Şimdi Ara

Silinsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
4.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasons -- 13 Haziran 2014; 2:14:46 >

• jasons kullanıcısına yanıt
    İstanbulda isen illa ki karşılaşmışızdır diyeceğim ama eskişehirdeymişsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasons

Evet beyler konu dısına actım ama bazı bilgisiz insanlar yüzünden konum kirlendi

Sadece bilgisi olanlar ve seviyeli olanlar yazsın lütfen! öğrenmek isteyen kişiler pm atabilir

Çok kazık yiyormuyuz?
  • Hangi dükkanda çalışıyorsun, isim-adres ? Ben de eskişehirdeyim.
  • Yere düşen supplementleri napıyosunuz
  • Size bu ilaçlar besinler ek takviyeler nerden geliyor ?

L carnite internette araştırma yaptım kimisi işe yaradığını sölüyor kimisi boşa para verdğini bişeye yaramadığını söylüyor senin fikrin ne ?
  • İkinci el Mp assult var mı elinde. Biraz çıkarcı bir mesaj oldu ama..

Ayrıca müsabık sporcu bir müşteriniz var mı? Varsa hangi takviyeleri alıyor. Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu silinsin lütfen
    15 yıl önce açıldı
    silsin lütfen
    geçen yıl açıldı
    SİLİNSİN
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • indirim var mı
  • Protein tozları hakkında hiçbir şey bilmiyorum yardimci olabilcek birini arıyorum. Protein tozu alicam ama mesela nette bakıyorum hepsi farklı türde en iyisi hangisidir fiyat performans olarak öğrenciyiz. Ne zaman kullanılmalıdır ne kadar gider falan yardimci olan sagolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha çok ürün satmak için insanları kandırıyormusunuz? şunuda al iyi olur, bunuda al kas gelişimin hızlanır, bundan günde 5 ölçek iç faydası olur gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Hangi dükkanda çalışıyorsun, isim-adres ? Ben de eskişehirdeyim.

Eskişehir Matador Sporcu Gıdaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Daha çok ürün satmak için insanları kandırıyormusunuz? şunuda al iyi olur, bunuda al kas gelişimin hızlanır, bundan günde 5 ölçek iç faydası olur gibi?

hayır kesınlıkle biz sadece kaliteli ve karsı tarafın ısteklerıne gore kullanması gereken malzemelere yönlendiriyoruz ve ücretsiz bilgilendirme yapıyoruz program ve beslenme ile ilgili
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Daha çok ürün satmak için insanları kandırıyormusunuz? şunuda al iyi olur, bunuda al kas gelişimin hızlanır, bundan günde 5 ölçek iç faydası olur gibi?

hayır kesınlıkle biz sadece kaliteli ve karsı tarafın ısteklerıne gore kullanması gereken malzemelere yönlendiriyoruz ve ücretsiz bilgilendirme yapıyoruz program ve beslenme ile ilgili

Bravo o zaman, hayırlı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

Evet beyler konu dısına actım ama bazı bilgisiz insanlar yüzünden konum kirlendi

Sadece bilgisi olanlar ve seviyeli olanlar yazsın lütfen! öğrenmek isteyen kişiler pm atabilir

Çok kazık yiyormuyuz?

piyasanın altında sızlere ozel fıyat verıyoruz donanımhaber uyelerı benım ıcın saygı değer ve uygun fiyatı hakeden insanlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12Numara

Protein tozları hakkında hiçbir şey bilmiyorum yardimci olabilcek birini arıyorum. Protein tozu alicam ama mesela nette bakıyorum hepsi farklı türde en iyisi hangisidir fiyat performans olarak öğrenciyiz. Ne zaman kullanılmalıdır ne kadar gider falan yardimci olan sagolsun

hocam öncelikle kısaca anlatmak gerekirse peynir altı suyunu fabrika ve el değmeyen ortamlarda izole hale getirerek protein değeri yüksek bir besin takviyesi oluşturmaktır protein tozu ve size öğrenci olarak f/p ürünü arıyorsanız musclemax veya wheyfix öneririm en çok satılan üründür fakat 150 lira gibi bir bütçeniz varsa optimum amix gibi ürünleri önerebilirim
  • quote:

quote:

yani ali uğur, kürşad kınık, protein canavarı da diyebiliriz baya alışverişim oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

quote:

yani ali uğur, kürşad kınık, protein canavarı da diyebiliriz baya alışverişim oldu

evet hocam ben elemanıyım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uplifting

Yere düşen supplementleri napıyosunuz

rafa geri koyuyoruz
  • Protein barlar (Cikolata) protein tozlari kadar etkilimidir?Ornek vermek gerekirse ,

http://www.protein7.com/urun-xpack-whey-proteinden-protein-bar-65-gr-42-11.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Ayrıca müsabık sporcu bir müşteriniz var mı? Varsa hangi takviyeleri alıyor. Teşekkürler

Bu güzel bi soru gerçekten =)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.