Şimdi Ara

silinebılır (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
25
Favori
68.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xapheon

quote:

Orijinalden alıntı: Kuntiz07

imuratk mağduruyum mesaj attım hala cevap bekliyorum..

Aynı şekilde ben de imuratk mağduruyum. Dün ve bugün olmak üzere kendisine 2 defa mesaj attım. Hiç bir şekilde geri dönüş yapmadı.

Kendisi şu an itibariyle tekrar kayıt etti telefonumu. Kaydettiğini de mesaj atarak bildirdi.
  • Telefonunuz açıldımı peki?
  • @pasha23 mağduruyum bende madem bir halt yediniz foruma açıklama yapında herkes bilsin durumu ona göre ayağını denk alsın ben bir tane 4S e silinme ile 150 TL 2 tane de ip5 e 90+90 vermiştim sağolsun hepsi patladı inşallah onunda içinde patlar
  • Arkadaşlar kaydınız yenilense nolacak :)

yine düşecek yine bitecek. Btk yetkilileri bilmiyor mu bu olayları sanıyorsunuz. Adamlar sistem geliştirip bunun önüne en kısa zamanda nasıl geçeriz diye onun çalışmasını yapıyor.
  • hakangemici07 beni ve birçok arkadaşımı mağdur etmiştir.
  • bu adamlar öldükleri zaman nerede yatacaklar çok merak ediyorum. öbür tarafta bu adamları görmeyi çok isterdim ama bu şartlar altında aynı yerde olmamız imkansız gibi gözüküyor.
  • arkadaslar bu sistem bir yerde patlak verecekti, devlet kendisi de dahil olmak uzere bu isi yapanlarin ekmek yemesine izin verdi, ama telefoncular bunu kotuye kullandi. gercek kayitli diye binlerce kisiye esnaf agzi yaparak telefon sattilar. e o binlerce kisi gecici kayitli oldugunu ogrenince sikayet etti. sikayetler de artinca artik sistem patlat vermeye basladi. bende telefoncudan aldim, bana o kadar guvenilir konustu ki, aralik ayinda almistim tam 3 ay sonra kayit patladi. yeniledi gecen hafta, bu hafta bir kez daha patladi. Basinizin caresine bakmaya calisin, simdilerde iyi kotu telefonlari aciyorlar "sistem bozuk duzelmesini bekliyoruz" diyorlar. ilerde telefonlari hic acmayacaklar belki de kapatacaklar. bir daha yurt disindan kayitli diye telefon almam, ucuz kayitsiz alirim pasaport harcimi da yatiririm, bi de pasaport bulurum 'tanidik' birinden. cunku artik bireysel pasaport sahipleri de gidip kayitlari filan sildiriyorlar. kimseye guven kalmadi…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S60Doctor -- 4 Nisan 2013; 12:29:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gencler neyin pesindesiniz siz suc duyurusu filan?Bu islerin yasal olmadigini gayet iyi biliyorsunuz devlet diyor harcini yatir pasaport ile git kaydini yaptir diye nitekim adamlarin hic biri de garantili kayit diye bi ibareden bahsetmiyor.Herkes bi dala vere oldugunun farkinda dolayisiyla suc duyurusu yaparsaniz bi yerde siz de yardimci fail olursunuz:)O yuzden sozde sistemlerin gelmesini bekleyelim ya da soyle soyleyeyim devletin bu dala vereye bi sure daha izin vermesini bekleyelim.Yoksa pasaport bulmaktan baska care kalmayacak zaten.(Ben de gecici kayit yapilip kaydi dusenlerden biriyim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imuratK`ya daha onceden kayit yaptirdigim her dususde yeniledi kaydimi, bu nedenle dolandirildiginizi dusunmuyorum kendisi gec de olsa geri donus yapacaktir.
  • Mesele kaydı yapanların tekrar yapıp yapmayacağı değil BTK bu soruna bir çözüm buldumu yoksa bulamadımı?
  • Millet felaket para kaldırdı bu işten
  • Milyarlar döndü o doğubanktaki çoğu esnaf telefon satısından kazandığı parayı kazandı bu işten resmen ya
  • Evet bende İSlambol nickli Gürkan Aslanoğluna yaptırdım hemde geçici kayıt değil ama geçici kayıtta bile 6 ay süren telim 3 ayda bir düşüyor şimdide beyefendiye ulaşamıyorum. Allahım sen aklıma mkayit ol elimden kaza çıkacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerimd

Evet bende İSlambol nickli Gürkan Aslanoğluna yaptırdım hemde geçici kayıt değil ama geçici kayıtta bile 6 ay süren telim 3 ayda bir düşüyor şimdide beyefendiye ulaşamıyorum. Allahım sen aklıma mkayit ol elimden kaza çıkacak...

