Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logox -- 21 Şubat 2020; 22:1:18 >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Çizilir,kırılır bile

iluv tavsiyemdir.

Silinebilir

Orijinalden alıntı: Owl City.

bumper değil de arka tarafı da kaplayan kılıflardan alın daha iyi olur, gerçi çizilmez ama bir nevi önlem :)

iluv tavsiyemdir.

Silinebilir

Kamera kısmını da kapatan bir yapısı mı var acaba ?

iPHONE&diğerleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: logox

quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

bumper değil de arka tarafı da kaplayan kılıflardan alın daha iyi olur, gerçi çizilmez ama bir nevi önlem :)

iluv tavsiyemdir.

Silinebilir

Kamera kısmını da kapatan bir yapısı mı var acaba ?

Kamera kısmını kapatmaz ancak kamera telefonu koyduğun yere temas etmeyeceği için birşey olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    7 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kamera çizilse bile(tabiki görüntü almayı engelleyecek düzeyde derin bir çizikten bahsetmiyorum) kamera hiçbir zaman o kadar yakına focuslayamayacağı için çok büyük bir sorun teşkil etmez. eğer kalın bir çizik oluşursa camda bu tabiki görüntü almayı bozar. kılcal çiziklerde problem olmaz.
  • Kılıf kullanmayı hiç sevmiyorum. Sadece koruyucu jelatin var ama inan o jelatin bile işe yarıyor kamerayı korumak konusunda. Şöyle anlatayım, kamera yakınlarında kocaman bir çizik var jelatinde, ama kamerada çizik yok, kameranın üzerinden devam etmiş çizik. Yani jelatin kamerayı çukurda bırakmış. Ha ben yine de riske atmak istemiyorum diyorsan telefonu bir yere koyduğunda ters koy.

Orijinalden alıntı: Molookus

Kılıf kullanmayı hiç sevmiyorum. Sadece koruyucu jelatin var ama inan o jelatin bile işe yarıyor kamerayı korumak konusunda. Şöyle anlatayım, kamera yakınlarında kocaman bir çizik var jelatinde, ama kamerada çizik yok, kameranın üzerinden devam etmiş çizik. Yani jelatin kamerayı çukurda bırakmış. Ha ben yine de riske atmak istemiyorum diyorsan telefonu bir yere koyduğunda ters koy.

telefonu ters koyarsa önü gelir önünün çizilmesi bence çok daha kötü alsın güzel bir kılıf keyfine baksın

Orijinalden alıntı: Burning Desire

İlk defa kameralı telefon kullanıyorsan iPhone 4S sana devrim gibi birşey olur
    Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logox -- 21 Şubat 2020; 22:1:40 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.