Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarık Tekelioğlu -- 13 Ocak 2018; 18:0:52 >

• Ona gerçekleri anlatsan inanmayabilir ama anlatmasan kendi düşündüğüne inanıp ''takıldığını'' sanabilir. Aile'ne destek olmak istiyorsan olmasa da olur dediğin her şeyden uzak durman gerekir. Ve ya part time bir işte çalışabilir en azından kendi masraflarını ailenin dışında tutabilirsin. Bu onlara gelir sağlamasan bile en azından senin giderlerini karşılamak zorunda kalmadıkları için fayda sağlayacaktır. Babanın kızıp sinirlenmesindeki diğer bir düşünce de ''ben size yeterim, sen okuldan eve nasıl gidiyorsan aynı şekilde devam et'' düşüncesi de olabilir. Aranızdaki ilişkinin, muhabbetin nasıl olduğunu bilmiyoruz haliyle. Her insan hata yapar. Milletin evlatları eve haciz getiriyor onları düşünmen gayet güzel.

JAZZ
  • Bu ara tatilde felan bir yerlerde iş bulup çalıştığın parayı kenara atabilirsin. Bu sayede 1-2 ay babandan para almadan kış sezonunda onu rahatlatmış olursun. Bendede aynı olay var. 5-6 yıldır evden para almıyorumdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Abim var Üniversite okuyor tıp okuyor 1 sene hazırlık 1 sene sınıfta kalma felan derken çok uzattı bu senede ben başladım elektrik-elektronik okuyorum bide küçük kardeşim var oda ortaokulda üstüne ev masrafları felan oldu birikmişleri hep gitti babam emekli olmak istiyor ama bizim yüzümüzden olamıyor.

Bende düşündüm ben bu sene sınava tekrar girip ailemin yanına gitcem böylece abimde 1 sene sonra okulu bitircek 2 kişi birden yakasından düşmüş olacağız böylece babamda emekli olabilir.

Onun daha fazla yorulmasını istemiyorum.

Sende elinden geleni yapıyorsun zaten ben ona inanıyorum ama kafanı çok takma böyle şeylere sen başarılı ol babana o yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konus kardesim konus derdini adam gibi anlat yoksa asla anlasilamazsin yanlis anlamalar yüzünden de çok üzülürsün sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    5 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • afferin sana çok duyarlısın babanla aannene sor bakim böyle zar zor geçinecektiniz de niye 3 çocuk yaptınız diye
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.