Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesm18 -- 25 Kasım 2021; 19:55:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @atesm18 Ben İstanbul/Sancaktepe 4 yıldır basit eski bir dolabı değiştirmeleri için 4 yıldır vermediğim dilekçe, konuşmadığım sorumlu, şikayet etmediğim yer kalmadı, üstüne düzgün bir geri dönüş bile alamadım, yüz yüze konuştuğum kişinin bile beni başından salmak için kovarcasına tavırlarını saymadım bile. Neyse büyük ihtimal mail veya telefon ile ulaşıp bölgenizde şuanlık çalışmamız bulunmamaktadır gibi istediğin bilgiyi içermeyen cevaplara hazır ol.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zarar gelmez, deneyin şansınızı.

• Ankara Keçiören'de oturuyorum, mahallemizde 8 Mbps bile verilemiyor. İSS hat değerimi 8 Mbps yaptığında SNR yüzünden internet kopuyor. Alabileceğim hızı 7 Mbps yapıyorlar, yine SNR problemi devam ediyor. 6 Mbps ile idare ediyorum, SNR 7 dB'lerde seyrediyor. Santrale olan uzaklığım da eklenince, alabildiğim maksimum hız 5.4 Mbps oluyor.

Neyse ki Türk Telekom kullanmıyorum. Millenicom'un 8 Mbps, 50 GB AKK'li paketine ₺50 veriyorum. Temmuzda taahhüdüm bitiyor. Netspeed'in 8 Mbps, AKK'siz, taahhütsüz, ₺44'lik paketine geçeceğim. Ne de olsa altyapının gelişeceği yok. Mümkün oldukça az fatura ödeme derdindeyim artık.

Bulunduğum mahalledeki halk gelişmiş değil. Adamlar için Facebook'a, Instagram'e, WhatsApp'e girmek yeterli. Toplu halde dilekçe vermek daha etkili olur ama nerede o kitle...

• Malesef bende bunun için 4 yıldır uğraşıyorum, eski saha dolabına kadar fiber çekilmiş durumda, saha dolabının Vdsl desteklisi ile değiştirilmemesi adına adamlar yemin etmiş gibiler 1gr harketlenmez yok.
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben komşulara durumu anlatınca aldığım cevap bana şuanlık yetiyor, fazlasına gerek yok oldu, üstüne bir komşum başka işin mi yok gel kahvede okey atalım dedi.
  • Bizim sokaktakiler hazır dilekçe vermeye. Ama formalite alıp bişey yapmayacaklarsa sokaktaki kişileri de uğraştırmaya gerek yok. Saçma salak bi sistemleri var. Yıl olmuş 2018 1cm lik kalınlıktaki kablolarla internete bağlanıyoruz. Şaka gibi..

• Abdullah_1998 A kullanıcısına yanıt
    Yerim öyle komşuyu, bi gelse bize saha dolabı ben telekomun önündeki sabahlarım

• Ben kazma küreği alıp beraber çalışırım.

Ben de Türknet'e geçtim olabilecek tüm sorunları göze alarak.

Şimdi 65 liraya 35mbps download, 25mbps upload hızım var.

Bence bu hız için riske girmeye değer arkadaşlar.

• Benimde durum aynı 10 mbps alabildiğim adsl internete hemde akkli olan internete 65 lira bide ev telefonuna 25 tl veriyorum. Oraya buraya yazdım ama sonuç yok.

Bende mümkün olduğunca ttdeki tüm aboneliklerimi sonlandırma kararı aldım.

Abonelik falan da gerekmiyor zaten.

Sana diğerlerinden iki kat hız verecekler nasıl olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bocha Boston -- 24 Mayıs 2018; 15:11:37 >
    Zaten taahhütün bitmesine 1 ay kaldı. Geçicem türknete. Fiber bağlatma çalışmasına devam edicem bu sürede kalıcam türknette. Şaka gibiler yemin ediyorum ya. Şube amirliği mi neyse ona gittim. 0 yardım.
    Dilekçe ver merkeze diyor ama bişey yapmazlar zannetmiyorum diyor. Kısaca ziktirgit diyor adam.

• Birisi vodafone birisi superonline. Bize uzak biyer. Biz hala oksijen ile internete bağlanıyoruz

SİLİNEBİLİR

• Klasik TT, eldeki kullanıcıları VDSL varken bile ADSL satan kurumun çalışanlarından ve kendisinden ancak böyle olaylar yakışır.
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.