Şimdi Ara

SİLİNSİN (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
7
Favori
3.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla hocam ben rahatsızım bu durumdan. Kapının arkasına ayakkabı terlik falan koyuyorum tam kapalı dursun diye. Kapıyı bugün yaptırıcam ondan sonra kitlicem zaten. Yaza kadar çekilmez bu herif yoksa. Hocam bi dinleseniz o kadar saçma ve acayip şeyler konuşuyorki rahatsız olursunuz. Geçen gazoz kapaklarıyla ilgili konuştu. "Ne kadar güzel... çok iyi... nasıl yapmışlar acaba.." falan diye.

Yan dairedeki adamlara bakıyorum imreniyorum yeminlen adamlara. Bi de bu salağa bakıyorum nasıl yaza kadar bununla zaman geçicek diye. Dışarıda arkadaşların yanında arıyor nerdesin diyor arkadaşlarımlayım diyorum ooo hayırlı işler akşam çift kale maç var herhalde diye salak salak konuştu. Bende suratına kapadım tabi :D Ama yakındır birgün bunu evire çevire dövücem. İnşallah gecenin 4ünde böyle tanrılarıyla irtibata geçerde ağız burun bırakmam bende bunda. Öyle birşey olursa buraya Ssini atarım zaten :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olacakları çok merak ettim hocam

apart sıkıntı tamam ama apart yönetimine şikayette bulunma ihtimalin yok mu bi yolunu bulsunlar.
  • Bizim de böyle bir arkadaş var.Millet senin yaptığın gibi çocuğu tersliyordu ben ve 1-2 arkadaş ise yapıcı yaklaşıyorduk.Çocuk milleti rahatsız ederken bize düzgün davranıyor.Ters bir hareket yaptığı zaman,o hareketinden hoşlanmadığımı bir daha yapmamasını istediğimi söylüyordum ve yapmıyordu.Diğerleri ise tersliyordu,çocuk o hareketi yine de yapıyordu.Neyse çocuğun neden böyle olduğunu öğrendik sonra, küçükken sürekli annesinden dayak yiyormuş.Hatta lisede bile okulda annesinden dayak yemiş. Yani diyeceğim o ki bu çocuk mal,bu çocuk gerizekalı diyerek işi bu kadar kolay geçiştirme,çocuğu da tersleme.Madem rahatsız olacaktın,evde kim var huyu ne suyu ne bilmeden neden aparta çıkıyorsun?
  • arkadaşında şizofreni belirtileri var gibi

• AnotherPlanet kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce yazdıklarımı okusaydınız keşke. Ispartada bütün apartlar ve yurtlar dolmuştu. Çok kötü apartlar vardı ve apartı seçerken kalacağınız insanları ancak okul zamanında görebiliyorsunuz. Ben abilere sorduğumda iyi insanlar dedi. Apart ülkücülerin. Bende o yüzden tereddüt etmedim. Çocuğun ailesinde falan hiçbir sıkıntı yok. Eve gelmişlerdi birkere gayet düzgün insanlar. Yalnız zeka geriliğinin psikolojik travmayla alakası yok. Adam daha daire numarasını bilmiyor. Ben peygamber değilim ve bence bu arkadaş mal. Geçen haftaya kadar hep alttan aldım arkadaş arıyordur diye taaki anahtarı unutana kadar. Gitsin kendine bir çeki düzen versin. Yoksa maldan bir farkı kalmaz. Mal gibi yaşıyor zaten. Bütün gün yatar.

Lütfen okumadan yazmayın. Kaç defa uyardım arkadaşı düzgünce dinlemedi hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 10 Kasım 2015; 17:11:40 >
  • Fotoğrafa güldüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla gülsem mi ağlasam mı bilemedim bende.

• oğlum döv bunu ne bilim uzak tut bu nasıl tip ya :D yada al eğit mi desem ne desem bilmiyorum... Sen büyük bir günah falan mı işledin? :D senin sınavın bu adam :D :D
  • dontspeak00 kullanıcısına yanıt
    Bu tip insanlar hep bana denk gelir zaten. Yurda girerim militanla aynı odada oluruz. Eve çıkarım ruhlar alemiyle irtibatta olan adam denk gelir. Yüce Rabbimin sınavlarından biri işte..

• sen ne diyorsun hocam ruhlar alemi falan nasıl insanlar buluyor seni
    ya bence gerçekten iş sende bitiyor muhattap olma zamanla cidden herşey yoluna girer uzaklaşır herhalde dicemde inan yazdığıma kendim inanmadım adamın resmi geldi aklıma Allah yardımcın olsun @Crazybeko
  • dontspeak00 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Yarın anahtarcı çağırıp kilit taktırıcam. Eve geldiğimde kapıyı kitlicem şuan kapı tam kapanmıyor. Ruhlar alemi dedim ama cidden baksanız birşeyler konuşuyor kendi kendine. Videoda çekerim yakında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazybeko

Sağolun hocam. Yarın anahtarcı çağırıp kilit taktırıcam. Eve geldiğimde kapıyı kitlicem şuan kapı tam kapanmıyor. Ruhlar alemi dedim ama cidden baksanız birşeyler konuşuyor kendi kendine. Videoda çekerim yakında.

hocam hiç sormadınız mı neden böyle davranıyosun diye ?
  • Sordum neden böyle oturuyorsun burada diye uyuyamıyorum dedi hocam. İyi niyetli olmasam ya şikayet ederdim ya da anında döverdim.

