Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (219. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: fkaya20
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.584
Cevap
275
Favori
584.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun zamandir kapali Turkiyeye gonderim. Alternatif olarak nanokatalogdan alabilirsiniz, bildigim kadariyla en uygun burada.

Link
    iracing adım : Gokhan Ceylan2---Steam:gokhan ceylan
  • gökhanceylan kullanıcısına yanıt
    Tuna nanakatolagda amazondan getirip satıyor sana amazondan sen alamıyorsan oda alamaz
    Boşuna paranı verip bekleme nanakatolga hem nanakatolagdada bu fiata vermiyor bu eski fiat
    Oda 1900 lere veriyor senin adına amazondan tek tek alan bir yer

İmkanın varsa ortombodan al diyeceğim çünkü ortombo ithalatla toplu getirtiyor tabi vergiler falan
    Girince olaya ürün 2 bin tl leri buluyor ben bile son gidip ortombodan aldım 20 gün evvel
    3 pedallı simit ps4 kolu gibi siyah düz olanı 2.300 faturalı ortombo garantili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 7 Ocak 2018; 17:08:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    HEM AMAZONDAN ALAMIYOR HEM GETİREMİYOR HEMDE NASIL PAHALI SATIYOR BEN ANLAMADIM .KIRK TANE ÇELİŞKİ VAR YA YAZDIKLARINIZDA.BIRAKALIM ARKADAŞ ÖNERİLEN YERDEN ALMAYI DENESİN.ARKADAŞA UYMAZSA İSTEDİĞİ YERDEN ALSIN.BAŞKA BİR FİRMAYI KARALIYARAK DEĞİL
    www.nanokatalog.com
    Thrustmaster T300RS Direksiyon + Pedallar PC,Playstation 3,PlayStation 4 Siyah Direksiyon Steering Wheel 4160604 - Nanokatalog
    http://www.nanokatalog.com/Thrustmaster-T300-RS-Game-Console-Aksesuar-PlayStation-3PlayStation-4,PR-495762.html

• Konu epey bir zamandır alışveriş platformu haline gelmeye başladı ,evet nerden alayım diyenlere guzel bir yönlerdime fakat bu geçmişte defalarca yapıldı ,ben sim ile ilgili gelismeleri takip etmek istiyorum ,açıyorum şurdan al burdan al ,bişey almak isteyen ve birisinin nerden aldığını merak eden özel den de sorabilir ve konu kendini tekrar etmemiş olur en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ugurbjk35

Konu epey bir zamandır alışveriş platformu haline gelmeye başladı ,evet nerden alayım diyenlere guzel bir yönlerdime fakat bu geçmişte defalarca yapıldı ,ben sim ile ilgili gelismeleri takip etmek istiyorum ,açıyorum şurdan al burdan al ,bişey almak isteyen ve birisinin nerden aldığını merak eden özel den de sorabilir ve konu kendini tekrar etmemiş olur en azından

Hocam burası aynı zamanda sim ekipmanları konusunda bilgi paylaşımı ve yardımlaşma konusu. Bu sayede bazı ürünlere erisebilme imkanına sahip oluyoruz. Bence dallı budaklı ekipmanlar ile ilgili alışveriş Vs dahil her türlü bilginin paylaşımını içeren çok faydalı bir konu.

Özelden sorduğumuzda sorduğumuz bilginin karşı tarafta var olup olmamasiyla sınırlanır ve istediğimiz bilgiye ulaşma ihtimalimizi yüzlerce kez azaltiriz.

T300 almak istiyor arkadaşımız ve nasıl temin ederim diyor. Diğer her paylaşım gibi tam basliga uygun bir soru.

Ekipman karsilastirmalarini ayrı baslıktan, fiyatları ve alışverişi ayrı bastıktan, tanıtımları ve yenilikleri ayrı baslıktan takip edecek olsak bu başlıklar ne kadar yardımcı olabilir bize ve nekadarimizi bir araya toplayıp bilgi paylasimimizi arttırır? Çoğumuz konu ile ilgili başka bir bilgi edinirken yepyeni bilgilere ve ekipman edinme fırsatına kavuşuyoruz.

