Şimdi Ara

silinebılır (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
25
Favori
68.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pasha mağdurları toplanalım hukiki olarak ne yapabiliriz bi bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizden para alıp sahte evrak düzenleyerek kayıt yaptıran kişi hakkında sahte evrak düzenlemekten suç duyurusunda bulunabilirmiyiz acaba ?

• Param ancak yurtdışı iphone5 16gb ancak yetiyorr :( Hiç bulaşmıyım mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

Bizden para alıp sahte evrak düzenleyerek kayıt yaptıran kişi hakkında sahte evrak düzenlemekten suç duyurusunda bulunabilirmiyiz acaba ?

birlik olmak çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Param ancak yurtdışı iphone5 16gb ancak yetiyorr :( Hiç bulaşmıyım mi sizce?

bence hiç bulaşma TR çıkışlı 4s al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tribettin

quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Param ancak yurtdışı iphone5 16gb ancak yetiyorr :( Hiç bulaşmıyım mi sizce?

bence hiç bulaşma TR çıkışlı 4s al

En son çıkan iphone5 diye istiyordum ama bakalım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A_R_D_A -- 4 Nisan 2013; 18:46:12 >
  • ortada suç var mı?var

bizden para alınırken 2 yıl garanti edildi 2 ay olmadan kayıt düştü.

herkesin üyelik bilgileri bağlandığı ip ler belli.

toplu bir şikayet olduktan sonra bana göre suç olan bu eylemin karşılığı olacağı kesin
  • Şu Pasaport kaydı zorunluluğunun kaldırılması için Ulaştırma Bakanlığına çağrı yapalım, mail atalım. Cihazın vergisini ödemek kafi olsun, bu konuda mağdur olan , suistimal edilen çok kişi var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave1907

ortada suç var mı?var

bizden para alınırken 2 yıl garanti edildi 2 ay olmadan kayıt düştü.

herkesin üyelik bilgileri bağlandığı ip ler belli.

toplu bir şikayet olduktan sonra bana göre suç olan bu eylemin karşılığı olacağı kesin

Ben bekliyorum bu gunden itibaren 7 gun. Adamlar bizim pesimizde kosacagina biz onlarin pesinden kosuyoruz hayirdir diye sorarlar adama. Ankaradan sikayet edecekler varsa bulusup birlikte edebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Şu Pasaport kaydı zorunluluğunun kaldırılması için Ulaştırma Bakanlığına çağrı yapalım, mail atalım. Cihazın vergisini ödemek kafi olsun, bu konuda mağdur olan , suistimal edilen çok kişi var..

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=73303248

• quote:

Orijinalden alıntı: ImaginePerest

quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Şu Pasaport kaydı zorunluluğunun kaldırılması için Ulaştırma Bakanlığına çağrı yapalım, mail atalım. Cihazın vergisini ödemek kafi olsun, bu konuda mağdur olan , suistimal edilen çok kişi var..

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=73303248

şikayetimiz iletilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn

quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Arkadaşlar kayıt düşünce, pasaporta direkt kaydedebilir miyiz yoksa sildirmemiz mi gerekiyor?

Bir diğer şey ise diyelim ki kayıt düşmeden pasaport bulduk, eski kaydı nasıl sileceğiz bunun da önü kapandı mı?

İlk sorunun cevabı evet kayıt düştüyse sildirmene gerek yokMUŞ. (Biz 70-100 lira arası da gecici kayıt yaptırırken sildirme sahtekarlığına geldik!!!) 100+70 kebap değil mi?

İkinci sorunun cevabını bilmiyorum.

