Şimdi Ara

Silinsin lütfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
4.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arge48

creatin l carnıtın ve cla kullanıyorum ek olarak alsam bi sıkıntı yaratır mı bunye de

olmaz fakat bazen ara vermenız gerekebılır ve bol sıvı ve meyve tuketmenızı onerıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky06

Merhaba hocam amino asit almayı düşünüyorum fakat hangisini alacağıma karar verdim bu ürünlerden hangisi daha iyi daha çok etki sağlar

Optimum bcaa 5000
    Aminomax 8000 (gaspari)
    Bcaa 6000 gaspari
    Amino mega 2300

Fiyatları hemen hemen aynı bunlardan hangisini tavsiye edersiniz veya bunların dışında ne önerirsiniz bunların hangisi ile kısa sürede hacim kazanabilirim yanında optimum gold whey de kullanacağım ikili değerlendirirseniz memnun olurum

Gaspariyi ve mega 2300 ü öneriyorum uygun fiyata ücretsiz kargo heryere gönderebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasons

quote:

Merhaba hocam amino asit almayı düşünüyorum fakat hangisini alacağıma karar verdim bu ürünlerden hangisi daha iyi daha çok etki sağlar

Optimum bcaa 5000
    Aminomax 8000 (gaspari)
    Bcaa 6000 gaspari
    Amino mega 2300

Fiyatları hemen hemen aynı bunlardan hangisini tavsiye edersiniz veya bunların dışında ne önerirsiniz bunların hangisi ile kısa sürede hacim kazanabilirim yanında optimum gold whey de kullanacağım ikili değerlendirirseniz memnun olurum

Gaspariyi ve mega 2300 ü öneriyorum uygun fiyata ücretsiz kargo heryere gönderebilirim

Hocam bir şey daha soracağım bu aminoların üstünde ki 2000 2300 8000 bunlar neyi temsil ediyor önerilen servis sayısındaki tabletlerin toplamındaki amino miktarı mı oluyor? Yani mega 2300 tek kapsülünde 2300 mg varken aminomaxsın 4 tabletinde 8000 mg mı var son soru daha mega 350 servis ama Aminomax 90 gibi megadan 2 2içsem aminomaxsın 4 tabletinden daha mı yaralı olur ve bana bir zararı olur mu? Ant. Sonra 2 veya önce 1 sonra 1 gibi kullanımı da nasıl daha etkili olursa belirtirsen sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• minimum şişmeyle maksimum performans artışı için hangi ürünleri kullanabilrim?
  • Merhaba,

1,5 yıldır spor yapıyoru ama diyet yapmadığım için özellikle göbekte yağlanma var. Ne önerirsin? Amino mu? Whey mi? Yağlar gitsin, kaslar kalsın niyetindeyim.

Kendi dükkanındaki ürünlerden önerirsen sevinirim. Bir de kaç günde geliyor İst'e?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufo

Merhaba,

1,5 yıldır spor yapıyoru ama diyet yapmadığım için özellikle göbekte yağlanma var. Ne önerirsin? Amino mu? Whey mi? Yağlar gitsin, kaslar kalsın niyetindeyim.

Kendi dükkanındaki ürünlerden önerirsen sevinirim. Bir de kaç günde geliyor İst'e?

Doğru bir diyet yoksa anca cüzdanı eritirsin.
  • eyvallah. Onun farkındayım. Diyet de yapacağım ama ek olarak da ne alayım

whey mi(kalorisi yüksek)
    amino mu?
    bcaa mı?

vs?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jasons

quote:

Optimum bcaa 5000
    Aminomax 8000 (gaspari)
    Bcaa 6000 gaspari
    Amino mega 2300

Hocam bir şey daha soracağım bu aminoların üstünde ki 2000 2300 8000 bunlar neyi temsil ediyor önerilen servis sayısındaki tabletlerin toplamındaki amino miktarı mı oluyor? Yani mega 2300 tek kapsülünde 2300 mg varken aminomaxsın 4 tabletinde 8000 mg mı var son soru daha mega 350 servis ama Aminomax 90 gibi megadan 2 2içsem aminomaxsın 4 tabletinden daha mı yaralı olur ve bana bir zararı olur mu? Ant. Sonra 2 veya önce 1 sonra 1 gibi kullanımı da nasıl daha etkili olursa belirtirsen sevinirim