Ekipmanlarla ilgili herşey derken bu cihazın tedarik imkanları ve fiyatlarını da içeriyor.

Bu başlık bölmûnmüş ve sınırlı konuları içeren bir başlık olmadığı için çok şey öğrenmiyormuyuz yoksa ben haksizmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 8 Ocak 2018; 1:16:3 >

• adnaneren1977 A kullanıcısına yanıt
    Çelişkimi benim yazdığımı dikkatli okursan çelişki yok arkadaşım
    Nanakatalog nasıl getiriyor biliyoruz 20 günde 25 günde
    Kimseye çamur attığımız yok sadece gerçekleri söyledim
    Yalan değil whatsap gurubumuzdan 3-4 kişi nanakatologdan aldılar
    Ordan biliyoruz kaldıki o zamanlar amazondan Türkiyeye
    Gönerimde serbestti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık bir ay oldu sanırım nanokatalogdan aldım, abimizin dediği gibi süre olarak bekliyorsunuz biraz. Tabi direksiyonun bana geldiğinde kullanılmış ürün geldiği anladım iade ettim.İade konusunda sıkıntı çıkarmadılar bu yönden olumlu buldum. Yurtdışından geldiği için ürüne bakma şansları olmuyormuş. Bunu aklınızda bulundurun. Burada herkes tecrübelerini paylaşıyor. Kimisi alır sorunsuz çıkar, o zaman da burada paylaşılsın ki herkes fikir sahibi olsun
    Cpu: AMD Ryzen 7 1700 | Motherboard: Asus Rog Crosshair Vi Hero | Gpu: MSI RTX2080 GAMING X TRIO | Os: Windows 10 Professional | Ram: Corsair Vengeance LPX 16Gb 3200Mhz Ddr4 | Monitor: Viewsonic xg2703-gs 165Hz
    Case: Thermaltake Spedo Advance Package Full Tower | Hdd:Samsung 250gb Evo Ssd | Keyboard: Logitech G105 Gaming | Mouse: Steelseries Sensei Raw Frost Blue | Headset: Steelseries siberia v2
    Steam ID : Circ / Battlenet : Circ
  • T500rs satan var mı 2.el İstanbul içi?

olumlu yönden eleştirim emeğinize saygı duyuyorum ve müşteriye bakış açınızı tebrik ediyorum. fuarlardaki katılımınızıda gayet beğeniyorum müşteri olarak.

olumsuz yönden eleştirim biz burada müşteri siz firma sahibisiniz bir müşteri size birşey söylüyor yanlış birşey olabilir doğrusunu cevap verir konuyu kapatırsınız müşterinin üzerine gitmeniz yanlış o size bir laf atsa bile siz burada forum üyesi değil firma sahibi olarak yazıyorsanız biraz daha ağırlık beklerim. hani bunu yapıcı eleştiri olarak söylüyorum.

fuar olarak olumsuz eleştirim olacak ama siz üzerinizemi alınırsınız yoksa tm firmasınamı gider bu eleştiri bilemem. thrustmaster yurtdışı fuarlarında inanılmaz katılımlar sergiliyor facebook grubundan takip ediyorum ve facebooktada eleştirimi yazıyorum. yeni modeller çıkmadan önce tüm fuarlara neredeyse gönderdi. ama cs go dünya şampiyonu çıkmış bir ülkenin fuarında tm markası olarak hiçbir yeni ürün göremedim. yani steelseries markası bizim espor takımlarına sponsor olup bunu internet adresinde yayınlarken, tm firması sanki at gözlüğü takıyor 10binlerce katılım olan bir fuara aşırı ilgisiz kalıyor gibi. bunun yanında "simracing fair" gibi butik bir fuara bile mühendisinden satış personeline kadar katılımda bulunuyor, youtube da neredeyse her simrace kanalına demeç veriyor. gelsin yeni modelleri çıkmadan önce bizim fuar standınada koysunlar. tm bu kadar duyarsız bir firma mı? bu eksikliğin sebebi nedir? ben sizin fuar standından memnunum yanlış anlamayın hatta beklentiminde üzerinde ürün sergileniyordu. eksikliğin tm den kaynaklandığını düşünüyorum. bunun sebebini merak ettim.