Teşekkür ederim, ikinci sorumu da bilen bir arkadaş cevaplarsa çok sevinirim.
  • ben de kaydı düşenlerdenim.. pasha 23 ilgiliendiğini fakat sistemin olmadığını söylüyor. açıkçası inanmak istiyorum çünkü adamcağız kaç defa yenilemişti, tekrar yenilenmesini bekliyorum. 7 nisan tarihinde sona erecek kullanım hakkım bu gidişle bir süre kapalı kalacak. sanırım küçük bayilerden bu yetki alınmış yalnızca büyük yerler artık bu kaydı yapabiliyorlarmış.

ama burada sanırım herkes bunun bir geçici kayıt olduğunu ve verilen garantinin boşa olduğunu biliyordu? yani bu riske bilerek girdik. o yüzden hiç mağduruz demeyin arkadaşlar.. adama sorarlar "arkadaşım sen bilmiyor muydun bu durumu, şimdi ne diye şikayetçi oluyorsun" derler. herkes bir şekilde düzgün kayıtlar bulmalı ve bu işi halletmeli. şahsen ben arayış içerisindeyim ve bir daha da bu işlere girişmek niyetinde değilim.
  • Arkadaşlar tahminen ne zaman açılır sistemler

• Adamlara kızıyoruz ama unutmayın bizde bu suça ortak olduk

• Ben Şöyle bir görüş/Öneri yazdım :

Ülkemizde yürürlükte bulunan Yurtdışında getirilen cep telefonlarının pasaport kayıdı yapılması zorunluluğu uygulamsı bir çok mağduriyeti ve suistimali beraberinde getirmektedir.. Bu uygulamaya bağlı olarak sorun yaşayan ve bunu suistimal ederek kazanç sağlayan şahıslardan kayıt yaptırarak telefonu iletişime kapanarak mağdur olan bir çok vatandaş bulunmaktadır.. Bu sebeple mevcut uygulamanın niteliğinin değiştirilerek, yurtdışınan beraberinde ciahz getiren kişilere vergisi tahsil edilmesi şartıyla "Pasaport Kaydı" onayı gerekmeksizin cihazlarını kullanmalarının yolu açılmalıdır.. Yeni uygulamanın başka bir takım suistimallere yol açmaması için her şahısa yılda yada iki yılda bir cihaz vergi ödemsi suretiyle kullanım hakkı verilebilir.. Saygılarımla..

Valla içimden geleni yazdım, kim takar orasını bilmem ama rahatladım

• Ben burda 2 yıl garantili ilan açayım sonra sende biliyordun garantili olamayaçağını benim yalancı olduğumu diyeyim öylemi !!
    2 ay oldu arkadaş daha 2 ay !!
    Madem garantili değildi her seferi için 20 tl sonrası garanti değil deseydi..
    bu işlerden fazla anlamayan biri iki yil için 90 bir yıl için 50 deyince ne anlar Allah aşkına !!

• pasha23 ekayıt yaptırdım 2 ay önce şuanda düştü aldığım cevapda bidaha kayıt yapamıyormuş bilmemney 8 ay önce iphone 4s aldım 1,500 tl ye 1,700 e garantili vardı almadım kayıtlı vs. dediler diye aklı olan garantili ürün alır çünkü ben 8 ayda belki 500 tl sadece bu kayıt yapmak için uraştım bu gidişte 150 tl daha gidecek ama bu sefer pasaport bulup yaptırcam yada teli satcam başka bişey alcam bıktım valla :D herkeze iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuntiz07

imuratk mağduruyum mesaj attım hala cevap bekliyorum..

ayni sekilde bende yanit alamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrialtinisik06

quote:

Orijinalden alıntı: mindfreak

pasha23 mağduruyum onun var ya ben allah bildiği gibi yapsın asla kapanmaz kardeşim dedi bizde inandık saf gibi ne kadar dolandırıcı insanmış meğerse. Paramı geri istedim telefonu suratıma kapattı bi dahada açmadı evi adresini falan biliyosanız verin arkadaşlar arkam sağlam benim o parayı söke söke alrım bu işler öyle kolay değil.

https://www.facebook.com/murat.demirhan.5?fref=ts kardeşm bn facve profilni buldum

Adam altına arabayı çekmiş bile bizim paralarla

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.