Hocam amino asitlerin 1 tabletindeki mg'ı temsil ediyor ve genellikle yüksek miktarlılar fazla büyük oluyor ve genellikle mega 2300 ü tavsiye ediyoruz,amino asitleri karma yapabılırsınız damak tadınıza kalmıs dedıgım gıbı antremandan önce ve sonra 3 er tane kullanabılırsınız dediğiniz gibi kullanabılırsınız haftalara göre değiştirebilirsiniz biz önce 2-3 ve sonra 2-3 kullanıyoruz standardı budur dediğim gibi supplement alımlarında meyve ve bol sıvı tüketimi sizin için ve organlarınız için daha yararlıdır toparlanmayı ve bağışıklılığı arttırmak için vitamin multi vitamin kullanabilirsiniz

• quote:

eyvallah. Onun farkındayım. Diyet de yapacağım ama ek olarak da ne alayım

whey mi(kalorisi yüksek)
    amino mu?
    bcaa mı?

vs?

Yağ yakmayla alakası yok onların. Düzgün beslenme + spordan başka birşeye ihtiyacın yok.
  • quote:

Merhaba,

1 gün içerisinde geliyor hocam, göbek yağlarınız için claa ve l-carnitine önerebilirim size termojenik l-carnıtıne gönderebilirim veya antreman öncesi olanlarından ayrıca whey protein almanız kaslarınızı daha hızlı beslemenizi saglar ve şeker yağ karbonhidrat oranı düşüktür

Özetle:Whey+claa+l-carnitine
    1 gün sonra elinizde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Choseol13

minimum şişmeyle maksimum performans artışı için hangi ürünleri kullanabilrim?

mp creatine ve mp assault gibi ürünler önerebilirim hocam
  • En çok sattığınız Marka ve Ürünler hangileri?
  • Multipower creapure 500gr kaça satıyorsun?
  • hibe edeyim mi :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

hibe edeyim mi :))))

Yok eyvallah. :)
  • bişey daha sormak istiyorum. Bu soruyu sadece üstünüze alınmayın lütfen. Piyasa yorumu gibi alın.

Piyasada satılan ürünlere bakıyorum(sadece sizde değil) yurtdışıyla karşılaştırıyorum bizde daha ucuz. Bu nasıl olabiliyor?

Bir de mesela bazı ürünler aynı özelliklere sahip olmasına rağmen 2 kat daha pahalı. Neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

En çok sattığınız Marka ve Ürünler hangileri?

musclemax,multipower,amix,dymatize,bcaa creatine ve glutamine türevleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasons -- 6 Ekim 2013; 0:48:23 >
  • quote:

bişey daha sormak istiyorum. Bu soruyu sadece üstünüze alınmayın lütfen. Piyasa yorumu gibi alın.

Piyasada satılan ürünlere bakıyorum(sadece sizde değil) yurtdışıyla karşılaştırıyorum bizde daha ucuz. Bu nasıl olabiliyor?

Bir de mesela bazı ürünler aynı özelliklere sahip olmasına rağmen 2 kat daha pahalı. Neden?

Bizde yurtdışının altında ürün fiyatı yok hocam üstünde fakat standart olarak normal çünkü avrupaya göre daha gerideyiz bu spor dalında ve branşlarında
    pahalı olmasının nedeni weider ve bazı ürünlerde nadir olan bişeydir oda az sayıda Türkiyeye giriş yaptığı için ve menşei ülkelerinin farklılıklarından dolayı piyasada dolar rekabeti var ve biz onlara göre hareket etmek zorundayız çünkü avrupada ekonomi buraya göre daha iyi aynı zamanda sporda ve besin takviyelerindede öyle

• Bir soru sormuştum...
  • quote:

eyvallah. Onun farkındayım. Diyet de yapacağım ama ek olarak da ne alayım

whey mi(kalorisi yüksek)
    amino mu?
    bcaa mı?

vs?

Orta düzey bi sporcuysanız 3 ünü alabilirsiniz yeni başladıysanız yanı baslangıc donemındeysenız sadece whey verebiliriz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.