Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Edit 30.01.2019: kurulum ve aktivasyon sürecinden sonra YAPA için talepte bulunacağım.

    Edit 01.02.2019: bağlantı sağlandı, gayet memnunum.
    https://forum.donanimhaber.com/kablonet-vs-turknet-karsilastirmasi-hat-degerleri-ping-hiz-tracert--136951315#136956537

    4-5 gün önce başvuru yaptım, ilk görselde görüldüğü üzere YAPA mevcut ve başvuruyu bu şekilde gerçekleştirmişim. 2-3 gün sonra beni VAE'ye bağladıklarını gördüm. Henüz kurulum yaptırtmadım, hizmet aktif ama IP almadım modemden. "Kurulumu gerçekleştirdikten sonra bölgenizde varsa sizi YAPA'ya alırız" dendi bana. Bende net tarih istedim, ben altyapılarını denemek için başvurdum yoksa bir ton firma var VAE kullanıyor..

    Başına buna benzer bir şey gelmiş olan var mı?


    Silinsin
    Silinsin
    Silinsin

    @TurkNetDestek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inan_ed -- 1 Şubat 2019; 13:13:14 >







  • İlk önce sinyal almanız lazım yani aboneliğin başlaması lazım sonra yapaya geçeceksin zaten taahhüt yok yapa olmazsa memnun kalmassan iptal edersin. Vdsl de de ilk önce adsl sinyali veriyorlar sanırım daha sonra vdsl oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefona adsl kullanıcı adı ve şifresi geldiği an fatura yazmaya başlar, çünkü telekom interneti bağlamış, portu kiraya vermiş demektir.
    Forumda yapa adsl ile sürünen bi dolu adam var, vae geçirin diye yırtınıyor herifler. Eğer telekom santrali arka sokakta falan değilse 200-300 metreden fazlaysa yapa adsl verirler, vae vdsl daha stabil ve sorunsuz.

    Yapa olsaydı zaten yapa verirlerdi, vae nin maliyeti daha çok çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de netspeed'den turknet'e geçtim. Turknet'in YAPA altyapısındayım ama geçişi sadece VAE üzerinden yapabiliyoruz eğer YAPA istiyorsanız mevcut aboneliğinizi sonlandırıp sıfırdan abonelik açmanız gerekmektedir dediler ve biz sizi VAE olarak geçirelim sonra YAPA altyapısına alırız dediler. 1 ay oldu, hala vae'deyim telefon hattım ve numaram aktif edilmemiş ondan dolayı YAPA'ya çeviremiyorlarmış tamamen aktif olması gerekiyormuş. Hiçbir şey anlamadım ben bu işten.
  • Selamlar, muhtemelen bağlı olduğunuz bölgede bizim YAPA santrallerimiz var. Hizmetiniz VAE altyapısı üzerinden başlasın. Sistematik olarak sizi yine YAPA santrallerine dahil edebiliriz. Tabii port olması ve santral dolabınıza uzaklığınız bu konuda oldukça önemlidir. Siz İP almaya başlayın. İP almaya başladıktan sonra bize durumu OİM veya IVR sesli yanıt sistemimiz üzerinden destek kaydı oluşturun. Arkadaşlarım hızlı bir şekilde hizmetinizi inceledikten sonra size net bir geri dönüş yapacaklardır. İsterseniz bana PM üzerinden yazarsanız size yardımcı olabilmek için elimden geleni yapıyor olacağım.
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Selamlar, sizinle PM üzerinden iletişime geçtim. Durumunuzu arkadaşlarıma kontrol ettiriyorum. TT tarafından telefon başvurunuzda bir hata alındığı için işlemleriniz tamamlanamamış. Ben ara ara kontrol edip size bilgi vereceğim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAPA hızın iyiyse epey iyi (santrale yakınsan) ama eğer YAPA santraline uzaksan senin kabusun başlamış demektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.