Şimdi Ara

SİLİNSİN (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
7
Favori
3.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecenin 3 ünde koridorda öylece duruyorsa 3 harfli olabilir dikkat et
  • Hocam fotodan hiç sağlıklı bir arkadasmış gibi gelmedi bana neden öyle duruyor o çocuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigara içiyo galiba orada
  • Ne manyaklar var be

• Yok hocam sigara içmiyordu. Kapıyı açtığımda öylece oturuyordu.

• cakia1903 C kullanıcısına yanıt
    Valla hocam "Napıyon olum bu saatte orada" diye sorduğumda "Hiiiç" dedi.

• bence ayrılın hocam o aparttan.Ne olur ne olmaz düzgün biri değil gibi
  • Olm o ne lan oyle koridorda karanlikta durma felan, korkutucu anasini satayim. Allah sabir versin hocam

• bu ne lan troll degilse durum vahim..

• Deli bence bu.

• Kapını yatarken kilitle abi bu ne keş gibi pısmış oraya.

• Kapının anahtarı yok ve kapı kapanmıyor. Gecenin 5'i gibi geldi bende s. Git lan odana mal herif diye bağırdım. Yakında döverim ben bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazybeko

Kapının anahtarı yok ve kapı kapanmıyor. Gecenin 5'i gibi geldi bende s. Git lan odana mal herif diye bağırdım. Yakında döverim ben bunu.

30 yaşındaki adam ne diyor bu duruma. Eleman tımarhanelik resmen fazla üstüne gitme gece bıçakla dalmasın odana.

• Maycomb kullanıcısına yanıt
    O abi eve geç geliyor bazende gelmiyor ama biliyor o da bunu

• Hocam arkadaşınız ya çok yüzsüz ya da psikolojik sıkıntıları var. Madde bağımlılığı ve alkol gibi bir sıkintısı var mı arkadaşınızın ? İnsanın saat 3 te o şekilde oturması falan normal olmayan şeyler.

• Hocam alkol içmiyorum dedi ama sigara içiyor. Asosyal zaten bütün gün evde. Birşey diyorum farklı anlıyor. Mal yani biraz ayıptır söylemesi

• Hocam bu nedir ya. Hem komik hemde ürkütücü. Odada tekim yatıyorum şuan korktum valla. Bi de gece 5te geliyo falan diyorsunuz hocam insan kafayı yer onun yanında. 1 sene böyle geçmez acil alternatif çözümler bulmalısınız

• noxiousu kullanıcısına yanıt
    Hocam senet imzaladım yaza kadar buradayım :(. Tek çözüm yolu bunu dövmek. O dereceye geldim yani. Kapıma yaklaştığı an kovuyorum. Ya mcdonaldsdan paket aldım odamda yiyorum bu malda geldi kapıyı açtı çömdü oraya :D ben tabi biplemiyorum. Yemeği yedikten sonra çöpleri poşete attım. Bu da başladı mal mal konuşmaya "Çanta gibi... ne diyorlardı bunlara acaba... çok kullanışlı ne güzel.." birşeyler daha dedi ben takmadım. Bu konuşmaya devam edince "Sen nabıyon olum burada?" Dedim. O da "Gece uyuyamıyorum" dedi. Bende "Benide uyutmuyorsun odana gidermisin" dedim S olup gitti.

Anahtarı evde unuttuğu gece mahallede buna bayağı bi sövdüm. Karşı çıksaydı çenesine yumruğu atacaktım. Ama karşı çıkmadı işte.

Uygun anını bekliyorum haşlamak için hocam. Buna insan dayanamaz. Manyağın teki herif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 10 Kasım 2015; 2:17:10 >
  • Fotoya baktım gene tırstım yav gece gece bu nasıl bi varlıktır hocam. Kapi kilidini degistirtin bence kitleyin anahtarla kapinizi en temiz yol o gibim. Bu nedir yaaa

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.