• quote:

Ya beyler geçen hafta pazar günü aparta çıktım. Apartta 3 kişiyiz. 30 yaşlarında bi abi ve 20 yaşında bi arkadaşla kalıyorum. Bunlar 2 kişilik odada ben tek kişilik odadayım. Hasta oldum dün akşam erken yatayim dedim. Bunu arkadaşada söylemiştim hastayım diye. Adam işten geliyor gelip beni uyandırıyor boş boş konuşuyor yok 2. Dünya savaşı falan er ryan yok android falan filan. Gitmesi için diyorum benim biraz ateşim var 2dk yatayim diye ama tık yok. Sonra zorla pizza söyleyelim dedi ısrar falan etti dedim söyle. Aldı telefonunu bana verdi. Dedim ne? Sen konuş dedi. Allahım ya orada dedim zaten sen adamdanmı korkuyon arasana pizza isteyen sensin. Neyse aradı falan bi heyecanlanmalar. Siparişi verdi bende pizzalar gelene kadar az dinleneyim dedi. Tama dedi gitti odasına. 10dk sonra geldi şşt uyudunmu şşt uyudunmu dedi. O an yok lan yamaç paraşütü yapıyordum diyip bağırasım geldi. Sadece bu akşamlık değil son 4 gündür böyle rahatsz ediyor. Ya bununla hiç konuşmuyorum gözlerim kapalı yatıyorum kendi halinde konuşuyor. Çaktırmadan anlatmaya çalışıyorum hani "Git" diye. Ama anlamıyor. Arkadaşlar bi çözüm önerin. Yoksa kaba dile baş burucam. Gecenin 1inde uyandırılmaktan sıkıldım artık. Söylüyorumda anlamıyor.

http://i.hizliresim.com/n2a5lg.jpg

Saat gecenin3'ü. Koridorda öylece duruyor.

Hocam sorması Ayıp kiranız kaç ve sizin aylık gideriniz nedir kabaca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şizofren olabilir o sekilde dusunerek bos bos duruyorsa. Bana gelsn konussun felan ama bana psikopatca davranmasin yerde oyle oturuyoken tekmeyle girer oldirene kadar doverim en sevmedigim is oyle anormal anormal karanlikta oturmalar falan filan o evden cik git bence

• Kira 350 lira. Giderlerde değişiyor. Ortalama 300 falan ama.

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Hocam bi hastalığı var kesin. Burada bazı insanlarda ben suçluymuşum gibi yorumlar atıyor. Adamı daha ne yumtuk attım ne tekme. Sadece azarladım. Bana bi ters lafını bekliyorum hocam sadece şuan.

• Benim 1 derece akrabam da agir sizofren vardi. Geceleri uyumaz kendi kendine konusur boyle oturur karanlikta yada bos yerde konusurdu sanki biriyle sohbet eder gibi el hareketleri felan yapardi allahla dinle imanla bide asker polisle kafayi bozmus tu bazen kendini ajan zannederdi seni sevmiyorsa bi gece istemsiz olarak sana bicak felan kapip odana dayanabilir 1 saniyesi 1 sabiyesini tutmaz sizofrenin oturusu bana direk 1 derece o akrabami animsatti. Sizofrenler boyle oluyor malesef aniden aklina dusunce gelir bu bana dusman diye oldurmeye calisir ne yap ne et uzaklastir onu yada kendin cik derm dovmek kolayda cozum degilki

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Hocam valla yarın anahtarcı çağırıp kapıyı yaptırıcam. Eve geldiğim anda odama geçip kapıyı kitlicem. Dediğiniz gibi gece bıçak çekebilir. Şuan mesela koridorda telefonuyla takılıyor. Yerden ısıtmada daha çalışmıyor bu soğukta yatağında yatmak varken şuan koridorda oturuyor. Oradan dünyanın en gereksiz muhabbetlerini yapıyor. İnsan ister istemez sinirleniyor hocam. Saat 4.30 adam buz gibi koridorda oturuyor ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 11 Kasım 2015; 4:31:49 >
  • quote:

Hocam senet imzaladım yaza kadar buradayım :(. Tek çözüm yolu bunu dövmek. O dereceye geldim yani. Kapıma yaklaştığı an kovuyorum. Ya mcdonaldsdan paket aldım odamda yiyorum bu malda geldi kapıyı açtı çömdü oraya :D ben tabi biplemiyorum. Yemeği yedikten sonra çöpleri poşete attım. Bu da başladı mal mal konuşmaya "Çanta gibi... ne diyorlardı bunlara acaba... çok kullanışlı ne güzel.." birşeyler daha dedi ben takmadım. Bu konuşmaya devam edince "Sen nabıyon olum burada?" Dedim. O da "Gece uyuyamıyorum" dedi. Bende "Benide uyutmuyorsun odana gidermisin" dedim S olup gitti.

Anahtarı evde unuttuğu gece mahallede buna bayağı bi sövdüm. Karşı çıksaydı çenesine yumruğu atacaktım. Ama karşı çıkmadı işte.

Uygun anını bekliyorum haşlamak için hocam. Buna insan dayanamaz. Manyağın teki herif.

Kardes Millet Simdi Saka Anlıcak Ama O Evi Terket Ayin Mayin Duzenlen Muzenler Bıcaklar Seni Ciddi Diyorum Bak İllada Kira Bu Eve Yetiyor Diyorsan Cıkamam Diyorsan Git Bir Nalbura Bi Kapı Kildi Al . Vidalananlardan al Kapıya Montaj Edilenen Basitlerden Montajla Onu Bu Psikolojısı Bozuk Belli Sen Doversinde Adam Bıcaklamaya felan Calısır.

He birde İstanbuldaysan Avrupa Yakasında Bi Ev Adresini Versene Bana Ozelden Gelıp Bı Konusuyum Sunla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLFLyCris12 -- 11 Kasım 2015; 11:15:53 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.