Şimdi Ara

SİLİNSİN (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
7
Favori
3.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ispartadayım hocam. Anahtarcıyla konuştum yarın kilit takacak. Senet imzaladım maalesef yaza kadar ödemek zorundayım. Bizim ocaktaki abiye söylücem yarın bu durumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane bir konu bence
    Olum halleniyor olmasın sana bu herif ?
  • Hocam senet menet diyorsun,benim böyle ev arkadaşım olacak giderim parkta felan kalırim.

Ayrıca konuya bayağı güldum

• Sen yine iyi sabretmissin.ben olsam dalardim buna

• Şşt uyudun mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konunun sıkı takipçisiyim ama helva yemek istemiyorum dikkat et dostum
  • kukaraça kullanıcısına yanıt
    Şuan ilk defa evde yok. Oh be misss.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazybeko

Şuan ilk defa evde yok. Oh be misss.

Yatagının Altına Felan Girip Sigara İciyor Olmasın Arkadası felan yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Bizim de böyle bir arkadaş var.Millet senin yaptığın gibi çocuğu tersliyordu ben ve 1-2 arkadaş ise yapıcı yaklaşıyorduk.Çocuk milleti rahatsız ederken bize düzgün davranıyor.Ters bir hareket yaptığı zaman,o hareketinden hoşlanmadığımı bir daha yapmamasını istediğimi söylüyordum ve yapmıyordu.Diğerleri ise tersliyordu,çocuk o hareketi yine de yapıyordu.Neyse çocuğun neden böyle olduğunu öğrendik sonra, küçükken sürekli annesinden dayak yiyormuş.Hatta lisede bile okulda annesinden dayak yemiş. Yani diyeceğim o ki bu çocuk mal,bu çocuk gerizekalı diyerek işi bu kadar kolay geçiştirme,çocuğu da tersleme.Madem rahatsız olacaktın,evde kim var huyu ne suyu ne bilmeden neden aparta çıkıyorsun?

Öncelikle bende o cocuk gibiyim (dayak kismi haric). Böyle davrandiginiz icin cok tesekkur ederim. Bende cok bos konusuyorum ve sacma hareketler yapiyorum. Sebebini dusunuyorum sonra niye yaptim diye ama bi sebeb bulamiyorum. Kisaca dusunmeden yapiyorum. Neden böyleyim bilmiyorum ama insanlar beni tersleyince cok uzuluyorum. Inanin bende normal olmak isterdim keske benimde beni kirmak terslemek yerine yapici davranicak arkadaslarim olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindless -- 12 Kasım 2015; 10:28:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindless

quote:

Bizim de böyle bir arkadaş var.Millet senin yaptığın gibi çocuğu tersliyordu ben ve 1-2 arkadaş ise yapıcı yaklaşıyorduk.Çocuk milleti rahatsız ederken bize düzgün davranıyor.Ters bir hareket yaptığı zaman,o hareketinden hoşlanmadığımı bir daha yapmamasını istediğimi söylüyordum ve yapmıyordu.Diğerleri ise tersliyordu,çocuk o hareketi yine de yapıyordu.Neyse çocuğun neden böyle olduğunu öğrendik sonra, küçükken sürekli annesinden dayak yiyormuş.Hatta lisede bile okulda annesinden dayak yemiş. Yani diyeceğim o ki bu çocuk mal,bu çocuk gerizekalı diyerek işi bu kadar kolay geçiştirme,çocuğu da tersleme.Madem rahatsız olacaktın,evde kim var huyu ne suyu ne bilmeden neden aparta çıkıyorsun?

Öncelikle bende o cocuk gibiyim (dayak kismi haric). Böyle davrandiginiz icin cok tesekkur ederim. Bende cok bos konusuyorum ve sacma hareketler yapiyorum. Sebebini dusunuyorum sonra niye yaptim diye ama bi sebeb bulamiyorum. Kisaca dusunmeden yapiyorum. Neden böyleyim bilmiyorum ama insanlar beni tersleyince cok uzuluyorum. Inanin bende normal olmak isterdim keske benimde beni kirmak terslemek yerine yapici davranicak arkadaslarim olsa

Belkide Biz Farklıyızdır

• quote:

Orijinalden alıntı: WoLFLyCris12

quote:

Orijinalden alıntı: Blindless

quote:

Belkide Biz Farklıyızdır

Dışlanmaktan terslenmekten yoruldum artık :(

• Blindless kullanıcısına yanıt
    Hocam buradan yazınca kötü insan benmişim gibi görülüyor ama toplasanız 3 kere bunu terslemişimdir. Kaldı ki hergün böyle anormal hareketleri var ve insan istemesede sinirleniyor çünkü korkmaya başlıyorsunuz zarar verir mi diye.

• quote:

Hocam buradan yazınca kötü insan benmişim gibi görülüyor ama toplasanız 3 kere bunu terslemişimdir. Kaldı ki hergün böyle anormal hareketleri var ve insan istemesede sinirleniyor çünkü korkmaya başlıyorsunuz zarar verir mi diye.

Tersleme be kanka. Kimse isteyerek garip olmaz. Sende bizim gibi olabilirdin. Istemeden dusunmeden mantiksiz hareketler yapabilirdin. Kirmadan onla arkadas olarak dene bence. Bendede ayni sorun var. Hic arkadasim yok bu sebebten. Cok uzuluyorum :(

• Bir sorunu olup olmadığını sor, var derse yardımcı olabileceğini söyle.Hep aynı şeyleri yaptığın sürece değişen hiçbir şey olmayacak.Diğer insanlardan farklı davrandığını ona kanıtlamalısın,rahatsız oluyorum yerine yardım etmek istiyorum de.

• Konu efsane

• quote:

işte niye anormal davranıyosun diye sormadın mı bu çocuğa hiç onu kast etmiştim ben koridorda oturmasını değil
  • Canım sıkılıyor diyor hocam sorunca. Okul ve işede gitmiyor.

• Hocam durum nedir. Adamı kırma ve özür dile arada rahat bırak onun dışında ben senle ilgileneceğim falan de. Eve tavla falan alır sevdiğiniz bir oyunu oynarsınız. Belki düzene girer. Futbol maçı falan izleyin tv yok mu evde ?

• Hocam editleri ilk mesajina ekler misin boyle sf sf zor oluyor.

• gece biri beni uyandırcak 2.dünya şavaş anlatcak vay şu telelfon alim şu flim izledim dicek varya gece gece sağlam kavga eder sabah kalkamaz onu yapan bana
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.