Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (530. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.584
Cevap
275
Favori
584.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hayırlı olsun, inceledim ürünü ve 3 pedallı olması gerçekten çok iyi. Diğer bütün markalara sövme sebebimdir bu iki pedal muhabbeti. Ve nedense çok komplike bir parçaymış gibi boktan fiyatlara satıyorlar. Alayım dedim bakındım geçen ver 3 -4k arası tek pedal. dümdüz sensörlü bir pedal anasını satayım ya.

6NM oldukça yeterli 28cm direksiyon ile 5.5 - 6nm. Ben moza ya 33cm tam boy ralli direksiyonu taktım ama hissiyat çok düştü yani ffb yi arttırıyorsun tamam ama dönüşlerde araba downforce yiyince clipping olmaya başlıyor detaylar ölüyor artık tam sertliğe geliyor. O yüzden büyük direksiyon sevdası için minimum 9nm ve üstünü almak gerekiyor ve ona istinaden tavsiye veriyorum.

Gelburadan almamak büyük hata olmuş gerçekten. MOZA yı önsipariş ile almıştım ben, R5 V2 modeliydi bir önceki R9 ile çıkan R5 'in arkasında hiç giriş yok her ek parçayı pc ye takıyordun. R16 ile girişler eklendi kendi ekosistemindeki aletleri takabilmek için. Sonra R5 revize edildi ve V2 modelde arkaya girişler eklendi. TR de ilk alan bendim herhalde yeni modeli, elfreni, sıralı vites hepsini direkt base'e takıyorum. Şimdi bütün yeni modellerine bunu yaptılar. Ön sipariş zamanı gelbura çok yardımcı olmuştu. Sonra dükkana gittim Eskişehir'den istanbula gittiğimde. Sohbet ettik ürünleri inceledik, bir de yay kiti ile sıralı vites eklemiştim setime, baya sağlam iskonto yapmıştı, neredeyse vergisiz fiyatına verdi ürünleri :D eee 20gün denen ön siparişi 2 ay beklemiştim gemi gelmeyince Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

PXN oyunculara hitap ederse eğer gelişimi çok hızlı olur moza gibi. Dedim ya mozanın'da hiç desteği yoktu üvey evlat gibiydi. Şimdi markalar adam yerine koyar oldu.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Gerçekten 3 pedali+fren performans kiti ile 26K'ya satmalarından dolayı gözüm kapalı önsipariş verdim. Hava yoluyla geleceği halde neredeyse zararına satıyorlar bu fiyata :)

Dediğiniz gibi 9 nm altı baselerde 30 cm ve üzeri direksiyon biraz overkill oluyor FFB çok düşüyor.

Paralı incelemeleri dikkate almadan özellikle kullanıcı yorumlarına bakarak işte Moza yerine almam gereken 30k altı set bu dedim. Overtake.gg'de 2 gün önce community incelemesine paylaşmış. Kullanan 20 kişiyle de konuşmuşlar ve ufak tefek yazılımdaki eksikler dışında herkes memnunmuş. (Yazılımı takip ediyorum her hafta güncelleme geliyor) Özellikle cogging ve oyun içi ffbyi ayarlayınca clipping yok denecek kadar az denilmiş. Bu sınıf bir sette bu gerçekten başarı. (üretim kalitesi tüm ürünlerde aynıdır umarım :)

PXN Rampage olma yolundan çıkıp Moza'ya direkt rakip olmaya çalışarak akıllık etti. Giriş seviyesinde Moza alternatifsiz diye at koşturuyordu. Daha önce de yazdım Moza gimble yapan bir firmaydı öncesinde. Birden simracinge girişmeleri ve reklam pompalamaları sayesinde premium bir marka zannedildi. R9 ve üstü baseleri premiuma yakın olsalarda R3 ve R5 kesinlikle fiyatını hak eden ürünler değil bence.

Gelburadan Ali beyle ben de uzun uzun konuştum kahve ikram etti sağolsun sohbeti seviyor biraz :) Moza ve Thrustmaster'dan şikayetlerini anlattı :) PXN bi gelsin görelim kendi communitymize test ettirelim ona göre gerekirse yüklü sipariş vereceğiz dedi. Onlar Jason Tahincioğlu'na test ettiredursun ben Boosted Media ve Overtake.gg'nin olumlu yorumları yeterlidir diyerek aldım teslimatı bekliyorum Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 31 Ekim 2025; 2:12:23 >

• Simagic GT Neo ve FX simidimi satmayı düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlar özelden yazabilir.

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]
    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]gelbura.com
    PXN VD6 6N-m 24Bit Encoder Direct Drive Direksiyon Seti Fiyat
    https://www.gelbura.com/pxn-vd6-6n-m-24bit-encoder-direct-drive-direksiyon-seti-pd-TET99682386368
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.