Şimdi Ara

SİLİNSİN (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
7
Favori
4.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 01001101

yapacak bir şey yok anlamaz büyük ihtimal. benim başıma benzeri geldi mecburen evden çıkardım elemanı tek kaldım 1 sene. sonra kardeşim geldi iki kişi kalmaya başladık, mutluyum. kardeşim gidecek olsa gene tek kalırım. ev önemli.

Merhaba hocam nasılsın :) Geç olsada ist da üni okuyorum şu an senin durumuna benzer şeyler yaşadım 2 kişi kalıyordum ben bi süre evde sonra biri daha geldi 3 kişi kalmaya başladık dedim maddi açıdan rahatlarım inanırmısın 5 ay burnumdan geldi be abi evi tutan benim eşyalar için para istemedim iyi niyetli oldum sorumsuzluk gırla ve bende hepsinş çıkardım ve tek kalıyorum şu an bi kız arkadaşım yanımda sadece arkadaş olarak kız var ya on numara yemek yapıyor temiz düzenli dünya varmış dedim ama inan kimse olmasa bile zorda kalsam bile büyük konuşmayayım ama kesinlikle tek kalırım evde başka adam çekilmiyor abi ya bi kız arkadaşla sevgilinle kalacan yada tek kalacan bunu anladım.

• Hocam bende bi kız bulsam keşke öyle. Ya eve gitmek istemiyorum bazen :D hep 01.00 gibi geliyorum sabahta çıkıyorum yani evi sadece yatmak için kullanıyorum. Birde telefonu şarj için :D. Bu yaz amerikada work and travel yapıcam. Eğer uygun olursa orada okuyacağım. Bıktım artık kutu kadar apartlarda kalmayı ya. Allah belalarını versin bu apartçıların. Ispartada sektör haline geldi. Öğrenci ya amaan boşver bi yatak at bide masa yaşar bea. Kendileri yaşamaz ama. Neyse konu saptı iyi geceler :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 14 Ekim 2015; 4:41:50 >
    ASUS N56VZ Intel Core i7 3630QM 2.4 GHz - NVIDIA GeForce GT 650M - Memoright 240 Gb V3M Sata3 Senkr SSD - 16 GB ram 1600 mhz - Windows 7 - Xiaomi Redmi Note 8
  • vay utkuhan hocam nasılsın ya, iyiyim çok sağol. ben de izmir'e ailemin yanına dönmek istiyorum. her ne kadar istanbuldan ayrılmak koyacak olsa da artık bıktım ya bu şehirden :)

evde arkadaşla kalma konusuna gelirsek, bu ülkede evliliklerde hep ayrılmak kınanır-ayıplanır, ne bileyim mesela ayrılmak allahın en sevmediği caiz olan şeydir denir falan.. aslında bekar evinde birlikte kaldığın arkadaşınla evleri ayırmak ile evlilerin ayrılması aynı nedenden kaynaklanıyor. bekar evinde kalanlar da insan, evliler de insan. bekar evinde kalanlar hep ayrılır, bu artık kural gibi olmuş, kimse birbiriyle geçinemez, ve kimse de ev arkadaşınla ayrılmana kızmaz. hatta iyki ayrılmışın der herkes. ama, aynı şekilde eşin de insan. eşler ayrılmak isterlerse, herkes karşı çıkar (çocuk olmasa bile) yani evlilik demek bi nevi geri dönüşü olmayan bekar evi kurmak gibidir adeta

yani demek istediğim, biz birbirimiz ile geçinemiyoruz. diğer ülkelerde nasıldır bilmem ama bizde böyle. bak benim iş yerinde en samimi olduğum ve iş dışında da birlikte takıldığım arkadaşlarımın hepsi tek başına kalıyo. hiçbirimiz de birbirimize: biz çok iyi anlaşıyoruz çok iyi arkadaşız hadi aynı eve çıkalım boşuna fazla kira vermeyelim falan filan demiyoruz. çünkü herkes bir şekilde bişeyler yaşamış ve tek kalmayı tercih etmiş herkes bir şekilde. tabiki bu arkadaşlarımdan biriyle aynı evde yaşamam gerekirse hiç çekinmem, onlar da çekinmezler, tek kalmak bizim için bir takıntı değil, ama herkes şunun farkında ki, en güzeli tek kalmak. bunca zamandır hiçbirimiz birbirimize aynı eve çıkmayı teklif etmedik, konusu bile açılmadı çünkü. hepimiz esaslı kiralar verdiğimiz halde. olay bundan ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 14 Ekim 2015; 10:26:11 >

• TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında bu apart Ülkevin. Sıkıntı olmaz dediler birde ıspartada saniyede doluyor heryer. Apartta yeni. O yüzden kaybetmemek için burayı tuttuk.

• öyle insanlardan zarar gelmez ama her konuda yanında olurlar.
  • gitmez tabi ama ben sadece fikrimi söyledim k.b . konuş sende anlar yalnızdır belki arkadaş arıyordur
  • Ben Öyle Arkadasın :S Aynı Ben Gibisin bende Yetkili Serviste Notebookcu'yum Saat 9 dan 7 Ye Kadar Eve Gelir Yemek Yer Arkadasımla gezer 12 de Veya 1-2 gibi Gelirim Eve Her Eve Geldigimde Serefsiz Abim Eve Ya Arkadasını Alır Yada Sigara İcip Bizimkilerle Kavga Ederdi Bi Ara Tersime Geldi Az Kalsın Oldurup Boguyor Dıkkat Et Kendine. Sabaha Kadarda Bos Bos Evde Oturur Hazır Para Beklerdi Benim Oyun Konsoluyla Oynardı Bozardı Televizyon Almıstım Kumandasına sigarayla Yakmıstı. Ozellerimi Karıstırırdı. Yatagımın Yorganı Yanıktı Elbisemi Giyip Sigara Yanıgı Bulurdum. Dovmemem Ve Öldürmemem İcin Sebep Yok Yine Olsa Yine Yaparım Daha Neler Neler Yapardıda Anlatmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLFLyCris12 -- 15 Ekim 2015; 13:47:04 >

• WoLFLyCris12 kullanıcısına yanıt
    Allah sabır versin ne diyeyim. En son çare olarak kaba kuvvete başvurmak cidden üzücü ama yapacak birşey yok :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 15 Ekim 2015; 16:34:19 >

Orijinalden alıntı: Crazybeko

Allah sabır versin ne diyeyim. En son çare olarak kaba kuvvete başvurmak cidden üzücü ama yapacak birşey yok :/

Yo Sıkıntı Yok Babam Bisey Demiyor Diye Herseyi Yapabilir Sandı Bende Gidip Evden Kovdum 4-5 Aydır Eve Giremiyor
  • Evet beyler bu mala anahtatr almayı unutma dediğim halde anahtarı içeride unuttu. Hava 0 derece. Ssat 4.16 . Kapıyı kartla açmaya çalışıyor. Ben dışarıdayım. Geldiği anda bunu dövücem. Artık yeter. Aparttan atarlarsada atsınlar bu gerizekalı malla yaşayamam artık.

durumu durumu anlatırım

Orijinalden alıntı: Crazybeko

Evet beyler bu mala anahtatr almayı unutma dediğim halde anahtarı içeride unuttu. Hava 0 derece. Ssat 4.16 . Kapıyı kartla açmaya çalışıyor. Ben dışarıdayım. Geldiği anda bunu dövücem. Artık yeter. Aparttan atarlarsada atsınlar bu gerizekalı malla yaşayamam artık.

durumu durumu anlatırım

Kardeşm valla zor işler bende 3 kişiyle kalıyordum valla hayatımın en zor günlerini geçirdim abi bu ay para ödenecek bunu yapın falan demekten bıktım ya inanki herşey parada değil dövüşme ama yolunu ayır

Dışarıdan kötü biri gibi görünebilirim ama kötü olmamı bu istedi hocam çünkü çizgiyi aştı artık.

Tanrılarına dua ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiehsheshuai -- 8 Kasım 2015; 3:11:30 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.