Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 23 Ağustos 2014; 13:19:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Caselabs Magnum SMA8 / Rampage IV Black Edition / Corsair AX 1500İ / İ7 4930K / GSekill TridentX 16 GB CL10 2400 MHZ / Asus, Gigabyte GTX Titan SLI 2X / SSD: Samsung 840 pro 256 GB, Intel 240 GB / HDD: 2 TB / NEXT. Fan kontrol ısı gösterge / LG: Blu-ray DVD R.. Custom sıvı soğutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

Bizim hayatımız boşuna!(Milyarlık evler, arabalar, telefonlar, ve dahası) ekran kartına boşuna para verimşiz çokmu?

Haklısınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Önceki mesajımdada belirttim sadece bağış yapıyorsunuz alt segmentte nvidia ya.Boşuna o kadar parayı çöpe atacağınıza amd nin varlığından haberdar olun.Amd driver vermez desteği kötü demeyin nvidia sizce ne kadar umursuyor gt630 u?

One_shot çok sevdiğim bir arkadaşımdır.

Küfüre,hakarete maruz kalıp halen sessizmi kalıyorsun? http://www.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104096573/
  • Tabi ki boşuna değil, her bir framein değeri var, boşuna mı kapitalistiz

6 yıl önce açıldı
    . SİLİNSİN
    5 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

Evet lowda,düşük çözünürlükte ve kısa vadede gayet tatmin edicidir gt630.Ki o fiyata kat kat daha iyi 7770 mevcut.

Önceki mesajımdada belirttim sadece bağış yapıyorsunuz alt segmentte nvidia ya.Boşuna o kadar parayı çöpe atacağınıza amd nin varlığından haberdar olun.Amd driver vermez desteği kötü demeyin nvidia sizce ne kadar umursuyor gt630 u?

Kartı ben alcam demedim hemen amd nvidia kavgasına girmissiniz.

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

Evet lowda,düşük çözünürlükte ve kısa vadede gayet tatmin edicidir gt630.Ki o fiyata kat kat daha iyi 7770 mevcut.

Kartı ben alcam demedim hemen amd nvidia kavgasına girmissiniz.

Hayır amd nvidia kavgasına girmem doğru şekilde yorumlanırsa.Alt segmentte amd üst segmentte nvidia öneririm ben.

One_shot çok sevdiğim bir arkadaşımdır.

Küfüre,hakarete maruz kalıp halen sessizmi kalıyorsun? http://www.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104096573/
  • biriyle lowda biriyle highda

• Kardeşim zaten 3-5 oyun hariç üst seviye ekran kartlarının hakkını veren doğru dürüst oyun yok.Ben Asus'un GT440 model kartıyla ort seviyede BF3 oynadım ki GT 630 un bile altında bir kart.Bana BF3 ü bu kartla lowda anca oynarsın demişlerdi.Core 2 duo işlemci ve GT440 la düşük orta yüksek olsun açmadığım oyun yoktu.Tabi asgari ücretin 800 küsür lira olduğu ülkemizde 1000 lira 2000 lira veripte ekran kartına para vermekte kadar doğrudur tartışılır tabi.Bide zevk meselesi tabi.
    İNTEL CORE İ5 14600K CPU STOK 3.5 GHZ- TURBO BOOST 5,3 GHZ / 32 GB TeamGroup T-FORCE VULCAN TUF DDR4 3200 MHZ RAM /ASUS TUF GAMİNG B760M-PLUS D4 MOTHERBOARD /ASUS PRİME OC RTX 5070Tİ 16 GB GDDR7 256 BİT GPU / KİNGSTON KC 3000 2TB NVME M2 SSD / PATRIOT P220 2 TB SSD / SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB 7200 RPM HDD / THERMALRIGHT PEERSLESS ASSASSIN 120 SE CPU COOLER
  • Aslında bir bakıma doğru ben FXAA ile MSAA 8X farkını anlayamıyorum. Sadece fps düşüyor benim için. 120 hz monitör kullananları bu işin dışında tutmak gerek onlar her zaman güçlü ekran kartı almak zorunda

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • Cidden 1080p ve 540p'nin farkini ayirt edemeyen cok insan var, onlar icin onboard ekran kartlari da tatminkar olur.

Orijinalden alıntı: SakuraiTomoki

Kardeşim zaten 3-5 oyun hariç üst seviye ekran kartlarının hakkını veren doğru dürüst oyun yok.Ben Asus'un GT440 model kartıyla ort seviyede BF3 oynadım ki GT 630 un bile altında bir kart.Bana BF3 ü bu kartla lowda anca oynarsın demişlerdi.Core 2 duo işlemci ve GT440 la düşük orta yüksek olsun açmadığım oyun yoktu.Tabi asgari ücretin 800 küsür lira olduğu ülkemizde 1000 lira 2000 lira veripte ekran kartına para vermekte kadar doğrudur tartışılır tabi.Bide zevk meselesi tabi.

Ekran kartını lüks yapanlar utansın. Yurt dışında 9-10 yaşındaki velet haftalıklarıyla kasa topluyor. Bizde dediğin gibi bir maaşa denk geliyor. 400 dolarlık kart 2000 lira oluyor
  • Gigabyte gt630 2gb kullanmistim 720p high rahatca farcry3 oynuyordu valla bence basarili bir ekran karti 720p high yeterli geliyorsa ki cogu kullaniciya yeterli bence tatmin edici bir ekran karti fiyatida 140-160 arasinda alinabilesi bir ekran karti bence tabi simdi gt730 gddr5 gelecek fiyati 140-150 lira olursa alinir baya :) gddr5 bellek demek yuksek cozunurluk demek :)

AMD Ryzen 5 5500 // MSI B550 Gaming // 1x16Gb Kingston 3200Mhz // 500GB Kioxia Nvme // Sapphire RX6600 // Corsair Graphite 230T // 600W Zalman Psu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Gigabyte gt630 2gb kullanmistim 720p high rahatca farcry3 oynuyordu valla bence basarili bir ekran karti 720p high yeterli geliyorsa ki cogu kullaniciya yeterli bence tatmin edici bir ekran karti fiyatida 140-160 arasinda alinabilesi bir ekran karti bence tabi simdi gt730 gddr5 gelecek fiyati 140-150 lira olursa alinir baya :) gddr5 bellek demek yuksek cozunurluk demek :)

Aynen alınabilir bir kart.

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Gigabyte gt630 2gb kullanmistim 720p high rahatca farcry3 oynuyordu valla bence basarili bir ekran karti 720p high yeterli geliyorsa ki cogu kullaniciya yeterli bence tatmin edici bir ekran karti fiyatida 140-160 arasinda alinabilesi bir ekran karti bence tabi simdi gt730 gddr5 gelecek fiyati 140-150 lira olursa alinir baya :) gddr5 bellek demek yuksek cozunurluk demek :)

Aynen alınabilir bir kart.

Neresi alınabilir o kartın?

Fiyatları hep 240 civarı.hd7770 alınıp tokat manyağı yapılır o kart.r serisindeki dengini bilmiyorum gerçi.İkinci elde 240 liraya yine gtx480 bulunur çok rahat, güç tüketimi sorun değilse yine kat kat daha iyi performans verir.

Edit:2 kere düşündüm de oyun için alınıyorsa ultra çöp kart.Benim 4 yıllık ikinci elde 100 liraya bulunabilen hd5770 bile bundan çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 23 Ağustos 2014; 1:28:57 >

• BENDE VAR GT 630. GT 630 zker
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.