buna değindim çünkü ts-xw yada tm-gt modelinden alacaktım deneyip elimle göremeyince gittim logitek aldım. ve ilk direksiyonum tm idi. sonrasında 2 logitek kullandım. özellikle ts-xw sparco çok almak istedim ancak yeni teknolojik modeli görmeden almak istemediğimden 3. kerede gidip logitek aldım. hani fuarda görsem kesin fikrim değişirdi açıkçası fuarlarada bunlar için emek ve zaman harcayıp gidiyorum göremeyincede üzülüyorum.

Fiyat politikası olarak geçte olsa yazdıklarınızı biraz takip ettim okudum. ancak size karşı haksız eleştiride bulunmamak için önce sizden bir soruya cevap alabilirmiyim lütfen.

öncelikle bende ihracat işindeyim. gümrükleme masrafı bir partide bir ürüne aşırı yansıyacak kadar çok olmaz. ürün başına düşen gümrükleme maliyeti düşük olur. neticede tamam türkiyedeyiz ama afrikada değil burası.

aşağıda amazonun en düşük dip fiyatları var. tm 300rs ürünü ile ilgili. ürün abd de 250 doları birkaç kere görmüş.
    camelcamelcamel.com
    Thrustmaster T300RS Officially Licensed PS4/PS3 - PlayStation (B00O8B7D02)
    https://camelcamelcamel.com/Thrustmaster-T300RS-Officially-Licensed-PS4-PS3/product/B00O8B7D02?context=search

hadi orası abd orada ayfonda avrupadan ucuz biz avrupa kategorisindeyiz derseniz avrupadada 300€ ları görmüş
    camelcamelcamel.com
    Thrustmaster T300 RS GT Edition (Lenkrad inkl. 3-Pedalset, Force Feedback, 270° - 1080°, Eco-System, PS4 / PS3 / PC) (B01HRYFODO)
    https://de.camelcamelcamel.com/Thrustmaster-Lenkrad-inkl-3-Pedalset-Feedback/product/B01HRYFODO?context=search

yani oradaki distribütör yada bayilerde o ülkenin vergisini ödüyor kar ediyor. üstüne birde bedavaya uçak kargo ödüyor bize gönderiyor. şimdi siz diyorsunuzki ötv farkı var. ötv yanlış değilse %20 deseniz +60€ = 300€ eder 360€.

1.640tl eder karı + vergisi + ötvsi içinde.

ancak sizdeki ürün 2.587tl

yani siz ürünü thrustmasterdan değilde amazondan ithal etseniz sanki daha iyi gibi.
    https://www.ortombo.com.tr/urun/thrustmaster-t300-gte-ferrari-yaris-direksiyonu%22%20onclick=%22window.open(this.href);%20return%20false;

mantık olarak siz amazon almanyadan alsanız "üstüne ötv ödeseniz" bile geriye 950tl fark var.

yani bu nedir bunu açıklar mısınız?

güncelleme: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 9 Ocak 2018; 17:23:36 >

