Şimdi Ara

silinebılır (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.543
Cevap
25
Favori
68.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence siz bu kişileri savcılığa şikayet edin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tribettin

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

quote:

İYİ BAKIN BU CAPSE

http://a1304.hizliresim.com/18/6/lurud.jpg

Bu tamamen forumun yöneticilerinin afedersin bok yemesinden kaynaklı bir durumdur!

12 Kasımdan beri bu adam dolandırıcıdır diye bas bas bağırdım, elimden geldiğince her ilanına dolandırıcıdır dedim bu konunun linkini attım, dinletemedim.Üstüne üstelik konularına attığım yorumlar yöneticiler tarafından silindi...

http://forum.donanimhaber.com/m_64335842/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64335842

Şimdi noldu?Bu adi şerefsiz ne olduğu belirsiz herif rahat rahat paraları yiyor.Bu adamlar 2 kişiydi.Biri Murat, diğerini bilmiyorum.Ulaşalım şunlara gereği neyse savcılık mı neyse yapalım.Benim hala bu adamlara karşı sinirim geçmedi.Telefon sattığım adam gelip suratıma telefon fırlattı bunların yüzünden!

Profilini inceledim kendisini uzaklaştırmış olabilirmi

Yapmıştır şerefsiz.Yaptığı şeyi savunuyordu zamanında...

@Drago varsa eft makbuzun başvurursun gerekli mercilere.

• Arkadaşlar savcı bir yakınım ile görüştüm size bilgileri paylaşmak isterim.

Şahısların yaptığı işlemler zaten yasadışı olup evrakta sahteciliğe girmektedir. Öte yandan bu işe aracılık yapanların ellerinde geçerli bir belge olmaması sadece suça iştirak sayılmakta ve en fazla yargılanacakları suça yardım olur ancak pek fazla birşey elde edemezsiniz çünkü meblağ çok düşük. Ayrıca olayın en kötü tarafı ,

Evrakta sahtecilik yapan iş yeri çalışanı A, ancak kayıtları girip imza atan şahıs işyerinden daha önce ayrılan B, IP adresi çevredeki herhangi bir işyerinin kablosuz interneti. Bütün bu sebeplerden dolayı delil yetersizliğine kadar gider.

Şu an için benim bir TİM müdürü arkadaşımdan duyduğum işyerinde bir çok kişinin işten çıkartıldığı, özel hayatın gizliliği kimlik bilgilerinin yasadışı yollardan paylaşıldığı ve evrakta sahtecilik suçları ile 3 ay ile 5 yıl arasında ceza istemi ile dava açıldığı, 5 000 TL para cezasının ayrıca firmanın elemandan istediği ve daha da ilginci eğer karar onaylanırsa 10 yıl boyunca hiçbir resmi kurum ve kuruluşta çalışamayacağı şeklinde bilgiler var.

Bu suçlamaları ve cezaları kimse kolay kolay göze alamaz.

GEÇİCİ KAYIT BİTMİŞTİR ARKADAŞLAR EN FAZLA 20 GÜNLÜK KAYIT OLACAK BUNDAN SONRA HERKESE GEÇMİŞ OLSUN.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

Konuyu bir süredir takipteyim..

Bu yüzden konuya dahil birşeyler yazmak, etik olmuyacağından bugüne kadar pek dahil olmadım..

Ama bazı arkadadaşlar biraz ağır konuşacağım ama utanmadan, arlanmadan hırsızlık yakıştırmasına kadar ileriye gidiyor ama güzel kardeşim orada durucaksın..

Düne kadar kayıtlarınız takır takır girilirken neden sesiniz çıkmıyordu ?

Adam sanki kaçmış, gitmiş ortalığı herkes ayağa kaldırıyor..Kızacağınız biri varsa bunlar bu insanlar değil, btk nın ta kendisidir..

Devlet izin vermiyorsa, bu işin fişini çektiyse kim daha ne yapsın ?

Üstüne basa basa adam demiş ben burdayım, elimden geleni yapıyorum ve sistem gelir gelmez herkesin kayıtlarını düzelteceğim diye..

Hayır daha ne istiyorsunuz bunu çözemedim..Birde elalem kayıt yaptırmış, daha kimden yaptırdığından haberi yok, aylar geçmiş gelmiş buraya, birileride gaza getiriyor islambol yaptırmıştır diye..

Alın size gerçekler, ben iyi biliyorum bu kayıt işleri güzelken şurda 5 tl ye daha az kişilere abi,kardeş yalakalığı yaptırıp sonra sorun çıkınça Gürkan abi kaydımızı sil ve yenile diye konuşmuşsunuzdur.

para vs bunlar gelip geçici...Sırf bu arkadaş yeni telefon almış, gençtir, heyecanlıdır heves etmiştir diye..Sırf sizlerin hemen işleri hemen hallolup içiniz rahat olsun diye..

