda alacağınız performansı hemen hemen belli eder size.
    Bence Oculus ile 3D action, FPS, RPG vs. tipi oyunlar daha fazla ambians ve heyecan sunma potansiyeline sahip.
    Sürüş similasyonlarınada önemli katkıda bulunabilir ama dediğim gibi sıkıntı özellikle Iracing gibi similasyonlarda ek dash board ekranları, button box lar vs. pek çok çevre birimi kullanıldığı için ve kafamızda oculus takılı iken bunları göremeyeceğimiz için biraz sıkıntılı bir durum olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.