• Thrustmaster 488 Challenge direksiyonu duyurdu . Orjinal direksiyonun 9:10 replikası. 32 cm çapında . Alcantara kaplı. 25 adet programlanabilir buton ve 15 adet devir ledi . TS-PC RACER base ile beraber 700 $ çıkış fiyatı olacak.
    www.thrustmaster.com
    A DUO TAILOR-MADE FOR COMPETITION: THE TS-PC RACER BASE, PLUS A 9:10 SCALE REPLICA OF THE FERRARI 488 CHALLENGE WHEEL FEATURING BUILT-IN LEDs – ANOTHER FIRST FROM THRUSTMASTER | Thrustmaster
    http://www.thrustmaster.com/en_US/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%81%D0%B0/duo-tailor-made-competition-ts-pc-racer-base-plus-910-scale-replica-ferrari-488-challenge-whe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MtkP HuSnU -- 12 Ocak 2018; 9:24:0 >

• herkese gunaydin.

Fanatec sitesinden alisveris yapan arkadaslar var mi bir kac sorum olacak

Orijinalden alıntı: smurats

herkese gunaydin.

Fanatec sitesinden alisveris yapan arkadaslar var mi bir kac sorum olacak

Yardımcı olalım

Bugun tum setin siparisi gectim.

Ek ucret olarak ne cikar diye soracaktim alisveris yapan bir arkadas %18 gumruk odersin dedi.

Fanatece eft yaptik bakalim beklemedeyiz artik

ilgi alaka icin tesekkurler ozelden de yazan oldu saolsun.

Bugun tum setin siparisi gectim.

Ek ucret olarak ne cikar diye soracaktim alisveris yapan bir arkadas %18 gumruk odersin dedi.

Fanatece eft yaptik bakalim beklemedeyiz artik

Hayırlı olsun hocam.

T300 alacantra

Th8a vites

T3pa pro pedal

Temiz yabanciya gitmesin direksiyon ortombodan alinma faturasi duruyor

Fiyat olarak 2600 liraya vericem

teşekkürler.
    Hp, Aerodynamic, Driver, Tire = Racing Machine
    "Hiç bir zaman kendi limitlerime ulaşamadım. Beni daha hızlı olmaktan alıkoyan hep aracın limitleri olmuştur. Kendi limitlerim değil."
  • arkadaşlar fanatec setim geldi.
    dün kurulumu yaptım ama tatsız bir olay yaşadım.

vites çalışmıyor bütün bağlantıları yaptım ama pcye bağladığımda vitesi algılamıyor.

yabancı sitelere de baktım bir kaçı içini açıp kabloları kontrol edin diyor, o zaman da garanti dışı kalıyormuş nerden anlayacaklarsa artık.

Belki bilen olur bir yazayım dedim.

arkadaşlar fanatec setim geldi.
    dün kurulumu yaptım ama tatsız bir olay yaşadım.

vites çalışmıyor bütün bağlantıları yaptım ama pcye bağladığımda vitesi algılamıyor.

yabancı sitelere de baktım bir kaçı içini açıp kabloları kontrol edin diyor, o zaman da garanti dışı kalıyormuş nerden anlayacaklarsa artık.

Belki bilen olur bir yazayım dedim.

Kendiniz açmaktan ziyade fanatec destek'e başvurun isterseniz. Daha yeni alınmış zaten, yardımcı olurlar mutlaka.

* T150 Pro 900 tl ;(yurtdışından geldi çok temiz)
    * TH8A vites 550 tl (Nanokatolagtan aldım 1 aylık 1 kere kullanıldı)
    * Whell Stand Pro 1 kere kullanıldı 400 tl (vites aparatı ve 90 drece pedalı yükselticisi dahil)

Hepsini birlikte alana toplam: 1750 tl
    İsteyene get açarım. İligilenenler bana mesaj ile ulaşabilir.
    AMD FX 8350 + ASUS M5A97 R2.0 (O.C.) + SAPPHİRE 7870 O.C + GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 1866MHz + ASUS DRW-24F1ST 24X ± DOUBLE LAYER + SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda + OCZ ZS 80PLUS 750W + SİLVERSTONE ARGON AR01 + CORSAIR CARBIDE 200R MidT ATX
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.