Forumda zamanında görmedikmi hepimiz 10,20 tlye kayıt yapıp sonra ortada muhattap bulamadığınız günleri..

Bir liseli arkadaşda gelmiş gaz verip kaçmış, herkesde onun sözüyle hareket ediyor..Neymiş savcılığa verirmiş..
    BİR NOKTAYI ATLIYORSUN BU İŞİ YAPTIRTANDA SUÇLUDUR.
    AÇ KANUNLARI İYİCE SİNDİRE SİNDİRE İNCELE BAKAYIM.
    YAPTIRTARAK YAPANI TEŞVİKLEMEKTESİNİZ.
    BURASI ASLAMI ASLA ATLAMAYIN DERİM.

Hele kendini bilmezlerin sözlerine kaç yaşına gelmiş insanlar nasıl inanıyor, çoluk çoluk sahibi olmuşsunuz, ev erkan kurmuşsunuz inanamıyorum..

Telefon kapatma olayına gelince bir insanı 5 dakika içinde 30 kişi arıyabilirmi sizce ? Emin olun arıyor ve aynı sözleri sarfetmekten tükendi bu insanlar..
    kendinizi birazda bu arkadaşımızın yerine koyun 1dk lıkta olsa

Size tek diyeceğim emin olunki, bu insanlar hala sizler için çalışıyor ve çözüm yolu arıyor..Elbet emin olun şu sıkıntılı zaman geçicek ve bazı arkadaşlar söylediklerine baya pişman olucaklar..Gürkan abinin yerinde olsam şu beni hırsızlıkla ithamda bulunan arkadaşların, hepsini forum yönetimine şikayet ederim..

Herkese hayırlı akşamlar dilerim..

Sirf sizin gibi gereksizler yuzunden sikayette bulunacam. Pazartesi gunu avukatimla konusup duruma gore dilekcemi verecem. Bunun gibi yazan herkesin danisikli dovus oldugunu dusunuyorum. Muhatab almayin sunlari, bahsedilen sahislardan farklari yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar duyduğuma göre pazartesi sistem açılıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas146

arkadaşlar duyduğuma göre pazartesi sistem açılıyormuş

kaynak ?

• Parasinida geccek yapilan cok buyuk haksizlik haksiz kazanc yaziklar olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: om3rr

quote:

Orijinalden alıntı: savas146

arkadaşlar duyduğuma göre pazartesi sistem açılıyormuş

kaynak ?

pasajdan arkadaş aradı
  • quote:

quote:

quote:

İYİ BAKIN BU CAPSE

Bu tamamen forumun yöneticilerinin afedersin bok yemesinden kaynaklı bir durumdur!

12 Kasımdan beri bu adam dolandırıcıdır diye bas bas bağırdım, elimden geldiğince her ilanına dolandırıcıdır dedim bu konunun linkini attım, dinletemedim.Üstüne üstelik konularına attığım yorumlar yöneticiler tarafından silindi...

Şimdi noldu?Bu adi şerefsiz ne olduğu belirsiz herif rahat rahat paraları yiyor.Bu adamlar 2 kişiydi.Biri Murat, diğerini bilmiyorum.Ulaşalım şunlara gereği neyse savcılık mı neyse yapalım.Benim hala bu adamlara karşı sinirim geçmedi.Telefon sattığım adam gelip suratıma telefon fırlattı bunların yüzünden!

evet 2 kişilerdi, ama sonra birbirlerini inkar etmeye başladılar, benim de kafamı karıştırdılar, 2 farklı nick leri vardı, sonra 2 hesap da pasha23 olarak görünmeye başladı,

diyorum size kayıt yaptırmıştım şimdi düştü, yardımcı olun, bana kayıt yaptırmadınız diyor, dekontu gönderdim, bu siz değil misiniz dedim, doğru benim dedi, ilgilenicem dedi, sonra zaten ara ki bulasın

• Sistem açılsa bile 20 günlük olacak kayıtlar arkadaşlar

Kaynak : Turkcell İletişim Merkezi

Sebep : BTK 20 gün içinde evrakları işliyor, eksik evraklar için 3 gün süre istiyor, o sürede gelmezse iptal ediyor.