İşte aslında o geçici kayıt oluyor şuanda geçici kayıt yapılan sıstem kapalı acılıp acılmayacagı hakkında bılgı yok bır suru tımın yetkısını ellerınden almıslar
  • İmuratK dan yaptigim kayit dun dusmustu. Bugun tekrar kayit altina alindi. Kendisi ilgileniyor. Guvenebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

İmuratK dan yaptigim kayit dun dusmustu. Bugun tekrar kayit altina alindi. Kendisi ilgileniyor. Guvenebilirsiniz.

Bana sistemin kapalı olduğu söylenmişti ulaşabileceğim bir numarası varmı?
  • Bazı arkadaşlar burada kafalarına göre, "biliyordunuz böyle olacağını" "heh gördünüz işte" falan demiş ama alakası yok. Burada şikayet edilenlerin eski konularını bi hatırlasın herkes. "Garantili pasaport kaydı sürekli ve adetli mevcut" şahsen ben bilmiyordum böyle işlerin döndüğünü, referansı da kuvvetliydi inandık bu "pasha23" nickli arkadaşa. Bir de utanmadan gider, yapıyo üstüne giden varsa bilir konuşma tarzını. Kendimi sıkıyorum şu anda istanbulda olduğu için... Her neyse kısa bir süre daha bekleyeceğim, olmadı ankara adliyesi yolu gözükür. Hepinizin masrafını yol olarak çıkartırım kendisinden, siz rahat olun arkadaşlar. Burada bir arkadaş soyadını vermiş, ben de onu arıyordum. 1 hafta daha bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_MV

Gencler neyin pesindesiniz siz suc duyurusu filan?Bu islerin yasal olmadigini gayet iyi biliyorsunuz devlet diyor harcini yatir pasaport ile git kaydini yaptir diye nitekim adamlarin hic biri de garantili kayit diye bi ibareden bahsetmiyor.Herkes bi dala vere oldugunun farkinda dolayisiyla suc duyurusu yaparsaniz bi yerde siz de yardimci fail olursunuz:)O yuzden sozde sistemlerin gelmesini bekleyelim ya da soyle soyleyeyim devletin bu dala vereye bi sure daha izin vermesini bekleyelim.Yoksa pasaport bulmaktan baska care kalmayacak zaten.(Ben de gecici kayit yapilip kaydi dusenlerden biriyim)

Sen kendilerinin eski konularını bilmiyorsun heralde? Kaydın düşmüş bir de onları mı savunuyorsun? Yasal olmadığını tabi ki de bilmiyorduk adamlar GARANTİLİ yazmış büyük harflerle. Yasal değilmiş bizim girdiğimiz yol peh!! Yaptıkları iş "evrakta sahtecilik" 3 sene indirimsiz yatarı var senin biliyor musun? Onunla birlikte kim varsa yardım eden, el altından işini yürüten, hepsi yanar.

• Arkadaşlar kayıt düşünce, pasaporta direkt kaydedebilir miyiz yoksa sildirmemiz mi gerekiyor?

Bir diğer şey ise diyelim ki kayıt düşmeden pasaport bulduk, eski kaydı nasıl sileceğiz bunun da önü kapandı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Arkadaşlar kayıt düşünce, pasaporta direkt kaydedebilir miyiz yoksa sildirmemiz mi gerekiyor?

Bir diğer şey ise diyelim ki kayıt düşmeden pasaport bulduk, eski kaydı nasıl sileceğiz bunun da önü kapandı mı?

İlk sorunun cevabı evet kayıt düştüyse sildirmene gerek yokMUŞ. (Biz 70-100 lira arası da gecici kayıt yaptırırken sildirme sahtekarlığına geldik!!!) 100+70 kebap değil mi?

İkinci sorunun cevabını bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.