|
Hayırlı olsun, inceledim ürünü ve 3 pedallı olması gerçekten çok iyi. Diğer bütün markalara sövme sebebimdir bu iki pedal muhabbeti. Ve nedense çok komplike bir parçaymış gibi boktan fiyatlara satıyorlar. Alayım dedim bakındım geçen ver 3 -4k arası tek pedal. dümdüz sensörlü bir pedal anasını satayım ya. 6NM oldukça yeterli 28cm direksiyon ile 5.5 - 6nm. Ben moza ya 33cm tam boy ralli direksiyonu taktım ama hissiyat çok düştü yani ffb yi arttırıyorsun tamam ama dönüşlerde araba downforce yiyince clipping olmaya başlıyor detaylar ölüyor artık tam sertliğe geliyor. O yüzden büyük direksiyon sevdası için minimum 9nm ve üstünü almak gerekiyor ve ona istinaden tavsiye veriyorum. Gelburadan almamak büyük hata olmuş gerçekten. MOZA yı önsipariş ile almıştım ben, R5 V2 modeliydi bir önceki R9 ile çıkan R5 'in arkasında hiç giriş yok her ek parçayı pc ye takıyordun. R16 ile girişler eklendi kendi ekosistemindeki aletleri takabilmek için. Sonra R5 revize edildi ve V2 modelde arkaya girişler eklendi. TR de ilk alan bendim herhalde yeni modeli, elfreni, sıralı vites hepsini direkt base'e takıyorum. Şimdi bütün yeni modellerine bunu yaptılar. Ön sipariş zamanı gelbura çok yardımcı olmuştu. Sonra dükkana gittim Eskişehir'den istanbula gittiğimde. Sohbet ettik ürünleri inceledik, bir de yay kiti ile sıralı vites eklemiştim setime, baya sağlam iskonto yapmıştı, neredeyse vergisiz fiyatına verdi ürünleri :D eee 20gün denen ön siparişi 2 ay beklemiştim gemi gelmeyince PXN oyunculara hitap ederse eğer gelişimi çok hızlı olur moza gibi. Dedim ya mozanın'da hiç desteği yoktu üvey evlat gibiydi. Şimdi markalar adam yerine koyar oldu. |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
![Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fmedia.gelbura.com%2fphotos%2fproduct%2f000%2f254%2f659%2f721442-w800h420.jpg&width=-1&text=0&t=0)
Hızlı