Durum bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alesta1818

quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Söylenecek çok söz var ama tatsızlığın anlamı yok her zaman olduğu gibi biz susalım haksızlar konuşsun ama bu konuda yazan taahhüt herşeyi özetliyor bakın bakayım geçici kayıt yada sistem işlediği sürece yazıyor mu :

donanımhaber forum
    SİLİNEBİLİR. » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_61489054/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61489054

+1

SİLİNMİŞTİR.
    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISLAMBOL -- 7 Nisan 2013; 0:11:49 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drago -- 7 Nisan 2013; 17:00:12 >

• hemen mesajı değiştirmiş ss alan yok mu merak ettim açıkçası

bu arada geçici kayıt yapan kişiler işlem başı 20-25 tl alsaydınız kimse size sövmezdi

ama adam diyor ki ver bana 100 tl 2 yıl garantili kayıt sonra noluyor 2 yıl garanti 2.ayda patlıyor

Bu arada vergi olayı çıkmadan önceki GARANTİLİ KAYIT ELİMİZDE ADETLİ MEVCUTDUR ifadelerini direk geçiyorum

bizim mağdur vatandaş garantili kayıtlara güvenerek yurtdışı telefon alıyor :(

halbuki deseydi kardeşim kayıt 2-3 ayda bir düşüyor her kayıt işlemine 20 tl alıyorum. kayıt 5 defa düşse 1,5 yılda yine 100 tl alacak.

bence bu adamlarda devletin önlem alacağını bildiğinden böyle bir yol izlediler.parayı peşin aldılar. şimdi bir şey yapamıyorlar

bu arada bir arkadaş yazmıştı katılmamak elde değil

insanlar 10 saat ne zorluklarla çalışıyorlar belki bir 30 tl anca kazanıyorlar

bunlar ise oturduğu yerden kaç para alıyor

tabi sistemler düşünce parayı geri iade eden arkadaşları tenzih ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Drago

quote:

Orijinalden alıntı: Alesta1818

quote:

Söylenecek çok söz var ama tatsızlığın anlamı yok her zaman olduğu gibi biz susalım haksızlar konuşsun ama bu konuda yazan taahhüt herşeyi özetliyor bakın bakayım geçici kayıt yada sistem işlediği sürece yazıyor mu :

donanımhaber forum
    SİLİNEBİLİR. » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_61489054/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61489054

+1

SİLİNMİŞTİR.
    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISLAMBOL -- 7 Nisan 2013; 0:11:49 >

alsın bunu da silsin

• bu arada kayıt silme diye bir şey yok diye biliyorum

benim kaydım düşmüştü 1 ay önce e devletten direk kayıt yaptım
  • Kayıt Silme ile ilgili de bir bilgi :

Cihazınız geçici kayıtlı ise pasaport kaydı yaptıramazsınız.

Ancak kayıttan düşmüşse e-devlet üzerinden kayıt yaptırırsanız eski kayıt sorun olmaz.
  • @Grimmjow JeagerJaques Eft makbuzlarım var elbette ne gibi bir yol izlenmeli sizce hani 1 kişinin suç duyurusunda bulunması nerede 20 kişinin bulunması nerede.
    Bunların yaptıkları evrak sahteciliği dolandırıcılık devleti zarara uğratmak ve haksız kazanç değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drago -- 7 Nisan 2013; 17:43:35 >
  • quote:

Bu konuya da dikkat 3. mesaj çok anlamlı :

http://forum.donanimhaber.com/m_50946324/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50946324

• Benle 5-6 saatliğine Kıbrıs'a gelecek biri var mı? Dönüşte kaydettiririz telefonları.

Şuan nokia 1600 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: asafated

quote:

quote:

quote:

İYİ BAKIN BU CAPSE

evet 2 kişilerdi, ama sonra birbirlerini inkar etmeye başladılar, benim de kafamı karıştırdılar, 2 farklı nick leri vardı, sonra 2 hesap da pasha23 olarak görünmeye başladı,

diyorum size kayıt yaptırmıştım şimdi düştü, yardımcı olun, bana kayıt yaptırmadınız diyor, dekontu gönderdim, bu siz değil misiniz dedim, doğru benim dedi, ilgilenicem dedi, sonra zaten ara ki bulasın

@ Grimmjow JeagerJaques

Digerinin ismide burak.

• Arkadaşlar bende gecici kayıt yaptırmıştım. Bu son zamanlardaki olaylardan dolayı kayıt düştü ve artık sinyal filan gitti.
    Annem ile babam yurt dışına gitti.. Onlar dönünce gerçek pasapport kaydı yaptırabilirmiyim onların pasaportu ile ? Bidaha böyle şeyler ile uğraşmak istemiyorum telefonun en lazım olduğu zamanda telefonu kullanamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.